Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Charlie Chaplin - Factory Work

Al Bano & Romina Power - Felicita ( New Version )

Νατάσσα Μποφίλιου & Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Εγώ μιλάω για δύναμη

Όλα σε σένα τα βρήκα Γιαννης Πλούταρχος

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Νότης Σφακιανάκης - Ο αετός

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάρε με αγκαλιά και πάμε | Eleftheria Arvanitaki ...

ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ - ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Μελίνα Ασλανιδου -Ελλάδα επαρχία (στίχοι)

STIGMES(non stop mix) ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ- ΠΑΡΙΟΣ...BEST OFF...No 27

Giannis Parios - Erotika Mix (By PRS)

ΤΟΛΜΩ- ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Το δύσκολο 2014 και το επικίνδυνο 2015!



Το τέλος ενός πολύ δύσκολου Χρόνου, ο οποίος ξεψυχάει  χαρίζοντάς μας ένα τραγικό ναυάγιο  με  πολλά θύματα και πολύ Πόνο σε αρκετές οικογένειες.
Είναι μία επαναλαμβανόμενη ευκαιρία για  τα κράτη και τους  περισσότερους εφοπλιστές, να   καλύψουν τα κενά Ασφαλείας Επιβατών και  Εργαζομένων στα πλοία τους που πολλές φορές παρουσιάζουν εικόνες  Κόλασης. Η οποία συμπληρώνεται από εγκληματικές ελλείψεις μέσων προστασίας αλλά και ειδικευμένου προσωπικού!
Επιτέλους οι όποιες Αρχές ασχολούνται με τον έλεγχο των πλοίων, ας γίνουν πιο ουσιαστικές! Είναι ντροπή το 2014 να πνίγονται άνθρωποι σε πλοία φέρετρα! Όπου μέχρι τώρα κανένας δεν μπορεί να  μας πει σίγουρα για το πόσοι και ποιοι ακριβώς ταξίδευαν με το πλοίο αυτό!
Η  Τιμωρία για τις παραβάσεις  τις ελλείψεις και την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, Πρέπει να είναι Ουσιαστική και Αποτελεσματική!
Είναι Ντροπή να ζούμε Τυχαία σήμερα, λόγω της Αδιαφορίας μερικών και του καταραμένου στόχου για Υπερκέρδος, θυσιάζοντας Ανθρώπους, γυναίκες νέους γέρους και παιδιά!
Το 2014,  τελειώνοντας, μας έριξε και στην αβεβαιότητα των εκλογών. Ακούω να λένε, πως οι εκλογές, είναι  η γιορτή της Δημοκρατίας! Η τρέλα πολλών είναι απίστευτη! Στην σημερινή συγκυρία κατά την «ουτοπική» γνώμη μου, μία λύση θα ήταν η πιο ανώδυνη. Η ίδια η Συναίνεση και Συνεργασία Όλων των Κομμάτων, μια και  το Εθνικό Ταμείο είναι  όχι μόνο μείον, αλλά οικτρά καταχρεωμένο! Αλλά δυστυχώς οι «καρέκλες μας» είναι ο στόχος και όχι η Πατρίδα! Η Αιώνια αρρώστια της χώρας μας! Είναι αυτή η αρρώστια της Διάλυσης, αντί της Ένωσης όλων των Δυνάμεων!
Ας προσέξουν όμως, γιατί οι εκλογές αυτές, το μόνο καλό που θα κάνουν και αυτό είναι αναπόφευκτο για αρκετούς υποψήφιους «παλαιάς κοπής», θα είναι η δια παντός απομάκρυνσή τους από την Βουλή!
Και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν  και  εάν ησυχάσουν τα πράγματα στην Ελλάδα, θα Πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν εκείνοι οι όποιοι  έριξαν κυριολεκτικά το πλοίο στα βράχια, αποβλέποντας σε προσωπικό όφελος, το οποίο και οφείλουν να το επιστρέψουν στα Δημόσια Ταμεία, είτε είναι Πολιτικοί είτε Πολίτες!
Παρ’ όλα αυτά, ας ευχηθούμε όλοι μας να ξεπεράσουμε τις πίκρες και τις δυσκολίες, με Ενότητα, Αγάπη και Λατρεία για μία Ελλάδα, χώρα Μαγική!............