Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

A Smile Is Free - Photos to Make Your Day!

A Smile Is Free - Photos to Make Your Day!

Χάρμα οφθαλμών!

Ας δούμε και λίγο την καθημερινότητα!

Από τι ν' αρχίσουμε και που να τελειώσουμε;.......Ας πάμε  στα πιο σπουδαία!
1) Και τα "κόκκινα" δάνεια είναι για εμάς  ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα  πάρα πολλές χιλιάδες συμπολιτών μας.Μάθαμε για τον περίφημο ΚΏΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ! .....Εγώ χωρίς να έχω ιδιαίτερες επιστημονικά  τεκμηριωμένες Οικονομικές γνώσεις, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ :
Το μικρό μου μυαλό δεν μπορεί να δεχτεί πως ενώ οι τιμές των  ιδιοκτησιών έχουν  πέσει τουλάχιστο στο μισό (για να μην  πω και παραπάνω) πως θεωρείται Δίκαιο και ξεπερνιέται πολύ εύκολα, το ότι οι  Τράπεζες επιμένουν  να υπολογίζουν τα δάνεια στο αρχικό τους ύψος;......Αν αυτό για εμένα, δεν σημαίνει  εκμετάλλευση και τεράστια Αδικία, ας μου πούνε τι είναι!
Όταν δε σκεφτώ πως στο τεράστιο πρόβλημα της Κρίσης, πρώτο ρόλο είχαν οι μεγάλες τράπεζες στο εξωτερικό αλλά και οι τράπεζες στην Ελλάδα (θυμηθείτε την ευκολία που  χορηγούσαν τα δάνεια και τις κάρτες!), τότε  επιμένω να πιστεύω πως η Δημοκρατία (Οι Νόμοι Φρουροί για τον Πολίτη) δεν λειτουργούν, η μάλλον δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Άρα η Δημοκρατία   δεν είναι  αυτή που νόμιζα!
Τέτοιος αιθεροβάμων  πολίτης  ήμουνα. Και καλά να πάθω! Με τέτοια, μην ζητάς και τα ρέστα!
Σκάσε και προχώρα! (Αυτά τα  είπα στον εαυτόν μου).......
2) Στους δυστυχείς συγγενείς των επιβατών του Μαλαισιανού αεροπλάνου που  "χάθηκε" τόσες ημέρες, υποκλίνομαι με σεβασμό στον μεγάλο πόνο τους! Ακόμα  και εάν τώρα πάλι βρεθούν ο Πόνος τους και το Μαρτύριό τους, όπως και  των συγγενών επιβατών τους υπήρξε πολύ οδυνηρός!
3) Ελπίζω το πρόβλημα με την Κριμαία να τελειώσει χωρίς παγκόσμιες  επεκτάσεις! Θα είναι μία κατάρα! Εάν πάλι οι "Μεγάλοι" τα έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους, μοιράζοντας τον Κόσμο σαν μια πίτσα, ας τελειώνουν! Αρκετά προβλήματα υπάρχουν στην Κοινωνία!
4)Τώρα για τις επερχόμενες εκλογές στην χώρα μας τι να πω;........Οι πολιτικοί μας επιμένουν να μην ενώνονται τώρα που τελειώνει το Μνημόνιο (όχι βέβαια το χρέος μας ). Συνεχίζουν να μάχονται πάλι με κομματικές Νοοτροπίες! Αν αυτό το λέμε Πατριωτισμό λυπάμαι πραγματικά! Η Ελλάδα χρειάζεται  Ένωση Πολιτών,  Συσπείρωση Κομμάτων και Θεωριών σε μία Κυβέρνηση  Εθνικής Ενότητας και Προσπάθειας, για να βγούμε από το τέλμα!
Τα διάφορα που λέγονται με στόμφο ανοησίας, πως  η Κυβέρνηση, που "έρχεται" δεν πρόκειται να σεβαστεί  τις υπογραφές της προηγούμενης, είναι λόγια που δεν θα έπρεπε να εκστομίζονται!
Όταν   χρωστάς, οφείλεις να πληρώσεις! Όποιος πιστεύει το αντίθετο, απλά θεωρεί πως στην Ζωή ζούμε σε ένα Παράδεισο! Η πραγματικότητα  διδάσκει πως  ο "μεγάλος τρώει  τον μικρό"! Ο οποίος έπρεπε να φροντίσει να μην χρεώσει την Ελλάδα τόσο εγκληματικά. Και όποιοι και αν είναι αυτοί Πρέπει η Κοινωνία να τους απομονώσει και  να τους τιμωρήσει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ!......

Trust Me, This Video Will Make You Insanely Happy!

Trust Me, This Video Will Make You Insanely Happy!

Αυτή είναι η πραγματική Φιλία και Συναδέλφωση! Στην Ζωή /όλοι μας είμαστε Συνάδελφοι!...

Μαύροι Άσπροι, Κίτρινοι και βέβαια  το ίδιο και με τα Ζώα! 

A Very Surprising Wedding Dance!

A Very Surprising Wedding Dance!

Ζωντάνια  στα γηρατειά! .........

Some People`s Idea of space is Pretty Loose...

Some People`s Idea of space is Pretty Loose...

Καλές οι μετακινήσεις  στο Διάστημα, αλλά ας δούμε και τις επίγειες! Ιδέες  τρέλα!....