Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Οι ημέρες που πλησιάζουν δεν επιτρέπουν τόση Αγωνία!


 Ακόμα και τώρα που πλησιάζουμε σε  Άγιες ημέρες, οι ειδήσεις συνεχίζουν με όλο και πιο αυξανόμενο ρυθμό Αγωνίας, να καταπιέζουν όσους  ( είναι χιλιάδες), αγωνιούν για τα σπίτια τους, όσους μείνανε χωρίς ρεύμα και όσους γενικά εξαχρειώθηκαν ουσιαστικά χάνοντας ακόμα και την Αξιοπρέπειά τους! Τουλάχιστον μέχρι να καταλήξετε κάπου κλείστε τις διαρρέουσες πληροφορίες, οι οποίες δεν είναι και οι τελικές συμφωνίες.  Από αυτό το μαρτύριο της σταγόνας, δεν συγκινείται         Κανείς;….

Δεν θ’ αλλάξει ποτέ αυτή η αταξία, που δείχνει αδίκως ίσως, μία μεγάλη δόση αναισθησίας! Ας το προσέξουν πια οι εμπλεκόμενοι σε τόσο ευαίσθητα Κοινωνικά προβλήματα;….. Ακούμε και τους θανάτους από τα μαγκάλια λόγω έλλειψης ρεύματος, αλλά και γενικής οικονομικής δυσπραγίας…. Τι να πει κανείς;….. Που και πως να καλύψουμε τώρα, όλες τις παλιές αμαρτίες των υπευθύνων Κυβερνητικών και Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, που ΠΟΤΕ όλα τα χρόνια δεν φρόντισαν να οργανώσουν ένα Κοινωνικό  Πρόγραμμα Πρόνοιας, μέσα από το οποίο ο κάθε Δήμος θα είχε εντοπίσει τους πραγματικούς πολίτες που θα είχαν φτάσει στο ζενίθ της κατάντιάς τους. Και δεν θα τρέχανε τώρα να ψάχνουνε τους πραγματικούς εκείνους που υποφέρουν από εκείνους που εκμεταλλεύονται κάτι τέτοιες αταξίες. Αυτά όλα βέβαια, εφ ‘όσον οι Πολιτικοί μας, εργάζονταν κανονικά στο λειτούργημά τους και όχι για το βόλεμά τους. Από τότε που η Ελλάδα άρχισε να γίνεται Κράτος. Δυστυχώς!

Ας σταματήσουν λοιπόν το μαρτύριο της σταγόνας και ας βάλουνε τους εαυτούς τους στην θέση των προβληματισμένων πολιτών τους!

Λιγότερα λόγια και περισσότερη Ουσία!....