Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Φόβος για τρομοκρατία στα πρωτοσέλιδα για τη Βοστώνη - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

Φόβος για τρομοκρατία στα πρωτοσέλιδα για τη Βοστώνη - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr

 Επαναλαμβάνονται πάλι δράσεις  άγριας Βίας, εις βάρος αθώων θυμάτων. Ένα  παιδάκι 8 χρονών, έσβησε με απάνθρωπο τρόπο εκεί που περίμενε να χειροκροτήσει τον πατέρα του που θα τερμάτιζε στον Μαραθώνιο......Και τόσα άλλα θύματα, βαρειά χτυπημένα και πολλά περισσότερα με λιγότερα τραύματα. Είναι σε όλους γνωστό πια, το ποιές  πηγές  μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοια εγκλήματα. Δύο είναι. Η πρώτη  είναι αποτέλεσμα  προβλημάτων στο εσωτερικό της χώρας (όπως συμβαίνει σχεδόν παντού) και η δεύτερη πηγή είναι τα αποτελέσματα μιας  εξωτερικής πολιτικής  των κρατών. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, το άνοιγμα σε πολέμους διαρκείας όπως αυτούς στην Παλαιστίνη, στο Αφγανιστάν, στη Συρία, στην Λιβύη και  σε λίγο στην Αίγυπτο, μαθηματικά οδηγεί σε δημιουργία πια επαγγελματιών τρομοκρατών. Τα διαφορετικά συμφέροντα  και ο μεταξύ τους ανταγωνισμός των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Ρωσσία και η Βρετανία που αποβλέπουν με τον τρόπο τους  η κάθε μία να επηρρεάζουν τα  καθεστώτα  πλουτοπαραγωγικών χωρών, για όλο και μεγαλύτερα κέρδη  μικρών αλλά πολύ πλουσίων Κοινωνικών ομάδων τους, δημιουργεί το αδιέξοδο αυτό!
Και στις δύο περιπτώσεις κυρίως υπεύθυνοι είναι οι πολιτικές ομάδες, οι οποίες κυριαρχούν στις Μεγάλες Δυνάμεις και οδηγούν τα έθνη αυτά σε  ουσιαστικά εγκλήματα.
Το  ίδιο πετυχαίνουν και στο εσωτερικό τους. Γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται όπως θα έπρεπε, για τις πολύ αδύνατες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού τους. Και όταν η  αντοχή ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, τότε ο άνθρωπος μετατρέπεται σε Κτήνος και σκορπάει  τον Θάνατο από όπου περάσει. Με σκοπό να κάνει την μεγαλύτερη δυνατή ζημιά! Καλυπτόμενος  από τον χαρακτηρισμό του "επαναστάτη"! Δυστυχώς σήμερα οι επαναστάτες, είναι επαγγελματίες επαναστάτες. Γιατί βασίζονται στις βοήθειες "κάτω από το τραπέζι", που  Μεγάλες Δυνάμεις προσφέρουν απλόχερα.
Σήμερα έχουμε  τους  Παλαιστίνιους για τους οποίους το πρόβλημα άρχισε προ αμνημονεύτων χρόνων, με αποτέλεσμα να έχουν εξουθενωθεί οικονομικά. Και όμως  και οπλισμένοι είναι συνεχώς και  υπολογίσιμοι είναι. Με αποτέλεσμα να είναι δυστυχείς οι Λαοί της Παλαιστίνης , αλλά και του Ισραήλ. Η τρομοκρατία δεν είναι τακτικός πόλεμος! Και γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνος και απρόβλεπτος πόλεμος. Με θύματα πάντα  τον  Λαό  άοπλο!.......
Μαζί λοιπόν με το ψάξιμο για τους  δολοφόνους, ας προσέξουν λίγο τα κράτη και την συμπεριφορά τους σε άλλα πολύ μικρότερα και πιο αδύναμα, που όπως φαίνεται μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά!
Η Κοινωνία των Εθνών ας γίνει πιο Ανθρώπινη επιτέλους, γιατί όπως το πάνε. θα  διαλυθούμε όλοι, πνιγμένοι στα πυρηνικά! Και όταν μη κακό γίνει αυτό, ας έχουν σκάψει πολύ βαθειά και φτιάξει, υποδομές άμυνας για τους  "έχοντες"! Από το Πυρηνικό Ολοκαύτωμα δεν προκειται να γλυτώσει  Κανείς!.........