Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

The Best Italian Songs !!

Zorba - Sirtaki Originale

Nana Mouskouri - Que je sois un ange

Δωσ' μου μια αγκαλιά - Αντώνης Ρέμος & Γιάννης Βαρδής (New Song 2016) [HQ]

Santana ~ Black Magic Woman with sensational belly dancer

GUANTANAMERA (Rumba)

Sensual Flamenco

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε............

Τι ακούμε….. και για πόσο θαντέξουμε  να τα ακούμε;…..
Στην επιστολή που εστάλη απτον κ. Κατρούγκαλο στους Συνταξιούχους, άκουσα πως έγραφε πως να κάνουν υπομονή και εφ΄ όσον αρχίσει η Ανάπτυξη του Τόπου, τότε οι Συντάξεις θα ανέβουν!
Τέτοια σύνδεση Ανάπτυξης μιας Χώρας μετά από τόση Λιτότητα, με το ύψος των Συντάξεων δεν έχω ξανακούσει!.....
Μία Ηττοπάθεια γενικευμένη και αναφερόμενη με τόση ευκολία και μάλιστα γραπτώς από έναν Υπουργό, είναι πραγματικά πρωτάκουστη.
Θυμάμαι προ 2 χρόνων εκείνο το λεβέντικο ύφος του κ. Βαρουφάκη, που μας γέμιζε Ελπίδα και σιγουριά;… Κανένας δεν το ξέχασε!... Με ύφος πραγματικού Στρατηγού έμπαινε στα σαλόνια της Ευρώπης, με την σάκα στον ώμο και βρόνταγε στο διάβα του! Οι «κακοί» Ξένοι μένανε αποσβολωμένοι! Ένα ποντικάκι ορθωνόταν απέναντι από τους Γίγαντες! Δεν ξανάγινε! Αλλά τι έγινε και χάθηκε το ποντίκι Γίγας;..
Πιστέψαμε (όσοι πίστεψαν-και ήταν πολλοί), και ψάχναμε όλοι μαζί τα σχισμένα συμβόλαια, ένα μάτσο χαρτάκια στα πάτωμα του Ευρωκοινοβουλίου! Αλλά που να βρεις τίποτα! Εκείνο που βρήκαμε ήταν αυτά τα περιβόητα και αξέχαστα Μνημόνια!...... Τα οποία μας τα περάσανε στ λαιμό και μας κάνουνε να τρέχουμε και να μην φτάνουμε. Και ο κ. Βαρουφάκης και η Οικονομική του Φιλοσοφία τι έγιναν;;…
Εξαερώθηκαν Πολιτικά και χάθηκαν από την Ελλάδα!
Εδώ όμως μείναμε Εμείς! Βράχοι τσακισμένοι, απογοητευμένοι, χωρίς Ελπίδα και χωρίς Πιστεύω! Αυτό είναι το χειρότερο! Που πάψαμε να πιστεύουμε!
Ότι πιο επικίνδυνο για έναν Λαό!
Θα αντέξουμε όμως! Θα το ξεπεράσουμε αρκεί να μην ξεγελιόμαστε και παθιαζόμαστε εύκολα θύματα της Κομματικής Παραφροσύνης!

Να προσέχουμε και να διαλέγουμε! Δεν είναι όλοι οι Πολιτικοί Ανίκανοι! Υπάρχουν σίγουρα καλά μυαλά. Υπάρχουν Έλληνες! Πίσω από τις κουίντες, σεμνοί γεμάτοι δίψα για πραγματικό Πατριωτισμό! Πρέπει να τους βρούμε! Δύσκολο αλλά με τον καιρό εφικτό! Γιατί η Λιτότητα, η Διαφθορά, η Διαπλοκή, η Ψηφοθηρία μπορεί να έβλαψαν ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού, αλλά στην ουσία και στο τέλος ξεγύμνωσαν πολλούς από εκείνους που παρίσταναν για χρόνια τους Λειτουργούς του Κράτους! Και αυτοί όλοι σε κάθε επερχόμενη Εκλογική Διαδικασία, θα απομονώνονται! Και η Ελλάδα (πολύ αργά) θα γλυτώσει από την γάγγραινα! Ελπίδα λοιπόν και καλό Κουράγιο με Υγεία σε όλους μας……….