Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..!



Δεν είμαστε ούτε τυφλοί ούτε ανόητοι! Είμαστε όμως Πατριώτες;
Αυτό είναι σήμερα το αναγκαίο και επείγον. Πρώτα να «κλείσει» αυτή η Συμφωνία με όσο το δυνατόν αποκλεισμό άλλων μέτρων εις βάρος των Πολιτών αλλά και επιχειρήσεων. Μετά ο Πρωθυπουργός έχει το  εσωτερικό πρόβλημα του Κόμματός του, που είναι φτιαγμένο από «υλικά» ανόμοια μεταξύ τους (μεγάλο το πρόβλημα). Και ναι μεν η «συνταγή» της σύνθεσης αυτής της Κυβέρνησης, ήταν για τα μέτρα των εκλογών, αλλά για την Διακυβέρνηση αυτή την  δύσκολη περίοδο  της χώρας, σχεδόν ακατάλληλη. Πρόσωπα που διακατέχονται από ιδεολογίες «ξένες»  από Αναπτυξιακές γρήγορες δράσεις, όπως και πρόσωπα που διαθέτουν ένα ύφος παντογνώστου (ΑΝΕΛ), δεν θα βοηθήσουν στην γρήγορη εφαρμογή των μέτρων κυρίως των Αναπτυξιακών (το μοναδικό οξυγόνο της χώρας). Οι σφόδρα αναγκαίες Επενδύσεις! Η γρήγορη μείωση της Ανεργίας και το συμμάζεμα του Κράτους, είναι τα μόνα «φάρμακα», που μπορούν να μαλακώσουν την τραγική ΑΡΡΩΣΤΙΑ της χώρας. Η Αντιπολίτευση ανέφερε, πως ο ΣΎΡΙΖΑ, δεν είπε ούτε ένα «συγγνώμη»! Μήπως οι μέχρι τώρα συμμετέχοντες σε Κυβερνητικές καίριες θέσεις για πολλά χρόνια, «ψιθύρισαν» αυτοί έστω ένα μικρό «συγγνώμη»; Διότι όλων αυτών η Κακή Διαχείριση του Δημόσιου Πλούτου και οι Πελατειακές τους σχέσεις έφεραν τον Σύρριζα στην Κυβέρνηση και την Χρυσή Αυγή στη Βουλή! Η Αγανάκτηση των πολιτών έκανε δυστυχώς και τις δύο κακές επιλογές. Αλλά το πράγμα είχε παραγίνει.
Αυτό που μένει τώρα, είναι η Ομόνοια, η Συνεννόηση, η πολύ Δουλειά και προπάντων η  Συνέπεια και η αποφυγή των λαθών του Παρελθόντος. Τώρα ούτε και οι εκλογές δεν θα βοηθήσουν. Το οικονομικό μας πρόβλημα είναι απαγορευτικό ουσιαστικά γι’ αυτές τις πολυτέλειες.
Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα. Αλλά θα δυσκολέψουν πια αφόρητα, εάν η Κυβέρνηση εργαστεί με το παλιό μοτίβο και στυλ, δηλαδή τις Πελατειακές και Κομματικές Ιδεοληψίες!
Δεν θα βρεθούμε στον Παράδεισο γρήγορα, ούτε πια σε προηγούμενες καταστάσεις Υπερκατανάλωσης και Διαφθοράς (αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα να πετύχουμε). Θα πατάμε πιο σταθερά και πιο σίγουρα όμως. Αλλά μην το ξεχνάμε! Το μονοπάτι είναι και δύσβατο και σκληρό! Πολύ σκληρό!
Είναι η τελευταία μας Επιλογή!.....

Αντιδράσεις και γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr

Έπρεπε να περάσουν 4 μήνες ουτοπίας για να καταλάβουν  ορισμένοι ποια είναι η πραγματικότητα.
Χαμένοι οι πολίτες από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις (για πάρα πολλά χρόνια τώρα με τις παραλείψεις και Κακοδιοικήσεις ) τώρα  θα πληρώσουμε ακόμα πιο πολύ από  τις   αριστερίστικες η μάλλον δεξιόζερβες θεωρίες, της  νέας Κυβέρνησης. Αναγκαστικά  ευχαριστημένοι που τουλάχιστον μένουμε στην Ευρώπη. Αλλά που είναι η Αξιοπρέπεια, η Εντιμότητα, η Κοινωνικότητα και η Τιμιότητα που τόσο ακουγόταν και ξεγέλασαν πάρα πολλούς; Τώρα σκάμε και κολυμπάμε!.....Είναι δυστυχώς η καλύτερη λύση!
Αντιδράσεις και γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Ειδήσεις - Ελλάδα - in.gr