Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!


Αυτό το βιολί με τις Τούρκικες απειλές, για τα νησιά μας έχει πια  παραγίνει! Ας κάνει και μια κίνηση κορεσμού από απειλές αυτού του τύπου η Κυβέρνηση στην Γερμανική Κυβέρνηση, μια που προφανώς πλέον ηγείται της υποτιθέμενης Ενωμένης Ευρώπης. Και αναφέρομαι στο «υποτιθέμενης», γιατί εάν αυτή η Ένωση υπάρχει ουσιαστικά, τότε τα Ελληνικά σύνορα είναι και Ευρωπαϊκά! Και δεν είναι μόνο αυτό. Τόσα χρόνια που η Ελλάδα, προσπαθεί να  αντεπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις κάτι τέτοιου είδους δηλώσεις, κάνουν φοβερή ζημιά στον Τουρισμό μας! Και πότε γίνεται αυτό;... Όταν απλά αρχίζει η Τουριστική σαιζόν!...
Γι’ αυτό Κα Μέρκελ και Κε Σόιμπλε, δεν είναι δυνατόν να βλέπετε το τι τραβάει καθημερινά ένας Λαός της Ευρώπης και να σωπαίνετε πολύ περίεργα, μπροστά στις δηλώσεις αυτές της Τουρκίας.
Είμαστε δυστυχώς δυσαρεστημένοι με την στάση σας αυτή. Θέλουμε να δούμε έστω και αργά μία αντίδρασή σας στο πρόβλημά μας αυτό!...
Και μην ξεχνάτε, πως έχετε  ν΄  αντιμετωπίσετε και το τεράστιο Χρέος σας, από τις Πολεμικές Αποζημιώσεις προς την Ελλάδα!  Για το οποίο περιμένουμε άμεση λύση. Η οποία δεν είναι τίποτα άλλο πρακτικά από έναν Δίκαιο Συμψηφισμό, μεταξύ  ενός και του άλλου Χρέους!
Όταν ζητάτε (και καλώς κάνετε ) να σεβαστούμε τις υποχρεώσεις μας, είστε οι πρώτοι που είστε υποχρεωμένοι να το αποδείξετε αυτό! Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους!.....Αυτά!