Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Barbra Streisand - Somewhere

Whitney Houston - Could I Have This Kiss Forever

Έξοδο βρες - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Nomadi

Volare - Domenico Modugno - Nel blu dipinto di blu

RENATO CAROSONE - TU VUO' FA' L'AMERICANO

ΤΩΡΑ ΠΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Τώρα πια μόνο Σιωπή και Δουλειά σκληρή!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η  ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ "ΜΑΣΤΙΧΑ" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ  ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ  ΕΚΡΥΒΕ  ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Και ας σταματήσουν πια ολόκληροι Υπουργοί! να προσπαθούν ν' αποφύγουν τις ευθύνες τους.
'Οπως ακόμα και χθες ο κ.Πάνος Καμμένος, που δήλωσε πως είναι δήθεν τεράστιο Έγκλημα, αλλά και Αντισταγματικό το ΦΠΑ που άλλαξε στα νησιά στο 24%!.....
Όποιος είχε ανάστημα και αίσθημα Ευθύνης έπρεπε να είχε παραιτηθεί εξ αρχής!'Τώρα είναι πολύ αργά!....
Αυτά κ. Υπουργέ να τα πείτε στους νέους που έφυγαν από την Ελλάδα! Να τα πείτε στους Συνταξιούχους! Να τα πείτε  σε όλους τους Άνεργους, που περιμένουν κάποιο Φως!
Τους φέρατε το πλήρες σκοτάδι και λέτε πως φέγγει ψηλά ο ήλιος! Απογοήτευση και Ντροπή!
Αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο στον Υπουργό Άμυνας! Όλο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ, νέο και παλιό (που είναι ακόμα το ίδιο παλιό), ζει και βασιλεύει!
Εάν αυτό δεν αλλάξει Νοοτροπία δεν σκεφτεί πραγματικά Πατριωτικά και όχι μονόπαντα Κομματικά,  η Ελλάδα θα χαθεί πλέον τελειωτικά για πάρα πολλά χρόνια.
Τα είπαμε τα ξαναλέμε! Εάν πάνε τώρα στο βρόντο, ας προσέξουμε και εμείς οι πολίτες για μία φορά ν' αρχίσουμε να ψηφίζουμε τους νέους άξιους ανθρώπους και να  αποφεύγουμε  εκείνους που συμμετείχαν, δημιούργησαν το πρόβλημα, αλλά και εκείνους που σήμερα μας έδωσαν την χαριστική βολή! Δύσκολες επιλογές βέβαια, αλλά Πρέπει πολλοί να φύγουν από την Πολιτική Σκηνή.
Δεν είναι δυνατόν παλαιά δοκιμασμένα και αποτυχημένα σχήματα, να παρουσιάζονται σήμερα με έπαρση και να επιδιώκουν να παρουσιαστούν σα κάτι  Νέο!
Θέλει όμως πολύ μεγάλη Προσπάθεια, Ανταγωνιστικότητα, Πειθαρχία στην Εφαρμογή του Νόμου  και απαιτήσεις λογικές και μετρημένες από όλους μας. Μπορούμε;.......
Εάν δεν μπορούμε (πολύ το φοβάμαι) πως ξένες επενδύσεις θα εισβάλουν παντού και η Ελλάδα θα επιβιώσει  ακολουθώντας τα ξένα συστήματα και κερδίζοντας τα καλά τους!
Και ίσως αυτό να είναι και μία λύση, αφού Εμείς δεν βάζουμε μυαλό με το απαράδεκτο Εγώ μας!
Η ωραιότερη στον Κόσμο Χώρα, Πρέπει κάποτε  ν' αποκτήσει και Έλληνες Πολίτες που της αρμόζουν.....................