Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πως μου κλείνεις τον δρόμο και τα Τελωνεία;....



Είναι  απαράδεκτο να κλείνονται οι Εθνικές οδοί και τα Τελωνεία!
Δεκτά τα όποια αιτήματα και παράπονα. Αλλά δεν μπορεί λόγω αυτών να κλείνονται οι Εθνικές οδοί και τα Τελωνεία. Όπως και για τις καταλήψεις Δημοσίων Σχολείων και Κτιρίων διαφόρων  Δημόσιων Υπηρεσιών!
«Δεν μπορείτε κύριοι για την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου σας, να τιμωρείτε τους Πολίτες. Εάν εσείς πιστέψατε τα όσα προεκλογικά σας υπεσχέθησαν οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, τότε πως αναγκάζετε τους πολίτες να ταλαιπωρηθούν;Όταν για τα αιτήματα των άλλων επαγγελματιών εσείς δεν ταλαιπωρείσθε καθόλου;
Τώρα που οι εργασίες στους αγρούς είναι μηδαμινές, τώρα κλείνετε ολόκληρη τη Ελλάδα;»
Και επί πλέον, πως αποφασίζετε και πετάτε στους δρόμους γάλατα και τροφές ζώων, σε εποχές που η χώρα και ένα μεγάλο κομάτι του πληθυσμού της αγωνίζονται για την επιβίωσή τους; Σας περισσεύουν ; Τι νοοτροπία είναι αυτή και σε τι ωφελούν οι κινήσεις αυτές στην λύση των αιτημάτων σας; Το θεωρείτε αυτό "μαγκιά΄;"τι συμπεριφορές είναι αυτές; Πρέπει κάποτε το συντομότερο να εκλείψουν από την Νοοτροπία μας! Δεν αρκεί να βάλουμε σε τάξη ( δίκαια όμως) τα οικονομικά μας, αλλά πρέπει να διορθώσουμε και την Νοοτροπία μας! Ειδικά τώρα που η χώρα ταλανίζεται οικονομικά και δεν πρέπει να προβληματίζεται από οποιοδήποτε εμπόδιο η Αγορά!
Ας σοβαρευτούμε επιτέλους και σαν Κυβερνήσεις και σαν Πολίτες σε αυτήν την άμοιρη Χώρα!....   

Συνελήφθη ο ύποπτος της δολοφονίας στη Χαλκιδική, σώος ο μικρός Φοίβος

Επιτέλους! Το Κτήνος  βρέθηκε! Ο Φοίβος σώθηκε! Συνελήφθη ο ύποπτος της δολοφονίας στη Χαλκιδική, σώος ο μικρός Φοίβος: Συνελήφθη στην Ορμύλια Χαλκιδικής ο 34χρονος καταζητούμενος ως ύποπτος για τη δολοφονίας της 41χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Ο μικρός Φοίβος εντοπίστηκε επίσης από τους αστυνομικούς, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον με τον παππού του.
..
.