Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η χώρα χρειάζεται ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΥΜΠΝΟΙΑ και συνεχή ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!..

!--SYNC BADGE-->

SYNC BLOGS


 Σήμερα έχομε την Μοναδική Ευκαιρία, ν' αλλάξουμε (δυστυχώς πολύ καθυστερημένα, μετά από  60 περίπου χρόνια), την  λανθασμένη  Νοοτροπία μας, που απόλυτα στόχευε στο ατέλειωτο ΕΓΩ μας, με αποτέλεσμα την πλήρη καταστροφή του Ελληνικού Κράτους. Δηλαδή ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Σήμερα μας δίνεται η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, να πραγματοποιήσουμε  στόχους, όπως  Η ΔΙΑΦΑΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, αλλά και των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΩΝ της χώρας επ' ωφελεία του Ελληνικού Κράτους!
Σήμερα είναι η τελευταία μας ευκαρία,  να ζητήσουμε από όλους εκείνους τις ευθύνες, για την κατάντια μας και τον διασυρμό μας διεθνώς!
Με στόχο όμως, να  κάνουμε πραγματική ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ και όχι να τιμωρήσουμε μόνο  τους κομματικούς αντιπάλους μας!
Το Ελληνικό Κράτος Πρέπει να ξαναβρεί τις όποιες οικονομικές δυνάμεις έχασε, από όλους εκείνους οι οποίοι μετέτρεψαν την ψήφο του λαού, σε συναίνεση διάπραξης οικονομικού εγκλήματος εις βάρος του ΛΑΟΥ, αντί να  λειτουργήσουν υπέρ αυτού.
Και σήμερα να βλέπουμε να συρρικνώνονται τα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων, ενώ αυτοί "οι  άλλοι", να χαίρονται την παράνομη λεία τους, ΑΤΙΜΩΡΗΤΙ!.....
Το  ΣΥΝΤΟΜΏΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ   Η  ΑΔΙΚΙΑ  ΑΥΤΗ  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
Μαζύ με το συμμάζεμα του Κράτους και την υπερπροσπάθεια, για να μειωθεί η ΑΝΕΡΓΙΑ (επενδύσεις, αλλά με προτεραιότητες  και στόχο τις υποδομές που δεν έγιναν ποτέ σε αυτήν την χώρα), ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΝΑ  ΒΡΕΘΟΎΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ!
Και όπως αυτήν την στιγμή δείχνουν τα πράγματα το "μαχαίρι"  αρχίζει και δουλεύει, λίγο αργά, αλλά θέλουμε να ελπίζομε πως και θα συνεχίσει και θα πάει και πιο βαθειά!
Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ  δείχνει από τώρα, πως οι ατέλειωτες υποθέσεις της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ , αποτελούν ένα μεγάλο "τσαμπί" όπου η κάθε του ρόγα κρύβει  και μια ΑΠΑΤΗ!
Μετά από όλα αυτά ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!....
Έτσι  μόνο θα αποδείξουμε πως πραγματικά θέλουμε την    ΕΛΛΑΔΑ μας ψηλά και εμάς τον λαό της, απαλλαγμένο από τις κατηγορίες  της ΑΠΑΤΗΣ,της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και το κυριώτερο της έλλειψης ενός πραγματικού ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΎ! Όσο για  τις κομματικές  μας παθιασμένες κραυγές, προέχει  η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....και  αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές, τόσο  στο Νομοθετικό Πλαίσιο αλλά και στην  ουσιαστική  ΕΝΕΡΓΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ!.....
Αρκετά πια με την μέχρι τώρα κατάσταση!!!!!....