Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΚΟΝΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!....



SYNC BLOGS



  • Δύο τρία email που μου έστειλαν φίλοι μου, με προβλημάτισαν. Είδα στο Αφγανιστάν Ταλιμπάν να πετροβολούν μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι, που κατηγορήθηκε για μοιχεία! Τους είχανε βάλει μέσα σε δύο λάκκους (χωριστά τον καθένα) και βέβαια μετά από έναν κτηνώδη πετροβόλημα τους θάψανε! Όλα αυτά έγιναν με αποτυπωμένη την ικανοποίηση στα πρόσωπα όσων συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα.
  • Μία άλλη κοπέλα, μόλις 18 χρονών, (όχι πως αυτό έχει σημασία), της είχανε κόψει μύτη και αυτιά, γιατί διαμαρτυρήθηκε στο περιβάλλον της, πως την κακοποιούσε με τον χειρότερο τρόπο ο ίδιος ο άνδρας της.  Ε, αυτή η νεαρή, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της περιοχής, με συνοπτικές ως συνήθως διαδικασίες. Έδωσαν εντολή στον ίδιο τον άνδρα της (δηλαδή τον πραγματικό κατηγορούμενο), να κόψει  ο ίδιος, την μύτη της και τ’ αυτιά της!
  • Αυτά  τα εγκλήματα, γίνονται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε μερικά κράτη.
  • Η Εξουσία  χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους για να ποδηγετήσει τους λαούς, αναλόγως βέβαια με το επίπεδο του κάθε Λαού. Εκείνο που είναι αξιοπρόσεκτο, είναι πως γενικά χρησιμοποιείται και η εκάστοτε Εκκλησία ενός Λαού, για να καλύψει διάφορα συμφέροντα. Εκμεταλλεύονται δηλαδή την Πίστη ενός Λαού, για να υποστηρίξουν την Εκμετάλλευση του ίδιου αυτού του Λαού.
  • Και βέβαια οι μέθοδοι αλλάζουν. Αλλιώς αυτό γίνεται στα λεγόμενα «προηγμένα κράτη» και αλλιώς στα υποανάπτυκτα. Αλλιώς η εκμετάλλευση μέσω του Χριστιανισμού, αλλιώς μέσω του Μωαμεθανισμού και βέβαια όλων των άλλων Θρησκειών.
  • Για εμένα προσωπικά, κρίνω  βεβαίως σαν έγκλημα τις απαράδεκτες εγκληματικές τιμωρίες στο κάθε Αφγανιστάν. Το ίδιο κρίνω όμως και με κανένα ελαφρυντικό, τις  στρατιωτικές επεμβάσεις διαφόρων Μεγάλων Δυνάμεων σε ξένα κράτη, με το δικαιολογητικό της «βοήθειας δήθεν προς αυτά», ώστε ν’ αποκτήσουν Δημοκρατικά καθεστώτα.
  • Αμέτρητα παραδείγματα μίας τέτοια συμπεριφοράς έχομε ν’ απαριθμήσουμε. Εκείνο που είναι περίεργο, πάντα για εμένα, είναι πως οι διάφορες Θρησκευτικές Εξουσίες, δεν αγωνίζονται για την σωτηρία αυτών των Λαών, οι οποίοι δυναστεύονται από τις ξένες επεμβάσεις. Ούτε όμως και συνεργάζονται μεταξύ τους, ώστε να αποτελούν μία ασπίδα  Ασφαλείας για τους Λαούς τους. Αντίθετα απασχολούνται με το να καλλιεργούν την Αντιπαλότητα μεταξύ των διαφόρων Θρησκειών. Ενεργώντας τελείως αντίθετα, από το ότι ορίζει στην ουσία η κάθε Θρησκεία. Με αποτέλεσμα να δημιουργούν στους Λαούς με διαφορετικές Θρησκείες μεταξύ τους φοβερά μίση. Τα οποία δεν κάνουν τίποτα άλλο, από  το να υποστηρίζουν τα εργοστάσια όπλων, τα οποία με την σειρά τους, στηρίζουν τα αυταρχικά στην ουσία καθεστώτα, με άρωμα μίας αμφίβολης και ανύπαρκτης Δημοκρατίας. Δηλαδή στην πράξη, ήταν άλλη η Πορεία του Θεανθρώπου, του Μωάμεθ, η του Βούδα και άλλη αυτή των διαφόρων σημερινών (σε γενική εικόνα) Εκκλησιών.
  • Με αυτό το σκεπτικό μου θεωρώ πως είναι τελείως
  • Άδικο ν’ απασχολούμαστε με τον Ρατσισμό, Θρησκειών και Χρωμάτων, την στιγμή που και οι Χριστιανοί μεταξύ τους, έχουν διαφορές (Ορθόδοξοι-Καθολικοί). Η Ρίζα του Κακού, για μένα βρίσκεται στην καθιέρωση της Αδικίας και της Ατιμωρησίας, εκείνων οι οποίοι πραγματικά εκμεταλλεύονται με οποιονδήποτε τρόπο, τους Λαούς τους. Είτε αδικώντας τους είτε ληστεύοντάς τους. Όχι άλλο «κούφιο» και καταστρεπτικό Μίσος!
  • Εκτός και αν επιδιώκουμε εμείς τουλάχιστο οι Χριστιανοί, να τους παριστάνουμε, αλλά όχι να είμαστε πραγματικοί. Γι’ αυτό λοιπόν, ας ψάξουμε γιατί  άλλο φταίμε εμείς οι ίδιοι, που «γεμίσαμε» από ξένους οικονομικούς μετανάστες. Όταν μας βόλευε η εκμετάλλευση δεν μιλούσαμε. Τώρα με την Κρίση, που  μας περισσεύουν, αλλά πολλοί από αυτούς «έμαθαν» να ζούνε στην Ελλάδα, τώρα αρχίζει για εμάς το πρόβλημα με το χρώμα τους η την Θρησκεία τους! Ας μπούμε στην θέση τους. Άλλωστε από Μετανάστευση, έχουμε πείρα. Ας οργανωθούμε λοιπόν και ας ψάξουμε εκείνους τους θεμιτούς τρόπους της Απομάκρυνσης τους. Εμείς άλλωστε είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι!
Σερφάρισμα Ζωής  abcd-stergios.blogspot.com