Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Αυτή είναι Αξιοπρέπεια και Συνεργασία!

Ας αισθανθούμε και λίγο υπερήφανοι με τα  παιδιά των ομάδων μπάσκετ μας!
Σήμερα προ ολίγου  τελείωσε η δύσκολη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρώσικη ΤΣΣΚ.
Οι λεβέντες μας, σαν θεριά αγωνίστηκαν με αντίξοες, όπως γνωρίζουμε συνθήκες και έχασαν με μικρό σκορ, αφού έλειπαν βασικοί συμπαίχτες τους. Έδωσαν σκληρή μάχη και κέρδισαν τις εντυπώσεις, αγωνιζόμενοι στο ξένο γήπεδο! Χτες  και ο  Παναθηναϊκός, με περισσότερα προβλήματα έχασε  και αυτός. Η Ελλάδα η χώρα των 11 εκατομμυρίων πολιτών και με τεράστια οικονομικά προβλήματα, μάχεται με γίγαντες κολοσσούς και στο μέγεθος αλλά και στις οικονομικές δυνατότητες! Και όμως ξεχωρίζουν! Και ξεχωρίζουν Παγκοσμίως στο μπάσκετ, όταν 2 Ελληνικές ομάδες  συνεχίζουν να παίζουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Αυτό γίνεται γιατί:
1) Είναι λιγότεροι από  τους Πολιτικούς μας, αλλά πολύ πιο αποδοτικότεροι.
2)Είναι Ενωμένοι μια γροθιά, αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα!
3) Είναι  πειθαρχημένοι και Αξιοπρεπείς!
4)Σέβονται τον αντίπαλο και  προσπαθούν δίκαια να κερδίσουν με την Αξία  και με το Καθαρό τους παιχνίδι!
5)Σέβονται τους φιλάθλους τους και γενικά ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό!
Γι' αυτό και είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας! Οι Πολιτικοί μας, θα έπρεπε να τους μιμηθούν! Για να καταλάβουν την έννοια της Αξιοπρέπειας και ν΄αποβάλλουν την  ανόητη ψευτομαγκιά!
Η Βουλή μας δεν χρειάζεται, να την ταλαιπωρούν 300! Με πολύ λιγότερους Πατριώτες, η Ελλάδα, θα ήταν πολύ καλύτερη και θα αισθανόμαστε πολύ πιο πραγματικά Αξιοπρεπείς Πολίτες!
Μέχρι τώρα δεν παύουμε να αισθανόμαστε ΝΤΡΟΠΗ! Πότε πια η Ελλάδα, θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της με σιγουριά Χαμόγελο και πραγματική Αξιοπρέπεια;......Πότε;.....
Κύριοι Πολιτικοί και ειδικά οι σημερινοί Κυβερνώντες, ας αρχίσετε να πατάτε την Γη μας! Γιατί εγώ νομίζω πως αεροβατείτε και μάλλον ονειρεύομενοι! Μόνο που η Καθημερινότητα  του Έλληνα δεν είναι όνειρο θερινής νύκτας αλλά σκληρή Πραγματικότητα! Πότε  ο λήθαργος σας θα λήξει;...