Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!!.......

!--SYNC BADGE-->

SYNC BLOGS


Είναι πια καιρός  να  πούμε ξεκάθαρα στους πολιτικούς και στα κανάλια γενικά, πως  με το να μας βομβαρδίζουν συνεχώς και αδιαλείπτως, με  προγράμματα μειώσεων μισθών και συντάξεων με παράλληλη αύξηση γενικά των τιμών (ίδε τις τραγικές πλέον τιμές των καυσίμων), πως κύριοι ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! Δεν είναι δυνατόν να  δημιουργείτε ένα τέτοιο καταθλιπτικό περιβάλλον και την ίδια στιγμή ΟΛΟΙ σας, να  αναμένετε   δήθεν το "φως στο τούνελ" της  κατάντιας αυτής.
Εφ' όσον δεν αντιλαμβανόμαστε, ούτε κ' αν ακούμε για το πως τιμωρούνται όσοι αποδεικνύεται, πως υπήρξαν  τρανταχτοί φοροφυγάδες αλλά και  ύποπτοι κακοδιαχείρισης του Δημόσιου Πλούτου μαζί με τους συνεργάτες τους, τότε  όλοι οι υπόλοιποι (λίγοι η πολλοί), οι οποίοι υπήρξαν συνεπείς  στις υποχρεώσεις τους αισθανόμαστε απλά ΗΛΙΘΙΟΙ!
Αυτά  τα αισθήματα είναι γνωστά. Δεν είναι δυνατόν  να  δημιουργούνται νομοσχέδια για το συμμάζεμα του Κράτους (που καλώς γίνεται) και παράλληλα να μην ψηφίζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ο νόμος περί  ΕΥΘΥΝΗΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ο οποίος και θα θέσει σε ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ εκείνον που καλύπτει την  για πολλά χρόνια τώρα, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!
Οι σκεπτόμενοι  έστω μερικώς πολίτες τι πρέπει να κάνουν;.....Ν' αχρηστεύσουν την Νοημοσύνη τους;.....
Όσοι έκλεψαν Δημόσιο χρήμα, αφαίρεσαν κομμάτια Ζωής πολλών πολιτών. Θα ξεχαστούν όλα τα οικονομικά εγκλήματα;όταν αρχίζει και διαφαίνεται πια καθαρά πως, εάν τα μισά από τα κεφάλαια αυτά επιστρέφονταν στο Κράτος, τότε δεν θα μιλούσαμε για τέτοιο μεγάλο χρέος;Οι Άνεργοι, οι μιροσυνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι βάλλονται συνεχώς! Εκείνοι που είναι οι υπεύθυνοι αυτής της Οικονομικής Τραγωδίας της χώρας, απλά θα  ζούνε μεταξύ μας, ατιμώρητοι για το παρελθόν τους, αγναντεύοντας το Μέλλον τους στηριζόμενοι στην Λήθη των υπολοίπων;.....
Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση έτσι. Χρειάζονται κότσια και πυγμή! Δεν χρειαζόμαστε το ΔΝΤ, να μας υποδείξει την  ραγδαία μείωση της Φοροδιαφυγής!
Δεν αντέχει πλέον ο νους μας, στο σκεπτικό πως για να γίνουμε ανταγωνιστικοί  η μόνη λύση είναι η μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Κανείς δεν αναφέρει  το Υπερκέρδος πολλών επιχειρίσεων!
Και βέβαια πρέπει να ορισθούν ορισμένα πλαφόν για απαράδεκτους μισθούς στο Δημόσιο! Δεν φταίνει όμως οι εργαζόμενοι γι' αυτό! Οι εκάστοτε πολιτικοί  σε συνεργασία με ορισμένους  συνδικαλιστές με απόλυτο στόχο την αποκλειστικότητα της ψήφου των εργαζομένων, κατέστρεψαν την Ελλάδα! ........Εγκλημάτισαν για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους......
Εκτός  και εάν στόχος μας τώρα είναι, να δημιουργήσουμε ένα οργανωμένο σύστημα, αποστολής  χιλιάδων  πτυχιούχων νέων μας ως μετανάστες  στο εξωτερικό, αποβλέποντας με αυτόν τρόπο να μιμηθούμε ότι έγινε μεταπολεμικά με τους Έλληνες εργάτες τότε. Οπότε η όποια Ανάπτυξη θα επιτευχθή μέσω του  εισαγομένου συναλλάγματος από αυτούς. Η διαφορά είναι, πως τώρα όσοι έφυγαν και θα φύγουν "ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους"! Αυτή είναι η Διαφορά! Εκτός του ότι η χώρα μας  χάνει σοβαρά κομμάτια Εξειδίκευσης από τον Ιστό της, επειδή βρέθηκε να είναι ανίκανη (για 37 ολόκληρα χρόνια-για να μην μετρήσω άλλα  15 μεταπολεμικά χρόνια)  ν' αξιοποιήσει  αυτή την Γνώση με  σοβαρές υποδομές.
Ούτε λοιπόν η Ε.Ε   ούτε το ΔΝΤ  μας φταίνε! Εμείς είμαστε οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ    ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!
Ακόμα και τώρα όμως ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Αρκεί να σταματήσει  η καταστρεπτική  κομματική Νοοτροπία και  να μονιάσουμε σε μια Υπερπροσπάθεια!.....Αυτό μπορεί να γίνει;....Γιατί εάν δεν γίνει, τότε......
είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Τίποτα άλλο δεν μας φταίει......Ο  κακός μας ο καιρός μας φταίει!.....