Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ασυμφωνία προς αποφυγήν!

Αυτό που συνέβηκε την περασμένη εβδομά στην Γλυφάδα μεταξύ των Δήμων Γλυφάδας και του Δήμου Αργυρουπόλεως, είναι ένα σοβαρό δείγμα της νοοτροπίας κάποιου Δημάρχου, η οποία χαρακτηρίζει την μικρότητα και την ανεπάρκεια Λογικής για το καλό του Τόπου μας,  από πολλά Δημόσια δυστυχώς μέλη της Κοινωνίας μας.
Συγκεκριμμένα ο  τωρινός Δήμαρχος Γλυφάδας στην μέχρι τώρα πορεία του, έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται αρκετά για την καλυτέρεψη  της καθημερινότητας των Δημοτών του. Και αυτό εν μέσω μιάς  μεγάλης Κρίσης, αλλά και τοπικών καταλαβαίνω πολλών προβλημάτων νοοτροπίας και κακής συμπεριφοράς Δημοτών. Βρίσκεται λοιπόν σε μία συνεχή οριοθέτηση  και κατασκευή πάρκιγκ στους  πολυσύχναστους δρόμους. Στην οδό Γούναρη (μιας εκ των οδών μεγάλης κίνησης, αφού τελείωσε με τα πεζοδρόμια), άρχισε να προετοιμάζει την ασφαλτόστρωση σε ένα κομμάτι της οδού, όπου και η κατασκευή των πάρκιγκ είχε καταστρέψει ένα μέρος της  ασφαλτόστρωσης.Άρχισε λοιπόν κάποιο βράδυ και αφού είχε τελειώσει η προετοιμασία του δρόμου (με αφαίρεση της προηγούμενης επίστρωσης ασφάλτου), ν' ασφαλτρώνει. Και εκεί συνέβηκε το απίστευτο! Ομάδα του Δήμου Αργυρουπόλεως-Ελληνικού και Αλίμου, παρεμπόδισαν το έργο, ισχυριζόμενοι πως η Γλυφάδα είχε δικαίωμα να επέμβει στην μισή λωρίδα του δρόμου και ΟΧΙ σε όλόκληρον τον δρόμο. Εννοούσαν πως ο άλλος μισός δρόμος ανήκε σε αυτούς (Αργυρούπολη-Ελληνικό-Γλυφάδα). Προχώρησαν μάλιστα και σε καταγγελία! Και έτσι ανάγκασαν τον Δήμαρχο Γλυφάδας, να κατασκευάσει το μισό έργο, που αυτό δείχνει και την  κατάντια συνεννόησης για το καλό όλων!
Όποιαδήποτε διαφορά και εάν είχαν, ως προς την οριοθέτηση των Δήμων τους,(πράγμα απαράδεκτο μετά από τόσα χρόνια), όφειλαν οι καταγέλλοντες ν' αφήσουν να τελειώσει αυτό το μικρό κομμάτι ασφαλτόστρωσης για να μην φαίνεται η πολύ άσχημη για την περιοχή αυτή  εικόνα!
Τα πράγματα τώρα οδηγούνται στα Δικαστήρια! Κρίμα που ακόμα δεν προέχει το Γενικό Συμφέρον και δεν προσέχουμε καθόλου την εικόνα της Χώρας μας προς τα έξω! Και εννοείται προς τα μέσα! Κρίμα!

OPA NI NA NAI special arrangement in greek/english!

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ - ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Χαρις Αλεξιου - Best Of Full Album

Havana Camila Cabello Young Thug Dance Fitness -Melody DanceFit

Rita Ora - Anywhere (Official Video)

Adele - Hello

Francesca Michielin - L'amore esiste

Giusy Ferreri - Volevo te (Videoclip)

Eros Ramazzotti - Un Angelo Disteso Al Sole

Italian Love Songs

SHE'S A LADY Tom Jones - Paul Anka - José Luis Rodriguez.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ* ΠΑΣΧ.ΤΕΡΖΗΣ*[TV-ALPHA]*

❤️️ Νατάσα Θεοδωρίδου - Τα καλύτερα ζεϊμπέκικα! ❤️️

Nikos Vertis - Live Tour (10 xronia) Full Album

Nikos Vertis - Live Tour (10 xronia) Full Album

Dalida Mambo Italiano

Pussycat - Mississippi

La Bionda - One for you, one for me 1978

Luv' - Casanova

Laura Pausini " STRANI AMORI"

Julio Iglesias Alejandro Fernandez - Dos Corazones, Dos Historias

Majida El Roumi & Lara Fabian - ماجدة الرومي ولارا فابيان

Joe Dassin - Salut

Guadalupe Pineda - Historia De Un Amor

Theodorakis & Kotsiras - Tis dikaiosinis ilie noite (SUBTITLES)

ΚΡΑΣΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Τ΄ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ---- ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ♥ A ♥

Abba - Mamma Mia