Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Leonard Cohen ~ You Got Me Singing

Έβαλε κάμερα να ελέγξει την καθαρίστρια κι έπαθε πλάκα με αυτό που είδε

Έβγαλε τα ρούχα της μπροστά στους κριτές την ώρα που τραγουδούσε !

PEOPLE ARE AWESOME 2016 ( MUST WATCH)

ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ποιοι έδωσαν τη νίκη στον Ντόναλντ Τραμπ


10:32 | 09 Νοε. 2016
Τελευταία ανανέωση 17:19 | 09 Νοε. 2016
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν την Κλίντον πλανητάρχη ο αμφιλεγόμενος και προκλητικός μεγιστάνας πήρε τη νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Ποιοι όμως του έδωσαν τη νίκη; Σύμφωνα με τους New York Times και βάσει των exit polls στις εκλογές αυτές επαναπροσδιορίστηκε δραστικά ο τρόπος με τον οποίο ψήφισαν κάποιες δημογραφικές ομάδες. 
  • Ο Τραμπ κέρδισε τις ψήφους των λευκών Αμερικανών χωρίς πτυχίο
Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση από τους προηγούμενους υποψήφιους του κόμματος μεταξύ των λευκών Αμερικανών που δεν διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου.
  • Η υποστήριξη των κομμάτων άλλαξε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα εισοδήματος
Ιστορικά οι πιο χαμηλόμισθοι ψηφοφόροι τείνουν να υποστηρίζουν τους Δημοκρατικούς και οι πιο πλούσιοι του Ρεπουμπλικάνους. Όμως το ύψος του εισοδήματος αντιστοιχεί και με το επίπεδο μόρφωσης, το οποίο έπαιξε αποφασιστικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές.
  • Οι μειονότητες προτίμησαν την Κλίντον, ενώ οι λευκοί άνδρες τον Τραμπ
Οι Αφροαμερικανοί, οι Ισπανόφωνοι και οι Αμερικανοασιάτες υποστήριξαν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον. Παρόλα αυτά το επίπεδο υποστήριξής τους προς αυτήν ήταν μικρότερο από αυτό που είχαν δείξει στον απερχόμενο πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα πριν 4 χρόνια. Παράλληλα η υποστήριξη του Τραμπ μεταξύ των λευκών ανδρών τείνει να είναι λίγο μεγαλύτερη ή τουλάχιστον ίση με αυτή που έχαιραν οι προηγούμενοι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων.
  • Ο Τραμπ κέρδισε με μεγάλη διαφορά την ψήφο των ανδρών
Ο Τραμπ αύξησε την υποστήριξη των Ρεπουμπλικάνων μεταξύ των ανδρών, ενώ δεν έχασε στις γυναίκες.