Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Στις 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας | naftemporiki.gr

Στις 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας | naftemporiki.gr

Τελικά  ήταν αδύνατον να ενωθούν από πολύ πιο πριν όλες οι  Πολιτικές Παρατάξεις, τονίζοντας για άλλη μία φορά την ανικανότητά μας σαν Λαός να είμαστε μια γροθιά στον κίνδυνο. Και έτσι να πείσουμε τους Δανειστές μας για κάτι καλύτερο αντί να τους απειλούμε!......Ο καθένας προσπαθεί για την "καρέκλα" του τελικά. Γι' αυτόν τον τόπο τελικά ποιος θα σκεφτεί;.....Και μην διερωτόμαστε συνεχώς παριστάνοντας όλοι τις αθώες περιστερές! Όλοι μας Οφείλουμε ν' αλλάξουμε επιτέλους Νοοτροπία! Στο Συνολικό Συμφέρον βρίσκεται και το συμφέρον του καθενός μας! Αυτό πότε τελικά θα το καταλάβουμε;................ 

Η ΑΞΈΧΑΣΤΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑGLENN MILLER quel orchestre!!! les hommes à cette époque étaient habillés en costumes!!!!! - stkaloud@gmail.com - Gmail

GLENN MILLER quel orchestre!!! les hommes à cette époque étaient habillés en costumes!!!!! - stkaloud@gmail.com - Gmail

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟΥ ΑΥΤΟΥ  ΑΠΟ ΤΟΝ  κ. Κυριάκο ΜΑΡΓΙΟΛΗ 

Επιστημονική παραγωγή ντομάτας!tomatoes.mpg - YouTube

tomatoes.mpg - YouTube

Πόσα μπορούμε να κάνουμε, εάν σεβόμαστε την Γνώση και δεν απασχολούμαστε    με κοινές και ανόητες  συμπεριφορές ενός τεράστιου Εγώ!


Το κακό με την Ελλάδα είναι που δεν συλλαμβάνονται οι ηθικοί αυτουργοί εκτός από τους δράστες εγκληματικών πράξεων….

Όπως είναι η καταστροφή Δημόσιας αλλά και ιδιωτικής περιουσίας, στα έκτροπα που ζούμε πάλι δια πολλοστή φορά στην Αθήνα.
Είναι αδιανόητο το πως δεν μπορεί το Κράτος από  αυτούς που συλλαμβάνει, να ενημερωθεί, πως οργανώνονται, που οργανώνονται και με τόση άνεση «βομβαρδίζουν» με βόμβες Μολοτώφ το κέντρο της Αθήνας. Πάλι μάθαμε πως το Πολυτεχνείο, είχε γίνει ορμητήριο επιθέσεων από ακραίους κουκουλοφόρους.
 Ακούστηκε πως μέσα στις τάξεις τους υπήρχαν και βουλευτές του Σύριζα, οι οποίοι προφανώς καλύπτονταν από την «δήθεν» συμμετοχή τους στην πορεία Διαμαρτυρίας για τα δύο νέα παιδιά, το ένα νεκρό και το άλλο στην φυλακή και σε κακή κατάσταση Υγείας λόγω της αποφασισμένης από μέρους του μιας διαρκούς απεργίας πείνας!
Χρόνια τώρα ζούμε τα ίδια και τα ίδια! Κάποιοι φταίνε και συνεχίζουν να εγκληματούν υποθάλποντας παράνομες ενέργειες και ενεργοποιώντας γι’ αυτές ακόμα και μικρά παιδιά, μαθητές κ.λ.π.. Ακούμε πως έγινε κατάληψη των Γραφείων της ΓΣΕΕ!
Βιτρίνες Τραπεζών θρυμματίστηκαν, ΑΤΜ καταστράφηκαν, καταστήματα επίσης, αυτοκίνητα και κάδοι σκουπιδιών! Αυτά όλα τα πληρώνει ο Έλληνας Πολίτης! Και δεν το δέχεται πλέον αυτό το εγκληματικό «παιχνίδι» από όπου στηρίζεται και πηγάζει.
Ας  απολογηθούν Δημόσια η Κυβέρνηση και αμέσως μετά η Αξιωματική  Αντιπολίτευση, η οποία φάνηκε να στηρίζει ακόμα και καταλήψεις Γυμνασίων και Λυκείων. Με αποτέλεσμα μεθαύριο να σηκώσουν «μπαντιέρα» Απειθαρχίας, ακόμα και τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία!
Οι Εισαγγελείς  μπορούν να  «ψάξουν» κατά βάθος τις αιτίες, για να πάψει η Ελλάδα και οι Έλληνες να παρουσιάζουν μία τέτοια καταστρεπτική για όλους εικόνα στο εξωτερικό.
Οι Πολιτικοί με την ευκαιρία της αλλαγής του Συντάγματος, ας προσέξουν το σημείο αυτών των συμπεριφορών και ας αναγάγουν τις καταστροφές των περιουσιών Δημοσίου και Ιδιωτών  σε έγκλημα Πρώτου Μεγέθους! Η  Γνήσια Δημοκρατία δεν αστειεύεται! Είναι πιο σκληρή από τους δήθεν «σκληρούς». Το ερώτημα συμπληρώνεται και με το πως σκέπτονται οι γονείς όλων αυτών των νέων «επαναστατών»;…. Συμφωνούνε με ότι κάνουν τα παιδιά τους;….. Γιατί εάν συμφωνούν με το δικαιολογητικό, «να καταστρέψουμε τα πάντα αφού εμείς  χάσαμε ότι χάσαμε» αυτό είναι  και άδικο και παράλογο. Γιατί εάν η χώρα καταστραφεί πιο πολύ, τότε και οι με αυτόν τον τρόπο σκεπτόμενοι, θα χάσουν και ο, τι  υπόλοιπο τους έμεινε!
Όσον αφορά ιδιαίτερα το φυλακισμένο παιδί, δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα όχι τόσο εύκολο. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως αυτό το ουσιαστικά δυστυχισμένο παιδί, «έμπλεξε» σε παρανομίες και από ότι ακούμε χρησιμοποιώντας Καλάσνικωφ!
Γιατί να πιστέψουμε, πως επιδιώκει να βγει έξω για τις εξετάσεις του και όχι για να ξαναπάρει τα όπλα και μετά να κατηγορούνται οι όποιοι υπεύθυνοι για την άδεια που έδωσαν στον κρατούμενο.
Εύχομαι ολόψυχα, να σταματήσει το κυριότερο δράμα! Το δράμα των γονιών του! Να βοηθήσουν το παιδί όλες οι Δυνάμεις Κράτους και Κομμάτων και να το ιδούν σαν μια ταραγμένη ψυχή που έχει ανάγκη από βοήθεια και καμία ανάγκη να γίνει «ήρωας»! Ιδέα που μάλλον από κάποιους ξεκίνησε και τον εκμεταλλεύτηκαν πάνω στην δροσιά των νιάτων του!

Η  νεολαία μας δεν χρειάζεται τέτοιου είδους Ηρώων!