Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Bee Gees - Massachusetts

Demis Roussos - Forever and Ever

Παντελής Παντελίδης - Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο

Europe - The Final Countdown (Official Video)

Pink Floyd - Another Brick In The Wall (HQ)

The Sound of Silence (Original Version from 1964)

Greenfields (+lyrics) - Brothers four

Paul Anka Oh Carol

The Platters - Only You

Elvis Presley - Love Me Tender (Lyrics)

André Rieu & Mirusia - Time To Say Goodbye

André Rieu - The Godfather Main Title Theme (Live in Italy)

Απόψε Σε Θυμήθηκα - Γιάννης Πάριος

Δεν φτάνουν τα προβλήματα από την Κρίση, έχουμε και αυτά............

Το πρόβλημα είναι τεράστιο!
Δεν είναι μόνο το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που μας συνθλίβει και μας  γεμίζει Αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενναίσθε......Έχουμε και παράλληλα ατέλειωτα τερατώδη εγκλήματα που τον τελευταίο καιρό έχουν πολλαπλασιασθεί. Θα μπορούσαμε να πούμε, πως η κακή οικονομική κατάσταση οδηγεί πολλές φορές σε  καθημερινές αδιαπέραστες δυσκολίες,για τις οποίες πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον Κόσμο χάνουν την αυτοσυγκράτησή τους και  καταφεύγουν  στο έγκλημα. Το μίσος ακόμα και η αφόρητη Ζήλεια ( επικίνδυνη ψυχολογική)  αρρώστεια πολλές φορές οδηγούν πάλι στο έγκλημα.
Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι αδικαιολόγητα και τους θύτες η Πολιτεία αφείλει να τους τιμωρήσει και μάλιστα Παραδειγματικά.
Διαφέρουν τα εγκλήματα που οδηγούνται μερικοί άνθρωποι, λόγω άμυνάς τους επειδή δέχονται επίθεση.
Για όλα τα εγκλήματα τελικά η Δικαιοσύνη προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε λεπτομέρεια για τις αιτίες, προκειμένου να τιμωρήσει τους κανονικούς δολοφόνους, ανάλογα με τις ποινές που η ίδια έχει ορίσει. Με στοιχεία αδιάσειστα και ακλόνητα αποδεικτικά. Και η δουλειά αυτή δεν είναι και η πιο εύκολη......
Τελευταία όμως και όλο και πιο συχνά, έχουμε να κάνουμε με εγκλήματα τέτοιας έκτασης που δείχνουν καθαρά πως έγιναν από  ανθρώπους "τέρατα"!
Πατέρας αφού βιάζει και  μόνος του αλλά και με παρέα το ίδιο του το κοριτσάκι, μαζί με έναν πάλι φίλο του το σκοτώνουν, το τεμαχίζουν και αφού βράσουν (άκουσον-άκουσον) τα κομμάτια του παιδικού σώματος το πετάνε στα σκουπίδια η τα θάβουν στο χώμα.
Ώριμος άνδρας αλλοδαπός, έχει  μαζί με την γυναίκα του υιοθετήσει αν θυμάμαι  καλά 4-5 κορίτσια αγόρια για να παίρνει μεγάλα επιδόματα από την Πρόνοια της Πατρίδας του. Έρχεται στην Ελλάδα και αφού αγοράζει ένα καλό σπίτι σε μεγάλο νησί, εγκαθίσταται μόνιμα πλέον. Εκεί αρχίζει και βασανίζει και βιάζει την μεγάλη του υιοθετημένη κόρη, ενώ παράλληλα ταλαιπωρεί τα υπόλοιπα παιδιά   με  βασανιστήρια καθημερινά βιάζοντας την ίδια την ψυχή όλων των υιοθετημένων παιδιών.
Γι' αυτό ήρθε και στην Ελλάδα, για να μην κινδυνεύει και χάσει από το Κράτος του τα επιδόματα υιοθεσίας που τους επιτρέπουν να ζουν με την γυναίκα του με πολλές ανέσεις.......
