Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

A CASA D' IRENE-NICO FIDENCO

Laurentis Maxairitsas ft Giannis Kotsiras, Efapax!

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ξημερώματα | Konstantinos Argiros - Ksimeromata -...

Πάνος Μουζουράκης - Φωτόσπαθο (Official Music Video)

Μαραβέγιας - Φάρος

Luis Fonsi, Demi Lovato - Échame La Culpa

Camila Cabello - Havana ft. Young Thug

Dua Lipa - New Rules (Official Music Video)

Ελλάδα η χώρα με τις περισσότερες αναλογικά  ιδιωτικές πισίνες στον κόσμο!
Δεν χρειαζόταν και πολύ για να το αντιληφθούμε αυτό. Η Ελλάδα μία από τις πολύ λίγες χώρες με τις μοναδικές γαλάζιες παραλίες και ατέλειωτες πανέμορφες ακτογραμμές πρωτεύει στις πισίνες!
Οι περισσότερες μεγάλες και πλούσιες χώρες, διαθέτουν πολύ καλά οργανωμένες Δημόσιες πισίνες. Οι πολύ πλούσιοι είναι οι μόνοι που διαθέτουν πισίνες ιδιωτικές.
Ο «Νεοπλουτίδης Έλληνας ακόμα και με καλή αλλά όχι και τεράστια περιουσία, τον βλέπουμε πολλά χρόνια τώρα να συναγωνίζεται τον πάμπλουτο συμπολίτη του, χωρίς να  έχει προϋπολογίσει τα επακόλουθα της μίμησής του! Και βέβαια κάποτε και ειδικά τώρα με την κρίση η πισίνα έγινε εφιάλτης!
Αντίθετα στην Ελλάδα οι λιγοστές Δημόσιες πισίνες δεν είναι καθόλου συναγωνίσιμες με αυτές των άλλων λαών. Των οποίων οι χώρες όμως δεν διαθέτουν καλές θαλάσσιες παραλίες αλλά αρκετές φορές και καθόλου καμιά παραλία.
Εμείς όμως στο μεγαλείο μας. Με τις μεγαλύτερες πισίνες τα πιο ακριβά αυτοκίνητα και «άσπρο πάτο». Και βέβαια τώρα κλαίμε στον πάτο!
Οι πραγματικά δυστυχείς Έλληνες σήμερα είναι εκείνοι (και είναι αρκετοί), που έκαναν μία ζωή καλό κουμάντο και σήμερα με το ζόρι και πολλές φορές ακόμα και αυτοί δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους! Αυτοί είναι και οι πιο αδικημένοι………
Είναι λοιπόν μία μεγάλη ευκαιρία για την Νοοτροπία μας σε μεγάλο βαθμό, με την ευκαιρία (που δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη), της κρίσης να αλλάξουμε!... Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση μεγάλου σπιτιού, ακριβού αυτοκινήτου και απόκτηση πισίνας. Είναι θέμα καθημερινού υπολογισμού των δυνατοτήτων του καθενός μας.
Εάν   όταν περάσει η κρίση, που η κατάσταση ποτέ δεν θα είναι η ίδια όπως τα χρόνια της σπατάλης και της ακάθεκτης υπερκατανάλωσης, δεν έχουμε διορθωθεί τότε θα θεωρηθούμε ανόητοι! Και οι Έλληνες δεν είναι ανόητοι!
Ο ήλιος και η θάλασσα με το γαλάζιο τ’ ουρανού μαζί με το καλύτερο στον Κόσμο κλίμα μας  προξενούν συναισθήματα μίας Ζωής γεμάτης Χαράς και Ευτυχίας! Αυτό είναι που πρέπει να συγκρατήσουμε! Τα υπέρμετρα και αδικαιολόγητα ξεσπάσματα κατανάλωσης.
Ας περιοριστούμε λίγο! Υπάρχει Ευτυχία και σε λιγότερα καλούδια! Ας το δούμε λίγο αυτό!

Χρόνια σας και Πολλά και προπάντων Καλά!!!!!!

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

''TI SOU 'KANA KAI PINEIS'', Melina Aslanidou

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Χάρις Αλεξίου - Θεός αν είναι

Theodorakis & Kotsiras - Tis dikaiosinis ilie noite (SUBTITLES)