Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

XARRY KLYNN (ΣΤΟ ΠΕΡΟΚΕ) PART 1

AΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟ 2018!

«Χαστούκι» στην Άγκυρα: ΕΕ και Καναδάς λένε «ΌΧΙ» σε Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Τουρκία


«Χαστούκι» στην Άγκυρα: ΕΕ και Καναδάς λένε «ΌΧΙ» σε Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Τουρκία

23
 
  ς στις Βρυξέλλες, τάχθηκαν η Γερμανία και άλλες 17 χώρες της ΕΕ, αλλά και ο Καναδάς, που αποτελούν μέλη της βορειοατλαντικής συμμαχίας, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Die Welt.
 σΣσ σΣύμφωνα με την Die Welt, τυπικά η σχετική απόφαση θα ληφθεί πάντως τον Ιούνιο.
«Δεν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την Τουρκία διεθνώς και να δημιουργήσουμε την εντύπωση ότι το ΝΑΤΟ υποστηρίζει την εσωτερική πολιτικής της Τουρκίας» έλεγαν διπλωματικές πηγές του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ που τάσσονται υπέρ της εναλλακτικής λύσης των Βρυξελλών συγκαταλέγονται, εκτός από τη Γερμανία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Δανία, από δε τις μη ευρωπαϊκές ο Καναδάς.
Πρόκειται για μια περαιτέρω κλιμάκωση της κρίσης των σχέσεων με την Άγκυρα και ένα πολιτικό χτύπημα για τον Ερντογάν, ο οποίος ήθελε να αναβαθμίσει με την σύνοδο τη χώρα του, υποστηρίζει η Welt.
Υπενθμίζεται ότι οι σχέσεις μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας είναι τεταμένες και πάλι αυτόν τον καιρό, λόγω της άρνησης της Άγκυρας να επιτρέψει σε Γερμανούς βουλευτές να επισκεφτούν την βάση του Ιντσιρλίκ.

Σάλος με την καταδίκη μαθητών λόγω συμμετοχής σε κατάληψη

Σάλος με την καταδίκη μαθητών λόγω συμμετοχής σε κατάληψη: Τη σφοδρή αντίδραση του εκπαιδευτικού κόσμου αλλά και τη σαφή αποδοκιμασία του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε απόφαση δικαστηρίου με την οποία τρεις μαθητές καταδικάστηκαν σε κοινωνική εργασία 80 ωρών στον τοπικό δήμο, λόγω συμμετοχής τους σε...

Σημ: Όντως είναι  λυπηρό να μιλάμε για τιμωρία μαθητών. Από την άλλη όμως, θα έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος, Όλοι μας και οι μαθητές να σεβόμαστε την Δημόσια Περιουσία. Το θέμα δεν είναι μόνο οι φθορές αλλά η Νοοτροπία η οποία μεταδίδεται πολύ γρήγορα και οδηγεί όλο και πιο συχνά τους πολίτες σε αναρχικές πράξεις.
Από τα παιδιά στα σχολεία και βέβαια πρωτίστως από την οικογένεια μπαίνουν τα σωστά θεμέλια της Νοοτροπίας μία ολόκληρης Κοινωνίας.
Θα πρότεινα μία σοβαρή οικονομική ποινή στους γονείς σε περίπτωση ζημιών. Είναι κάτι που το άκουσα στην Σκωτία από καθηγητή Πανεπιστημίου. Δεν τολμάει κανένας (μεγάλος η παιδί) να λερώσει με κανένα σπρεϊ  κανένα τοίχο Δημοσίου κτιρίου.
Από την άλλη  ούτε που διανοείται κανείς στην Μεγ. Βρετανία, στην Γαλλία, στην Γερμανία και σε άλλα ανεπτυγμένα κράτη να προβεί σε οποιαδήποτε κατάληψη Δημόσιου Κτιρίου η Υπηρεσίας.
Εδώ στην Ελλάδα καταντήσαμε να συνηθίσουμε το φαινόμενο των Εξαρχείων, όπου οι περισσότερες εξορμήσεις για καταστροφή ξεκινούν μέσα από τα Πανεπιστήμια αλά και το Πολυτεχνείο........όσο για τις καταλήψεις τις ανεχόμαστε πολύ περίεργα για μία υποτίθεται Δημοκρατία. Γιατί εγώ πιστεύω πως η σωστή Δημοκρατία είναι Κοινωνικά Δίκαιη, αλλά πολύ αυστηρή, σε παράνομες πράξεις!

                 

Τζανακόπουλος: Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε νέο 2015

Τζανακόπουλος: Δεν βρισκόμαστε μπροστά σε νέο 2015: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να έχουμε συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Δεν βρισκόμαστε σε νέο 2015, δεν υπάρχει τέτοια βούληση από κανέναν, ούτε από την πλευρά της κυβέρνησης»...

Άποψή μου: Πολύ αργά ομολογούν πως χάθηκαν 2 χρόνια άδικα. Και με ποια σιγουριά να τους πιστέψω τώρα;......