Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Egyptian belly dancer's anti-Obama video goes viral - (Entertainment News and Reviews)

Egyptian belly dancer's anti-Obama video goes viral - (Entertainment News and Reviews)

FW: Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ - stkaloud@gmail.com - Gmail

FW: Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ - stkaloud@gmail.com - Gmail

Θαυμάστε τους

An Outfit a Minute - Terrific Performance!

Απαισιοδοξία πλήρης!.....

Ειδήσεις  για πλήρη απογοήτευση!
 Εμφύλιοι Πόλεμοι, στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, Λιβύη, Γάζα……. αμέτρητοι νεκροί, άνδρες  γυναίκες και παιδιά! Χιλιάδες αμέτρητοι οι «μελλοθάνατοι» τραυματίες, αφού καταστράφηκαν υποδομές  Υγείας κ.λ.π……
Ανεργία αβάσταχτη στην Ελλάδα, οικονομική Ανέχεια, αδυναμία πληρωμής και διόγκωσης χρεών με διαστάσεις Κοινωνικής Διάλυσης……. Απέναντι σε όλα αυτά, η καθυστέρηση του Υπουργείου Οικονομικών, να εισπράξει τους φόρους από τους πάρα πολλά έχοντες. Ακούω πως κάπου 500 εκατομμύρια ευρώ, είναι έτοιμοι, αρκετοί από τους οφειλέτες του είδους αυτούς, προσφέρονται να τα δώσουν, για να ελαφρύνουν την θέση τους και ν’ αποφύγουν την φυλάκιση! Μανία με αυτήν την φυλάκιση! Τα χρήματα πίσω στα ταμεία χρειαζόμαστε και όχι ένοχους φυλακισμένους, από οικονομικές ατασθαλίες, ξαπλωμένοι να τους ταίζουμε και να παίρνουνε και άδειες! Αφήστε που άδειες παίρνουν και κακοποιοί δολοφόνοι, για να τους βοηθήσουμε στην επανένταξη στην Κοινωνία!
Αθώοι γλύτωσαν από τα δικαστήρια και οι κατηγορούμενοι γι’ απάνθρωπη συμπεριφορά  στους  αλλοδαπούς μετανάστες εργάτες της φράουλας στην Μανωλάδα! Λάδι βγήκαν!.... Είδαμε τα βίντεο με τις συνθήκες διαβίωσης αυτών των «ανθρώπων-κτηνών» και μάθαμε ακόμα και για πυροβολισμούς και τραυματισμούς. Και τιμωρούνται 2 επιστάτες μόνο με 12 χρόνια αλλά με αναστολή!Λες και οι επιστάτες έπαιρναν τις αποφάσεις από μόνοι τους! Εδώ γινότανε όπως φαίνεται ότι γινόταν στα καουμπόϊκα έργα με τους ερυθρόδερμους! Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Και μετά…… παριστάνουμε και τους ρατσιστές! Καλή όμως η τζάμπα εργασία!
Ένα σκυλάκι σκότωσε ο απάνθρωπος ταβερνιάρης και ξεσηκώθηκε ο κοσμάκης! Αγρίεψε και ζητεί Δικαιοσύνη.
Και με την Μανωλάδα, πως θα αισθανθεί;… Η Κυβέρνηση, η οποιαδήποτε Κυβέρνηση, πως αντιλαμβάνεται την κατάσταση, όταν παρατηρεί το τι αδικίες γίνονται;…. Πως στοχεύει, να γίνει πιο «αγαπητή» με όλα αυτά;…. .Γιατί σε όλα υπάρχουν όρια! Σήμερα ο Έλληνας δεν κομματίζεται εύκολα! Γυρεύει διέξοδο! Κάθεται βουβός και το καζάνι βράζει. Και η Αντιπολίτευση και αυτή το ίδιο παλιό βιολί παίζει! Εντυπώσεις και λύσεις ανέφικτες! «Να φύγεις Εσύ και να έρθω Εγώ»! Που ξέρω πολύ καλά και εγώ από κωλοτούμπες!
Με όλα αυτά, πως μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο;…… Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά  μπλέξαμε άσχημα!..