Μία άλλη αλλοδαπή σύντροφος ενός  μεγάλου στην ηλικία ανδρός, αφού με  δύο άλλους βοηθούς τον σκοτώνει, τον διπλώνουν και τον βάζουν μέσα σε ένα καταψύκτη! Πληρώνειι τον λογαριασμό της ΔΕΗ και για ένα χρόνο εξαφανίζεται στο εξωτερικό. Φυσικά η αιτία ήταν κάποιο σοβαρό ποσό χρημάτων που είχε ο  δολοφονηθείς σύντροφός της.
Και αρκετά ακόμα άλλα εγκλήματα όπως οι "παιδόφιλοι" που τελευταία πληθαίνουν, χρησιμοποιώντας μάλιστα σαν εργαλείο "ψαρέματος" αθώων  και ανυπεράσπιστων θυμάτων της χρήσης του Διαδυκτίου.
ΠΟΥ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΝΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!.............
Το ότι τα απαριθμώ όλα αυτά τα τερατώδη εγκλήματα, στόχος μου είναι για πολλαστή φορά η άποψή μου για τον βαθμό τιμωρίας αυτών των τεράτων.
Γνωρίζω πολύ καλά πως ακόμα και η Θρησκεία μας απαγορεύει την αφαίρεση της Ζωής ανθρώπου από άνθρωπο. Απαγορεύει δηλαδή της εις Θάνατον Ποινή. Πολύ σωστό αυτό!
Εμένα όμως μου δημιουργείται έναν αναπάντητο ερώτημα: Και αυτά τα τέρατα που αφαιρούν χωρίς κανένα δικαιολογητικό  την Ζωή των συνανθρώπων τους, έχουν αυτό το δικαίωμα;....
Για να μην σας κουράζω, προσωπικά  πολύ θα ήθελα έστω στα 77 μου χρόνια να μάθω κάποτε, πως για τα τέρατα η Ποινή είναι ο Θάνατος! Με τον πιο ανώδυνο τρόπο σίγουρα, αλλά ΘΑΝΑΤΟΣ! Γιατί μόνο έτσι θα  περιοριστούν τέτοιες θηριωδίες εις βάρος αθώων ψυχών!
Σε αυτό δεν άλλάζω με τίποτα άποψη! 
Οι ποινές για  άρρωστα εγκλήματα πρέπει να είναι ανάλογες. Μόνο έτσι ο κοσμάκης θα γλυτώσει από μερικά. 
Να πάψει πια  η διαιολογία περί κακής Ψυχολογικής κατάστασης του Θύτη!
Το Θύμα πότε επιτέλους θα δικαιωθεί και πότε θα ηρεμήσουν οι ψυχές των συγγενών του;........ 
Σημ: Δεν πρόλαβα να κλείσω αυτό το άρθρο και μαθαίνω για το πολύ τραγικό θάνατο ενός 14χρονου παιδιού στο χωριό Γέφυρα έξω από την Θεσσαλονίκη. Το ότι ένας συμμαθητής του και αυτός 14χρονος ομολόγησε αυτό το έγκλημα, το κάνει ακόμα τραγικότερο. Εκείνο που  μένει  τώρα είναι, όλοι οι συγχωριανοί των δύο δύστυχων οικογενειών, να κρατήσουν μία στάση συμπαράστασης και όχι κριτικής και στις δύο οικογένειες!
Ο Σεβασμός  μας στον τραγικό πόνο των δύο οικογενειών είναι ανυπολόγιστος.......  
Το δεύτερο είναι που όλοι μας καλούμαστε να ακολουθήσουμε (εάν δεν το κάνουμε ήδη), είναι να παρακολουθούμε συμπαραστεκούμενοι στα παιδιά και εγγόνια μας στα χρόνια τα δύσκολα της εφηβείας τους. Η Κοινωνία μας παγκόσμια περνάει μία εποχή Κρίσης Αξιών, Σεβασμού και απόλυτης προσήλωσης σε απόλαυση αγαθών. Ο άκρατος Καταναλωτισμός δημιούργησε μία εθισμένη Κοινωνία σε ανηθικότητα και διαφθορά, προκειμένου να μην στερηθεί αγαθά πολύ περισσότερα, από εκείνα που έχει ανάγκη. Η αιτία: Το κυνήγι ενός παρόλογου σε μέγεθος Υπερκέρδους που τελικά οδηγεί σε Κρίσεις όπως αυτή που ζούμε τώρα. Τα μάτια μας ΑΝΟΙΧΤΑ στα παιδιά μας, για να προλάβουμε ότι προλάβουμε........