Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Το κυνήγι του "κρυμμένου θησαυρού"!!.......


SYNC BLOGS


 Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρα, το πως αισθάνεται σήμερα ο πολίτης. Και τα δύο κόμματα αλλά και όλα τα άλλα κόμματα, δεν αναγνωρίζονται πιά. Και πως  να ανέβουν στα μάτια του κόσμου όταν καθημερινά, οι "βρώμες" που βγαίνουν από το λίγο "σκάψιμο" που γίνεται στο τεράστιο "πηγάδι" της  Διαφθοράς, είναι ατέλειωτες.......
Ο πολίτης καθημερινά βυθίζεται στο  αβάσταχτο ψηλό κόστος Ζωής, που δεν λέει να σταματήσει.
Η Ανεργία "φουσκώνει" επικίνδυνα.
Η Κυβέρνηση αυτή ανέλαβε να πάει κόντρα στον Άνεμο! Με κίνδυνο να  πέσει στα "βράχια'! Ρίχνοντας στην χώρα  σκληρά μέτρα από την μια και από την άλλη διακινδυνεύοντας να  εκπαραθυρωθεί και η ίδια στο μέλλον! Και όμως  προσπαθεί με νύχια και με δόντια να  φέρει αποτέλεσμα.
Η Αντιπολίτευση ζει στον κόσμο της! Δηλώνει  την Νέα-Νέα Ταυτότητά της και  αντιπολιτεύεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα!  Αντίθετα δηλώνει σε κάθε ευκαιρία, πως "πλήρωσε" τα λάθη της, αφού έχασε στις εκλογές. Αυτό ήταν και η Μεγάλη Τιμωρία........Αντί να κάτσει και μαζί με την Κυβέρνηση, να προσπαθήσει να βρούνε και οι δύο μαζί, τους "κρυμμένους θησαυρούς" όλων εκείνων που αναγκάζουν τώρα τους πολίτες να  εξευτελίζονται σε μία  ατέλειωτη ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!
Και ετοιμάζεται για εκλογές!!!! Τίποτα  δεν μάθανε αρκετοί από τους πολιτικούς μας που κρύβονται και  στην πλευρά της Κυβέρνησης. Αυτοί όλοι είναι Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!
Αυτοί πρέπει να εντοπισθούν μαζί με όποιους συνεργάτες στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης
και όποιους άλλους μεγάλους και μικρούς επιχειρηματίες, που ρουφούσαν το αίμα της χώρας!
Τιμωρείται όποιος πληρώνει το έγκλημα του και όχι όποιος απλά χάνει τις εκλογές!
Δεν "φάγαμε " όλοι μαζί για να πληρώνει μόνο ο λαός. Για την Πατρίδα να πληρώσουμε όλοι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με τις ευθύνες του. Αυτό είναι Δημοκρατία! Αυτό είναι το Δίκαιο!
Εύχομαι λοιπόν η Κυβέρνηση ν' αρχίσει να "σκάβει" πιο γρήγορα και πιο ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, γυρεύοντας και πολιτικά προσκείμενους προς αυτήν κομματικούς "αρουραίους" και  όπου αλλού υπάρχουν!.......Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!.........Αλλιώς η Ελλάδα πάλι θα βουλιάξει!...........