Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΑΣΑ: Από τον Ιανουάριο το ηλεκτρονικό εισιτήριο ανάλογο της απόστασης

 Το Σύστημα προστατεύει από τους  μετακινούμενους επιβάτες άνευ χρεώσεως. Αρκεί μόνο να μην γίνει επιβάρυνση του εισητηρίου με την ευκαιρία αυτή! 


ΟΑΣΑ: Από τον Ιανουάριο το ηλεκτρονικό εισιτήριο ανάλογο της απόστασης: «Δικαιότερη» τιμολόγηση των μετακινήσεων με τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας αναμένεται να φέρει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο θα είναι προσωποποιημένο και θα μπει στη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας από τις αρχές του 2017....

Melina Aslanidou - To lathos (with lyrics)

Το μέτρημα-Νατάσσα Μποφίλιου

Να μ'αγαπάς χίλιες φορές

Σ ' ΑΓΑΠΩ-ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

Por una Cabeza - Carlos Gardel

Συμπεριφορά χαμηλού επιπέδου από Δημόσιους άνδρεςΗ γνωστή πλέον ανάρμοστη συμπεριφορά και αυτό το  οργισμένο ύφος του Υφυπουργού Υγείας, έχουν πλέον καθιερωθεί. Είναι πρωτοφανές, που η Κυβέρνηση δια της Σιωπής της, αντιμετωπίζει ένα τέτοιο απαράδεκτο φαινόμενο. Και μάλιστα η κριτική και οι χαρακτηρισμοί που έκανε για τους δημοσιογράφους και τα "βοθροκάναλα!
Δείγματα επιπέδου ατόμων που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν φταίνει όμως αυτά τα άτομα. Φταίει ο ψηφοφόρος, ο οποίος και ψηφίζει αβλεπί και χωρίς καμία ενημέρωση για το τι ψηφίζει.
Και η ανοησία συνεχίζεται με το να καταλαμβάνουν και υπεύθυνες θέσεις τέτοιου είδους χαρακτήρες!
Συμπέρασμα η Ψήφος ορίζει και όχι Η Αξιοκρατία την Ζωή αυτού του Τόπου!Και γι'αυτό  φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Το Θράσσος και η Ατιμωρησία Βασιλεύουν σε αυτόν τον Τόπο. Και ο Νόμος είναι Παρών-Απών!.........

Όχι στον Ρατσισμό!Η Ελλάδα, είμαστε η χώρα που η Μετανάστευση, είναι ακόμα πάντα παρούσα στην Ζωή και την Ιστορία της. Είναι τελείως ανεπίτρεπτο μερικοί από εμάς να μην μπορούμε να φερθούμε πολιτισμένα και υποτίθεται Χριστιανικά. Με  αφορμή τον γνωστό Σύλλογο Γονέων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αποδεικνύουμε πάλι την έλλειψη Ανθρωπιάς και Πολιτισμού στην ουσία τους και όχι επιφανειακά.
Εννοείται πως όποια παιδιά προσφύγων  θα ενταχτούν σε Ελληνικά Σχολεία, οφείλει η Πολιτεία να τα εξετάσει ιατρικά και να τα παραδώσει υγιή. Αυτό έχουμε υποχρέωση και στα Ελληνόπουλα. Και όπου δεν γίνεται τότε οι Σύλλογοι όχι μόνο να  διαμαρτύρονται, αλλά να επαναστατούν. Το να προβαίνουν όμως σε λογικές Ρατσισμού και να σκέπτονται να προχωρούν σε καταλήψεις....είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Ο Ρατσισμός έχει για καρπό του το Μίσος! Και το Μίσος το Έγκλημα!
Ας σκεφτούν οι κύριοι και οι κυρίες τους Συλλόγου αυτού, το πως σκέπτονται τώρα αυτά τα παιδάκια που ακούνε όλα αυτά τα ρεζιλίκια.
Και όποιος έχει στο νου του, τους εγκληματίες Τζιχαντιστές, ας βγάλει από το μυαλό του, πως όλοι οι Πρόσφυγες είναι το ίδιο. Δεν υπάρχει κανείς μα κανείς, που δεν γνωρίζει το ποιος φταίει για την "γέννηση" αυτών των τεράτων! Δυστυχώς Μεγάλες Δυνάμεις επενέβησαν σε Αραβικές Μουσουλμανικές Χώρες και αυτό είναι το αποτέλεσμα σήμερα.
Το λάθος της Ελλάδας είναι που άνοιξε απρογραμμάτιστα την αγκαλιά της σε χιλιάδες Πρόσφυγες την στιγμή που ούτε τους ίδιους τους Πολίτες της δεν είναι ικανή να προστατέψει. Δυστυχώς φταίμε που άφησαν οι Πολιτικοί μας την Χώρα στα σημερινά χάλια (εδώ και 7 χρόνια)!
Μακριά όμως από Ρατσισμούς και Μίση!.....