Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ενδιαφέρον πολύ!Beau+et+quelle+musique!!!+17-05-2012.pps - Google Drive

Beau+et+quelle+musique!!!+17-05-2012.pps - Google Drive

Φτηνά "ταλέντα"!....

Lady Gaga!  Η  πλήρης απόδειξη για  ανάδειξη  σημερινών «προτύπων»!..
Ο κόσμος ολόκληρος ταρακουνιέται από του κόσμου τα προβλήματα και είμαστε υποχρεωμένοι (όσοι διαφωνούμε με τα τεκταινόμενα γύρω μας), «να θαυμάσουμε» κυρίες όπως η κα Lady Gaga, με τα τρελά και παλαβά της «κατορθώματα»! Λες και είναι από τα ακατόρθωτα, να ξεγυμνώνεται ξετσίπωτα μία νεαρή κοπέλα, να κουνιέται σαν αφιονισμένη στην πίστα και να τραγουδά άγρια κατασκευάσματα (δήθεν τραγούδια) που μόνο τα πιο άγρια ένστικτα του ανθρώπου ξεσηκώνουν. Αυτά σήμερα είναι τα πρότυπα για την νεολαία μας, η οποία αφού ξεζουμιστεί προσπαθώντας να επιβιώσει δια του τρόπου αυτού  καταστρέφει τον εαυτόν της. Το «Αμερικάνικο (άρρωστο) Όνειρο» μόλυνε τις νεολαίες των περισσοτέρων κρατών. Περισσότερο των δήθεν «ανεπτυγμένων»! Αλλά η αρρώστια απλώνεται και στα φτωχά κράτη, με χειρότερα αποτελέσματα. Και σε αυτό το αποτέλεσμα, οδήγησε η Δίψα του Υπερκέρδους, πολλών, οι οποίοι οδήγησαν τις χώρες σε Κρίση και συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους. Γιατί σήμερα οι νέοι μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάτι, αδυνατούν και καταφεύγουν στα πρότυπα της κάθε Lady Gaga και βέβαια οι περισσότεροι νέοι και νέες μας χάνονται γρήγορα και καταστρέφονται. Οι πιο ανθεκτικοί φεύγουν από την Ελλάδα ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω τους. Και μετά από πολύ μακριά δακρύζουν στην σκέψη της.
Φτου σας! Και ξαναφτού σας Πολιτικοί! Είσθε συνυπεύθυνοι και γι’ αυτήν την κατάσταση! Βοηθήσατε τον Λαό στο να μην ακολουθεί τις πραγματικές Αξίες, αλλά την εύκολη αλλά πρόσκαιρη «επιτυχία».
Δικό σας λοιπόν και αυτό το παράσημο «προσφοράς» στην χώρα μας!
Θεωρώ μεγάλη μας επιτυχία, να γινόταν η περί ου ο λόγος κ.Lady Gaga, να εμφανιστεί σε ένα άδειο σχεδόν στάδιο! Μεγάλη επιτυχία και Ελπίδα!...... Δυστυχώς όμως…
Είναι κρίμα και πολύ λυπάμαι, που ο Έλληνας «σκοτώνεται» για να βρει ένα εισιτήριο  για ν’ απολαύσει την ανωτέρω «κυρία»!
Και πιο όμορφες τραγουδίστριες διαθέτουμε

Και τραγούδια με στίχους ανθρώπινους αλλά και μουσική ατέλειωτη. Όλα γεμάτα από Ελλάδα και όχι άσματα πιθήκων…….