Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι περισσότεροι θέλουν ΝΔ και όχι εκλογές

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι περισσότεροι θέλουν ΝΔ και όχι εκλογές

Βομβαρδισμός από συνεχόμενες δημοσκοπήσεις, που προσπαθούν να δώσουν προβάδισμα στα κόμματα που τις παραγγέλλουν. Και ο κάθε πολίτης λέει το μακρύ του και το κοντό του. Άλλοι επιθυμούν να τιμωρήσουν την Συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων τα οποία οδήγησαν την χώρα έως τον γκρεμό (για να μην πούμε, πως ήδη την έριξαν-να λέμε την αλήθεια) και τώρα "τρομοκρατεί" επιδιώκοντας την ψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας, και άλλοι επιθυμούν την απομάκρυνσή της, ποντάροντας στις υποσχέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία περιλαμβάνει πολλούς από εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στο προηγούμενο μεγάλο φαγοπότι! Και ο Πολίτης ανήμπορος, δεν μπορεί παρά ν' ακολουθεί σαν απολωλός "πρόβατο" μια προδιαγεγραμμένη πορεία της Ταλαιπωρίας και της Ανασφάλειας!
Αυτό είναι το κατόρθωμα των Πολιτικών μας οι οποίοι, εμπνεόμενοι από κομματική εμμονή Όλοι τους, δεν συναίνεσαν για μία δράση πραγματικά Πατριωτική ούτε μπροστά στον Όλεθρο της Πατρίδας. 
Κακά τα ψέμματα! Ούτε μπορούμε να γλυτώσουμε από το Χρέος αρνούμενοι την πληρωμή του, ούτε και μπορούμε να ζήσουμε έξω από τους όρους του Μνημονίου! Και ακόμα περισσότερο είναι πολύ φτηνό να νομίζουμε πως Εμείς οι Χρεώστες θα "βαράμε" τον ζουρνά και οι Δανειστές μας θα χορεύουν!......Με λίγα λόγια με την κάλυψη των ενόχων, αλλά και με υποσχέσεις του κοπανιστού αέρα, δεν πρόκειται να γλυτώσουμε εύκολα!
Ο Θεός (που μας βαρέθηκε πια) ίσως βάλει πάλι το Χεράκι του!.....Ελπίζουμε, αλλά μόνο  ουτοπικά!
Γιατί ο Θεός, μας έδωσε τα πάντα και έναν εγκέφαλο για να τον χρησιμοποιούμε συνετά. Δεν μπορεί να λύνει τα προβλήματα μερικών και ν' αγνοεί  πολλά εκατομμύρια ανθρώπων, που αυτήν την ώρα αμφισβητείται ακόμα και η Ζωή τους για την επόμενη ημέρα!....Χρόνια σας Καλά!.....