Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 2013!

Πίσω γκρεμός και μπροστά….τι;………  
Είναι τόσα πολλά τα προβλήματα, που ακούσαμε, δεχτήκαμε και  τα νοιώσαμε βαθιά, στην τσέπη αλλά και στην ψυχή μας, αυτόν τον χρόνο 2012, που  κουραστήκαμε αφόρητα. Έχουμε και τα ΜΜΕ, που μας πολυβολούν καθημερινά με του κόσμου τις επαναλήψεις όλων των δυσάρεστων σημείων  των ειδήσεων της ημέρας, που πραγματικά κουφαθήκαμε. Σιχαθήκαμε, απηυδήσαμε, οργιστήκαμε και άλλα πολλά, αλλά στο τέλος οδηγηθήκαμε στο ταμείο για να πληρώσουμε ΤΙ;…..Μα αυτά που κάτι άλλοι  «γύπες, αρουραίοι και φίδια», άρπαξαν από τα Ταμεία του Κράτους, γύμνωσαν την χώρα από κάθε έννοια Ασφάλειας και Υποδομής και οι οποίοι παριστάνοντας τους πολιτικούς, καρπώθηκαν τις ψήφους μας (τόσοι πολλοί ηλίθιοι είμαστε) και φουρ όρμησαν στον κρατικό κορβανά και τον άδειασαν μέχρι πάτου! Και εμείς τώρα  αυτομουτζονόμαστε, βλαστημάμε και φτύνουμε ποιους;…Αυτούς που εμείς θρέψαμε…..Και να σκεφτείτε, πως ακόμα δεν βρέθηκε ο πάτος, της Διαπλοκής, της Αρπαγής και της Κακοδιαχείρισης….
Και τώρα  επειδή  πραγματικά δεν διακρίνουμε καμιά καλύτερη λύση, αφήνουμε  τους ίδιους πολιτικούς, που μας έφεραν έως εδώ να μας σώσουν! Και αυτό πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει ουσιαστική  Αντιπολίτευση! Γιατί και το μεγαλύτερο κομμάτι της αποτελείται από διάφορα υπολείμματα  των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες και συμμετείχαν στο έγκλημα κατά της χώρας! Απλά πολλά στελέχη  των δύο μεγάλων κομμάτων, «κατέβηκαν από το τραίνο και μπήκαν στο δήθεν καινούργιο, ελπίζοντας ο Λαός να ξεχάσει το παρελθόν τους. Έλα όμως που τα περισσότερα «αρνιά» (ολόκληρα κοπάδια), ξύπνησαν και φυσάνε στο γιαούρτι αφού κάηκαν στον χυλό;…..
Λύσεις πολλές δεν υπάρχουν. Ούτε και στο 2013, πρέπει να περιμένουμε πως εκεί τελειώνει και το πρόβλημα. Εκείνο, που χρειάζεται Πρώτα από Όλα είναι να αρχίσουμε και ΕΜΕΙΣ  να αλλάζουμε στην Νοοτροπία μας. Η Ελλάδα και θα επιβιώσει και θα θαυματουργήσει!   Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα αποδείξουν πως γνωρίζουν να διασκεδάζουν,  να κάνουν λάθη, αλλά μόλις αντιληφτούν πως κινδυνεύουν και συνάμα κάποιοι τους κοροϊδεύουν συνεχώς τότε το μάτι τους γυαλίζει! Και τότε τους πήρε και τους σήκωσε ο διάολος, εκείνους που πείραξαν την χώρα! Αυτό μην το ξεχνάμε!
Γι’ αυτό  καλώς να μας μπει το 2013! Αισιοδοξούμε, συνεχίζουμε ν’  αγωνιζόμαστε με το  καθαρό μυαλό μας πια. Ο νους μας πάντα στους ανέργους μας και τους δεινοπαθούντες πολίτες. Από εδώ και ύστερα δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, ο οποίος και δεν το αξίζει. Ανήκουμε στην Ελλάδα! Δεν παθιαζόμαστε, δεν φανατιζόμαστε! Είμαστε οπαδοί του Εμείς και όχι του Εγώ! Αυτού του Εγώ που μας κατέστρεψε! Ας κάνουμε κουράγιο Ενωμένοι! Ας δώσουμε τα χέρια σε όποιον χρειάζεται την παραμικρή βοήθεια! Και την κλωτσιά μας σε όποιον μας επιβουλεύεται!
«ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!» Σε όλους και προπάντων σε όλα τα Ελληνόπουλα!