Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Los del Rio - Macarena (Original Video) [HD]

Alabina - Alabina (Original Version) - Official Video

Salma ya Salama Dalida(version française)

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ - ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ NEW HD 2013

Πέγκυ Ζήνα - Ποτ Πουρί 2 (Οχι δικά της) (Στα Καρντάσιανς) {31/12/2014}

Πέγκυ Ζήνα - Ποτ Πουρί 2 (Οχι δικά της) (Στα Καρντάσιανς) {31/12/2014}

Αντώνης Ρέμος & Μελίνα Ασλανίδου Ποτ πουρί 2 (Στην υγειά μας 24.12.2014)

Αρβανιτάκη - Αλεξίου Θα σπάσω κούπες Κοίτα τι έκανες

Νάνα Μούσχουρη: Πέφτει βροχή - Nana Mouskouri: Pefti vrochi

Μητροπάνος Δημήτρης - Επιλογές

Οι ''οικονομικοί δολοφόνοι'' κατακρεουργούν την Ελλάδα...

Είναι  πραγματικά ανατριχιαστικά όλα αυτά που γράφει στο βιβλίο του ο κ. John Perkins!....Το θλιβερό είναι πως οι απόψεις του μας φέρνουν μπροστά στο πρόβλημα της Ελλάδας. Για άλλη μία φορά, φαίνεται καθαρά (όπως τα περιγράφει) πως η ατέλειωτη Δίψα για περισσότερο Κέρδος των Πολυεθνικών Εταιρειών, ειδικά μετά και την περίφημη Παγκοσμιοποίηση, δεν έχει κανένα σεβασμό στο Περιβάλλον αλλά και το κυριότερο στην Ζωή των Ανθρώπων! Είναι αξιοσημείωτο πως σε κράτη τεράστιας οικονομικής δυνατότητας, ενώ οι δείκτες Ανάπτυξης ανεβαίνουν, αντίθετα η  Ανεργία μεγαλώνει και  οι πολίτες όλο και χάνουν τα ίδια τα σπίτια τους, από την αδυναμία να εκπληρώσουν τα δάνειά τους.
Αυτή η εικόνα και αυτό το αποτέλεσμα, όλο και παρουσιάζεται σε περισσότερα κράτη. Η Λιτότητα αποδεικνύεται Εγκληματική!
Ας θυμηθούμε ( που δεν το γνωρίζουμε) για το που οδηγήθηκαν δισσεκατομμύρια πακέτα Ντελόρ και άλλα στην Ελλάδα! Δεν κάλυψαν βασικές αναγκαίες υποδομές της χώρας καθόλου και μάλλον οδηγήθηκαν σε καταθέσεις στο εξωτερικό αφαιρώντας από την χώρα Ζωή και Ασφάλεια!
Σε όλο αυτό το Σύστημα (των όποιων κατέχουν τα τεράστια  Κεφάλαια  και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν απάνθρωπα  Κοινωνίες ολόκληρες Πολιτών ακόμα και μεγάλων χωρών), τελικά δεν κατάφερε τίποτα άλλο από το να καταστρέψει την Μεσαία Τάξη), το οξυγόνο κάθε  Εθνικής Οικονομίας! Και από αυτήν την κατάσταση τελικά χάνουν και όλοι αυτοί, που σχεδίασαν αυτό το Έγκλημα!.....Σίγουρα φταίνε και οι Πολιτικοί των χωρών που έκαναν στραβά μάτια σε αυτόν τον κατήφορο  των χωρών, αποβλέποντας ΜΟΝΟ, στην Εξουσία! Από εκεί όπου Τώρα πια δεν μπορούν να συνεχίζουν πια τα ψέμματα!.............
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, η Λύση είναι πολύ δύσκολη. Γιατί θα χρειαστεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς  ν' αλλάξουμε Νοοτροπία και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Που είναι να αρχίζουμε να αξιοποιούμε το όποιο όφελος μπορούμε να έχουμε από την Επιστημονικά Βιομηχανική Παραγωγή μας της Κτηνοτροφίας και της Γεωργίας μας , έτσι ώστε η χώρα μας τουλάχιστον ν' αρχίσει να μειώνει τις εισαγωγές. Που για αρκετά είδη είναι ντροπή μας να μην τα παράγουμε Εδώ!
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!......