Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Πυρά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά Σπηλιωτόπουλου για το τζαμί - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Πυρά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά Σπηλιωτόπουλου για το τζαμί - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Η Βουλή "ξέφραγο" αμπέλι!......


 Δεν αρκεί ν’ αποπέμπονται από κόμματα, οι βουλευτές εκείνοι οι οποίοι εκθέτουν το κόμμα τους, η διαφωνούν με τις αποφάσεις του (το δεύτερο είναι όχι μόνο άδικο αλλά και παράλογο και 100% Αντιδημοκρατικό!).Πρέπει αυτή να φυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού. Σε θέματα Ασφάλειας από πράξεις απειθαρχίας και κακής συμπεριφοράς. Που βρίσκονταν οι άνθρωποι της Ασφάλειας του κτιρίου, όταν ο υιός του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε σε  άλλους βουλευτάς;…. Και το ερώτημα είναι το γιατί κυκλοφορούσε εντός Βουλής και με πια ιδιότητα;…. Γιατί αν πει κανείς, πως, απλά βρισκόταν στο γραφείο του πατέρα του, είναι αδιανόητο στην Βουλή να κυκλοφορεί ελεύθερα παντού ο οποιοσδήποτε! ….Και σίγουρα η Δικαιοσύνη θα  κρίνει πολύ σοβαρά το ατόπημα του πατέρα, ο οποίος είχε και το θράσος ν΄ ακούγεται μέσα από ένα βίντεο, να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό π……..η!

Μου κάνει φοβερή εντύπωση, το πως φτάσαμε να εκφραζόμαστε με αυτόν τον τρόπο κατέχοντες μεγάλες και υπεύθυνες θέσεις! Και σε τέτοιους χώρους!.....

Ας σοβαρευτούμε λίγο! Οι ξένοι  μας παρακολουθούν! Σε κάποια φάση, που ίσως η Ελλάδα μπορέσει να ανέβη ένα σκαλοπάτι στην εκτίμηση του Πλανήτη! Και εκεί που «μαζεύουμε» το γάλα, δίνουμε μια, και  κλωτσάμε την μισογεμάτη «καρδάρα»!

Μπορεί  να μην συμφωνούμε κομματικά και είναι  δεκτό αυτό και πολύ φυσικό! Αλλά να διαλέγουμε τρόπους, όπως βίντεο, χειρονομίες, βρώμικα λόγια και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς,  για ν’ αντιπολιτευθούμε απλά και ανεύθυνα, αυτό είναι τελείως αισχρό!

Όποιος είναι απέναντι σε όποια Κυβέρνηση, ας την αντιπολιτευθεί με σοβαρές προτάσεις, με  στόχο την διάσωση της χώρας και όχι τον εξευτελισμό της!
Καλή η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Έκφρασης, αλλά υπάρχουν και όρια. Και στην Ελλάδα αυτά τα όρια δεν υπάρχουν. Αρκεί να πω, το τι θα γινότανε ΑΜΕΣΩΣ, εάν στην Γερμανική Βουλή συνέβαινε κάτι παρόμοιο με αυτές τις συμπεριφορές που συμβαίνουν στην Ελλάδα!
Αφήστε που η Δικαιοσύνη, οφείλει να δράσει Κεραυνοβόλα, όταν γίνεται κάτι τόσο σοβαρό, όπως οι χαρακτηρισμοί σε Πρωθυπουργό, η έκθεση της χώρας με υποκλοπή, η  οι χειροδικίες (στην ουσία ολόκληρη μάχη σώμα με σώμα) και όλα αυτά μέσα στην Βουλή!

«Σφίξτε λοιπόν τους Νόμους, εκεί που χρειάζεται. Τους πολίτες τους πιέσατε οριζόντια και χωρίς  πολλά-πολλά!

Πάρετε τις ευθύνες σας κύριοι Βουλευτές, γιατί δεν λειτουργείτε εκπροσωπώντας, μόνο τους Εαυτούς σας! Την Ελλάδα Ρεζιλεύετε!........