Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η Ενημέρωση που δείχνει "φως" και αμέσως μετά "σκοτάδι"!

Αυτό είναι κάτι που μας κουράζει πολύ. Είναι απογοητευτικό και καθόλου σοβαρός ο τρόπος, που ενημερώνεται η Ελληνική Κοινωνία, για την πορεία της ατέλειωτης Διαπραγμάτευσης. Είναι φανερό πως ο κύριος σκοπός των ΜΜΕ είναι το πως θα "τραβήξουν απ' τα μαλιά" την μεγαλύτερη τηλεθέαση και ακροαματικότητα. Το ίδιο κάνουν και τα κόματα, που στοχεύουν στην  στενή κοματική Αντιπολίτευση από την μια και από την άλλη, η Κυβέρνηση να παραπαίει σε αντίθετες ανακοινώσεις π.χ που γίνονται μεταξύ του Υπουργού των Οικονομικών και άλλων συναδέλφων του. Αυτό δείχνει και το πραγματικό πρόβλημα που έχουμε στην Ελλάδα.  Για το Εθνικό Συμφέρον κανείς δεν κάνει πίσω. Κανείς δεν προσπαθεί να παρουσιάσει την χώρα πιο σοβαρή, πιο οργανωμένη και το χειρότερο πιο λογική.
Ας  σταματήσει αυτό επιτέλους και ας πάψει από όλους αυτή η νοοτροπία! Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και γι' αυτό Φταίμε κυρίως Εμείς στην Ελλάδα. Πολλές φορές τα είπαμε και όλοι γνωρίζουμε πως συμπερθήκαμε σαν Κράτος στα δισσεκατομμύρια των ευρώ (Πακέτα Ντελόρ-Επιδοτήσεις αγροτών και άλλων επαγγελματιών), που αντί να μετουσιωθούν σε έργα Υποδομής και Ανταγωνιστικότητας, απορροφήθηκαν με θράσος από αρκετούς "αρουραίους" και είτε μεταφέρθηκαν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό, η έγιναν πολυτελείς κατοικίες και αυτοκίνητα!
Το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε βέβαια και μετατράπηκε σε τρόπο ύπαρξης Κυβερνώντων Κομάτων, ήταν η συνεχιζόμενη απαράδεκτη σε μέγεθος επιβίωση ενός γιγαντιαίου Δημοσίου χωρίς παράλληλα να είναι και Παραγωγικό. Και αυτό για χάρη των ψήφων! Δηλαδή της διατήρησης της καρέκλας μας!
Γι' αυτό λοιπόν ας σταματήσει επιτέλους αυτή η τακτική γιατί στο τέλος την πληρώνει εκείνος πάντα που δεν συμμετέχει στο "έγκλημα"! Και αυτοί είναι οι περισσότεροι!
Ας σταματήσουν λοιπόν οι διαρροές και ας σοβαρευτούμε! Έστω και αργά (πολύ κακό αυτό το πολύ αργά), που διαπιστώσαμε, πως είμαστε πολύ αδύναμοι, για κομπασμούς και νταηλίκια αλλά και άλλες αμπελοφιλοσοφίες, που διαλύονται μπροστά στο αντίκρυσμα της τρέχουσας οικονομικής αδυναμίας που συνεχώς επικίνδυνα αυξάνεται και ας προσγειωθούμε το συντομότερο δυνατό. Και αυτό δεν είναι υπόκυψη! Είναι σεβασμός προς τον Λαό, τον οποίο η Κυβέρνηση, θα πρέπει να προστατέψει από μία άγρια πραγματικότητα.
Ας  περιορίσουμε τις ανοησίες και ας προχωρήσουμε έστω πολύ δύσκολα τώρα, αλλά με στόχο, να διορθώσουμε   σιγά-σιγά τα κακώς κείμενα που είναι μύρια και σκέτος καρκίνος για τον Έλληνα Πολίτη!
Πότε αυτόν οι Πολιτικοί και τα ΜΜΕ θα τον σεβαστείτε;...............