Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Φορέστε μάσκες "εγκεφάλου".........


Φορέστε μάσκες «εγκεφάλου»  γιατί η Μπόχα της Διαφθοράς μόλις άρχισε ! Και που’ σαι ακόμα!………..

Το  σήριαλ με τις ουσιαστικά παράνομες ΜΚΟ (γιατί τυπικά τις έχρισε νόμιμες το Παγκόσμιο Σύστημα) συνεχίζεται ξεσκεπάζοντας τα ατέλειωτα οικονομικά σκάνδαλα. Τα οποία και αυτά αρχίζουμε να τα συνηθίζουμε, αντί να τους πάρει όλους τους υπεύθυνους ο Λαός στο κατόπι και να τους απομονώσει από κάθε  Δημόσια θέση η ακόμα και ιδιωτική.

Στο «Θέμα» της Κυριακής γράφτηκε σήμερα πως  ακόμα και ένας «Διορθόδοξος Σύνδεσμος, Απόστολος Παύλος, εισέπραξε 1,4 εκατομμύρια ευρώ!

Και ενώ συνεχώς απασχολούμεθα με τα οικονομικά της χώρας μας αλλά και της Παγκόσμιας Οικονομίας, σε αυτή την δύσκολη περίοδο μίας  ατέλειωτης Κρίσης και Λιτότητας, γύρω μας σκοτώνονται καθημερινά άνθρωποι από εξεγέρσεις δικαιολογημένες των Λαών (η προβοκατόρικες) κατά των Κυβερνήσεών τους. Ποια είναι η πραγματική αλήθεια, πιστεύω πως ποτέ επίσημα δεν θα μάθουμε. Η Ιστορία γράφεται και ξαναγράφεται κατά καιρούς, ανάλογα με τα συμφέροντα μιας ορισμένης συγκυρίας.

Στην Συρία  πάει πολύ καιρός, που η χώρα αυτή ματώνει απάνθρωπα. Χιλιάδες νεκροί, είναι τα θύματα, μίας  ανταγωνιστικής προσπάθειας ντόπιων και ξένων συμφερόντων!

Που και ποιος είναι ο περίφημος ΟΗΕ;… Που και ποιο είναι το Συμβούλιο Ασφάλειας (υποτίθεται των Λαών)……

Πλήρης  ουσιαστική ΑΠΟΥΣΙΑ!

Το «Θέμα»  γράφει πως η Ευρώπη μας  ορίζει να δεχτούμε 50.000 Σύριους μετανάστες, την στιγμή που η ίδια «διάλεξε» τους πλούσιους Σύριους μετανάστες!.. Εάν αυτά αληθεύουν, τότε τι κάνουμε εμείς;…..

Δεν είπαμε ξανά πως, εκείνοι, οι οποίοι, ενεπλάκησαν με τον τρόπο τους στην υπόθεση της Συρίας, θα έπρεπε ,τώρα να αναλάβουν και το κόστος της καταστροφής της;… Αλλά και που τα είπαμε;…..

Στην Ουκρανία το αίμα χύνεται και δεν γνωρίζουμε το πότε θα ησυχάσει η χώρα.

Κάτι γίνεται περί μιας συμφωνίας, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός εμφυλίου, που θα εκμηδενίσει μια χώρα των 40-45 εκατομμυρίων πολιτών!

Όλες οι θεωρούμενες Δημοκρατικές χώρες της Δύσης και της Ανατολής τι κάνουν;………

Η  Δημοκρατία την οποία ακολουθούν και υποστηρίζουν «θερμά», δεν τους  οδηγεί προς  στην βοήθεια των άλλων Λαών;… Τότε τι είδους Δημοκρατία. Αξιοκρατία και Δικαιοσύνη υπερηφανευόμαστε, πως  σεβόμαστε;… Που είναι ο «Πολιτισμός» μας  στους καιρούς αυτούς;… Γιατί τόση Υποκρισία;…..

Αλλά ας δούμε και τους Θρησκευτικούς Ηγέτες των διαφόρων Θρησκειών. Μπορεί να αναφέρθηκαν στο έγκλημα των λαών  «ψιθυριστά». Δεν φώναξαν, δεν έκαναν συνάξεις  των πιστών τους, όλοι μαζί για να δείξουν την εναντίωσή τους, για τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων ….σιώπησαν  …..δυστυχώς.

Οι δικοί μας γνώριζαν μόνο να μαζέψουν τους πιστούς, για να διαμαρτυρηθούν για το έγκλημα της μη αναφοράς στις ταυτότητες του Θρησκεύματος! Μεγάλο το πρόβλημα αυτό. Που υπερβαίνει το μαρτύριο των Χριστιανών. Μωαμεθανών, Βουδιστών κ.λπ.

Ας  τι ξεκαθαρίσουν πια οι Εξουσίες τις επιδιώξεις τους. Όχι στην Θεωρία, αλλά στην Πράξη! Είναι πια καιρός. Να γνωρίζουν πια και οι άνθρωποι, το τι γίνεται! Εάν τώρα αυτό είναι το πρόβλημα…. ας το δηλώσουν. Το πως και το γιατί!....