Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Για ποια Ηθική μιλάμε;................................

 Η   Ηθική της Ανηθικότητας!
Ακούμε, βλέπουμε και τρελαινόμαστε καθημερινά, από τον τρόπο συνεννόησης μεταξύ Ελλάδας και Γιούρογκρουπ!  Απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Η κάθε πλευρά επιμένει στο δικό της δίκιο!
Και τολμούν και αναφέρονται και οι δυο τους σε θέματα Ηθικής!
Όταν καθαρά και ξάστερα και οι δύο πλευρές έχουν διαπράξει Ανήθικες δράσεις και εξηγούμαι:
1)Η Γερμανία θεωρεί Ηθικό το ότι και η Ελλάδα ακόμα (μαζί με όλους τους συμμάχους), υπέγραψε το 1990, πως αυτή δεν χρωστάει σε κανέναν.
2)Αυτό αφορά και τις Πολεμικές Αποζημιώσεις και ζημιές που υπέστη η χώρα μας, αλλά και λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος, κατά το οποίο η Ελλάδα δεν διεκδίκησε την επιστροφή του Δανείου των Γερμανικών Δυνάμεων, που αναγκαστικά έλαβαν προ αναχωρήσεώς της από την Ελλάδα. Και για το οποίο εν συνεχεία έδωσαν δύο δόσεις. Αυτά για την Γερμανία λέγεται Ηθική!
Και πάμε στην Ελλάδα.
1)Ποιος Έλλην Πολιτικός υπέγραψε το κατάπτυστο έγγραφο περί απαλλαγής της Γερμανίας από τις Πολεμικές της Αποζημιώσεις προς την  Πατρίδα μας! Και γιατί η τότε Κυβέρνηση του 1990, δέχτηκε να προχωρήσει σε ένα τέτοιο συγχωροχάρτι, γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων της, τις πολλαπλές ανάγκες της Χώρας και τον Πόνο των Ελλήνων θυμάτων;
2)Ποιοι είναι οι Υπουργοί Δικαιοσύνης οι οποίοι με κάλυψη από την Κυβέρνηση στην οποία ανήκαν, δεν υπέγραψαν το αίτημα και δικαίωμα, να προχωρήσει η χώρα στην Δήμευση ακόμα και Γερμανικών περιουσιών στην Ελλάδα;
Αυτά αποτελούν δυστυχώς την Ελληνική Ανηθικότητα! Κανένας μέχρι σήμερα, δεν τιμωρήθηκε δεν ανακρίθηκε! Που σημαίνει, πως την Χώρα μας την οδήγησαν πολλές φορές στοιχεία προδοτών! Έπρεπε, να φτάσουμε στο  αμήν με το τεράστιο έγκλημα της Κακοδιαχείρισης από επαναλαμβανόμενες Κυβερνήσεις, οι οποίες χρέωσαν υπέρογκα την Πατρίδα μας, με μοναδικούς στόχους, Κομματικούς αλλά και συχνά Προσωπικά τους οφέλη, εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Ας θυμηθούμε τα πακέτα Ντελόρ και πολλά δισεκατομμύρια δραχμές και αργότερα ευρώ, που μπήκαν στην χώρα, αλλά οδηγήθηκαν τα περισσότερα στα κοφτερά δόντια «αρουραίων»!
Όλα αυτά αποτελούν την Ελληνική Ανηθικότητα! Και ας μη την παραβλέπουμε!
Γι’ αυτό ας μην παθιαζόμαστε και ας μην πετάμε κούφιες απειλές σαν άχρηστες φωτοβολίδες!

Ναι! Παράλληλα με τις Διαπραγματεύσεις, να εμμένουμε στο Δίκαιο αίτημα των Πολεμικών Αποζημιώσεων κάθε μορφής από την Γερμανία! Αλλά με σοβαρότητα, σταθερότητα και χωρίς απειλές! Χάσαμε δυστυχώς πολύ χρόνο για μηδενικό αποτέλεσμα απλών εντυπώσεων! Επιθυμούμε να μειώσουμε το πρόβλημα στο οποίο βρισκόμαστε. Και για το οποίο πρέπει κάποτε να παραδεχτούμε πως Ευθυνόμαστε απόλυτα Εμείς οι ίδιοι! Γι΄ αυτό περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειαζόμαστε ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, όλων των Πολιτικών Δυνάμεων! Ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να καθυστερήσουμε! Όσο για τον   κ. Καμμένο, ας αφήσει στην άκρη τους ψευτοπαληκαρισμούς και τις απειλές, οι οποίες, στην Ελλάδα κάνουν μεγάλο κακό! Ας μετρήσει λίγο τα λόγια του! Ας τον μαζέψει λίγο ο Πρωθυπουργός! Αρκετά με τις συμπεριφορές  μερικών υποτιθέμενων «Πολιτικών»!