Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Τώρ μιλάμε για εκλογές η για την Γιουροβίζιον;.....


Τελικά μιλάμε για Ευρωεκλογές η για  Γιουροβίζιον;

Για τις  επαναληπτικές εκλογές στην Αυτοδιοίκηση και στην Περιφέρεια, επειδή τα πράγματα, παρ’ όλο που είναι πολύ σοβαρά, λόγω της μεγάλης ανάγκης της χώρας, να προχωρήσει σε βασικές λύσεις, σε προβλήματα που  χρόνια καθυστερούν, εδώ οι πολίτες  (οι οποίοι και φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη), έχουν την δυνατότητα, να ξεφύγουν από την  όποια κομματική γραμμή και να ψηφίσουν για τον καλύτερο. Ζούνε στην περιοχή τους και έχουν και μάτια και το μίνιμουμ της Λογικής, να ξεχωρίσουν αυτόν, που είναι ο ικανότερος. Η ακόμα ένα καινούργιο υποψήφιο, που θεωρούν πιο σοβαρό από εκείνον που μέχρι σήμερα, τους θεώρησε «πρόβατα» και αφού κάθισε στην μεγάλη καρέκλα, παρίστανε απλά τον Βούδα!

Όταν όμως μιλάμε για Ευρωεκλογές, εδώ τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Μέσω των Ευρωβουλευτών, που θα στείλει ο Ελληνικός Λαός στην Ευρώπη, περιμένει να υποστηριχθούν δυναμικά Ελληνικά αιτήματα και λύσεις τεράστιων προβλημάτων, της σημερινής Ελληνικής Κοινωνίας.

Αυτό που σήμερα βλέπει ο ψηφοφόρος, είναι  μία στρατιά υποψηφίων, από Δεξιά, Αριστερά, Αριοστεροδεξιά, ΚΚΕ διαφόρων ειδών και κατευθύνσεων,  Ακραία Δεξιά ( η οποία και (γεννήθηκε), εκμεταλλευόμενη την οικτρή οικονομική κατάσταση, μιας μεγάλης μερίδας πολιτών (πράγμα που συμβαίνει και σε ολόκληρη την Ευρώπη, με μεγαλύτερα από την Ελλάδα μεγέθη) και μένει αδύναμος να καταλάβει τι συμβαίνει και τι ακριβώς γίνεται.

Και βέβαια η Δημοκρατία στηρίζεται και έτσι πρέπει στην πολυφωνία και στην Ελεύθερη Γνώμη κάθε πολίτη.

Γι ’ αυτό και είναι οι απαραίτητες, οι διασταυρώσεις γνωμών, στοιχείων, με σκοπό να συμφωνηθεί μία κατά το δυνατόν πληρέστερη γραμμή της χώρας, ενταγμένη απόλυτα στην  δυνατή υποστήριξη των αιτημάτων της!

Δεν θεωρεί ούτε και πιστεύει ο γράφων, πως με τον τρόπο που θα στείλουμε στην Ευρώπη τους Ευρωβουλευτές μας, είναι δυνατόν να φέρουν σοβαρά αποτελέσματα. Με τον τρόπο που πηγαίνουν, ο καθένας  κραδαίνοντας την σημαία του κόμματός του, θα φτάσουν και στο σημείο να αντιπαρατίθενται, Έλληνες εναντίον Ελλήνων!
Συμπεριφερόμαστε, σαν να είμαστε πολλά κρατίδια και στέλνουμε την αντιπροσωπεία μας, με τον ίδιο τρόπο, που την στέλνουμε στην Γιουροβίζιον! Λες και εάν στείλουμε την τριχωτή «Κοντσίτα» μας ( η πως αλλιώς την λένε), θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε το Μέλλον μας.

Aυτή η τάση πως «τα ξέρω όλα» και «όλα τα καταφέρνω) αν μη τι άλλο, μας εκθέτει Παγκοσμίως!
Δεν γνωρίζω πως σκέπτονται όλα τα άλλα Ευρωπαϊκά κράτη, αλλά η Ελλάδα δεν έχει την ίδια Νοοτροπία!

Ποιος είναι αυτός που θα διαφωνήσει, στο ό, τι Σήμερα όπως βρίσκεται η Ελλάδα δεν πρέπει να πάει συντεταγμένα  και με τους καλύτερους Αξιοκρατικά έχοντες τα καλύτερα προσόντα για μία τέτοια αποστολή;… Ούτε οι  διακριθέντες ποδοσφαιριστές, όπως και πολύ αγαπητοί και πετυχημένοι ηθοποιοί, κατακρίνονται, από την στήλη, διότι προσπαθούν να γίνουν Ευρωβουλευτές! Και βέβαια πολλοί άλλοι, των οποίων δεν γνωρίζουμε, πως «φύτρωσαν»! Άλλο πράγμα, όμως το ποδόσφαιρο και το θέατρο και τελείως άλλο πράγμα η Πολιτική Αντιπροσωπεία της Χώρας! Καλή η όποια Ελευθερία, αλλά και ένα αίσθημα Ευθύνης είναι αναγκαίο!

Ποιο κόμμα, δεν συμφωνεί πως το Κρατικό Ταμείο οφείλομε να το κρατάμε σταθερά ικανό ν’ αντιμετωπίσει τις ανάγκες αυτής της χώρας;

Ποιος ηγέτης μικρού η μεγάλου κόμματος, διαφωνεί με το συμμάζεμα, το νοικοκύρεμα του Κράτους και μόλις μπορέσει αυτό το Κράτος Επειγόντως να βοηθήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό Ελλήνων, που διαλύθηκαν κυριολεκτικά από τα «οικονομικά εγκλήματα» του παρελθόντος;

Για τα οποία και βέβαια, αφού ξεπεράσουμε τον κίνδυνο, οφείλουμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όσοι όχι μόνο «γλύψανε» το δάχτυλο, αλλά «φάγανε» και όλο το βάζο! Ποιος διαφωνεί σε αυτό;…..

Από αυτά τίποτα δεν έγινε απολύτως. Καλύπτουμε με τον δικό μας ανεύθυνο τρόπο τα τυπικά και θυσιάζουμε τα ουσιαστικά.

Μεθαύριο λοιπόν, Όλοι οι  Έλληνες, Οφείλουμε να σηκωθούμε έστω, από τον καναπέ μας και αφού σκεφθούμε σοβαρά το τι επιδιώκουμε, ας ψηφίσουμε ελεύθερα από κάθε επιρροή, αυτό που προτιμούμε!

Τουλάχιστο να συμμετάσχουμε «ζωντανοί» σε αυτές τις πολύ σοβαρές εκλογές!

Είμαστε ευφυής Λαός και αξίζουμε να μειώσουμε τον κίνδυνο, για όλους μας. Για την Ελλάδα μας!