Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Πασχάλης Τερζής - Φεγγάρι μου χλωμό

Dimitris Mitropanos - Svise to feggari - Μητροπάνος - Σβήσε το φεγγάρι

Selena Gomez - Same Old Love

André Rieu - The Godfather Main Title Theme (Live in Italy)

Mariah Carey - My All

Mina - You are my love

Κωνσταντίνος Αργυρός - Το Συμπέρασμα | Konstantinos Argiros - To Simpera...

Μαλού - Τους Είπες Πως | Malu - Tous Eipes Pos - Official Audio Release

Onirama - Ola Esu Mou Ta 'Mathes (by Alex Leon)

Αντώνης Ρέμος - Λένε | Antonis Remos - Lene (Official New Song 2015) HQ

Μελίνα Ασλανίδου | Να με δικαιολογήσεις - Melina Aslanidou | Na me dikai...

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Τι Να Σου Γράψω | Eleftheria Arvanitaki - Ti Na S...

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!......



Μας   πνίξανε   οι   βροχές   και   τα   χρέη!
Και δυστυχώς έχουμε και πάρα πολλές ζημιές και θύματα! Και αυτά όλα με την προσπάθειά μας, να έχουμε ένα κεραμίδι σιγουριά πάνω στο κεφαλάκι μας (η μόνη Ασφάλεια επιβίωσης ανέκαθεν στην Ελλάδα), χτίσαμε παντού ακόμα και μέσα στα ρέματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι τωρινές καταιγίδες τα τελευταία χρόνια, είναι ασυνήθιστα έντονες και καταστρεπτικές. Οπότε έχουμε ακόμα και μεγαλύτερες ζημιές, μια που δεν πειθαρχήσαμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και το  Κράτος, που άφαντο σχεδόν για να μην πω ολοκληρωτικά, άφησε χρόνια ολόκληρα τα πράγματα στην τύχη τους για να βολεύονται οι πολίτες και να διασφαλίζονται έτσι οι ψήφοι! Και έτσι και οι «μικροί» πολίτες έκαναν την δουλειά τους λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους και οι λεφτάδες καρπώνονταν πλούτη γεμάτα από Παρανομία.
Για ποιο Περιβάλλον, για ποια ρέματα μιλάμε τώρα; Τώρα που πνιγόμαστε; Είναι πολύ αργά! Το ίδιο έγινε και με την οικονομική διαχείριση της Χώρας αυτής. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για το Μέλλον αυτής της Πατρίδας! Και όμως Όλοι μας κομπάζουμε για Πατριώτες υποδείγματα!
Κυρίες και κύριοι (συμπεριλαμβανομένου πρώτου –πρώτου εμού του ιδίου): Τα ψέματα
Τέλειωσαν! Η Αλήθεια τώρα φαντάζει πραγματική και αδιαμφισβήτητη!
Τον χορό του Ζαλόγγου, δεν θα τον αποφύγουμε! Μπορεί να γλυτώσουμε καμιά στροφή του! Αλλά όλοι μας θα τον χορέψουμε! Γι’ αυτό κύριοι Πολιτικοί μας να σταματήσετε τα ψέματα! Ούτε ο Άνεργος, ούτε ο συνταξιούχος, ούτε ο ανάπηρος, αλλά ούτε και ο σημερινός εργαζόμενος, περιμένει πια τίποτα! Πείτε την Αλήθεια για μία φορά στην Πολιτική Ζωή αυτού του Τόπου! Στον ευλογημένο αυτόν Τόπο! Αν τον αξίζουμε, ας κοιτάξουμε κατάματα την Αλήθεια. Η μόνη μας Σωτηρία! Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!....