Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Είναι η ώρα για σοβαρές αποφάσεις Ευρώπης και Αμερικής!

    Η  Ευρώπη άρχισε να ζει έναν βρώμικο Πόλεμο!Αυτό που σήμερα έγινε  στο αεροδρόμιο  των Βρυξελλών και  σε συνέχεια με ότι έγινε στο κέντρο του Παρισιού, δείχνει πως πλέον έχει αρχίσει ένας βρώμικος Πόλεμος Τρόμου!
Η  κατάσταση αρχίζει και γίνεται πολύ επικίνδυνη. Είναι η ώρα  ολόκληρη η Δύση, να  αρχίσει να  σχεδιάζει  ουσιαστικά μέτρα προφύλαξης χιλιάδων Ευρωπαίων Πολιτών.
Για να γίνει όμως κατά την γνώμη μου αυτό, εκτός  από τα τρέχοντα καθημερινά μέτρα φύλαξης και προφύλαξης, οφείλει  να δεί το πρόβλημα στην ρίζα του.
Είναι αδύνατο να σταματήσει αυτή η κατάσταση, εάν δεν  ξεριζώσει οριστικά τις ρίζες του Προβλήματος. Να σταματήσει όποιο Κράτος, εφοδιάζει με όπλα αυτούς τους βδελυρούς τρομοκράτες. Να σταματήσει και η Δύση να επεμβαίνει σε άλλα Κράτη όπως έγινε στο Παρελθόν (Ιράκ, Αφγανιστών, Λιβύη, Παλαιστίνη, Αίγυπτο και τώρα Συρία).

Αμερική, Ευρώπη και Ρωσία, εάν ενωθούν ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της καταπολέμησης του Χαλιφάτου του ΙΣΙΣ, το οποίο διευρύνεται συνεχώς και σε άλλες χώρες της Αφρικής, τότε τα αποτελέσματα θα είναι τα πιο γρήγορα! Αρκεί να μπούνε στην άκρη τα συμφέροντα του καθενός, για ν' αντιμετωπισθεί ο Κινδυνος για ΟΛΟΥΣ!
Όσο αυτά δεν γίνονται, Τίποτα ουσιαστικό δεν θα πετύχει η προσπάθεια  Προφύλαξης των Πολιτών τους! Αυτό το  απεχθές Χαλιφάτο των ΙΣΙΣ, στηρίζει την ύπαρξή του στην δήθεν άμυνα των Μωαμεθανών έναντι της Δύσης, με όπλο της κύριο την Μωαμεθανική Θρησκεία, την οποία ακολουθούν φανατικά πιστά οι Λαοί των Μωαμεθανών. Εκμτεταλλεύεται  αυτή την πίστη παιδιών που έχασαν τους γονείς τους από τους πολέμους  και τις επεμβάσεις των Δυτικών με τον πιο αισχρό τρόπο! Τους μετατρέπει πείθοντάς τους πολύ εύκολα σε καμικάζι, με την υπόσχεση πως έτσι θα "αγιάσουν" και θα πάνε στον Παράδεισο σαν ήρωες πλέον της Πατρίδας τους!
Αυτό το "Σύστημα" δεν μπορεί να το πολεμήσει Κανείς! Γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει για το πόσα παιδιά θα στείλουν στην Κόλαση! Δεν θυσιάζονται αυτοί οι ίδιοι! Θυσιάζουν νεαρούς Θύματα των  διαφόρων Πολέμων!
Άρα δεν μένει τίποτα άλλο αποτελεσματικό να γίνει, από το να χτυπηθεί καίρια και στην βάση του  ο ΙΣΙΣ και να καταστραφούν οι πηγές πετρελαίου που έχει καταφέρει ν΄αποκτήσει και να  υποστηρίζει οικονομικά  την όλη του "επιχειρηματική " δράση του.
Ας μην μας πει η Ευρώπη και η Αμερική πως δεν μπορούν, να κάνουν όλα αυτά και πολύ γρήγορα! Πρέπει να κατανοήσουν πως καλά είναι τα συμφέροντα, αλλά όλα έχουν κάποιο αντίκρυσμα. Και χειρότερο Αντίκρυσμα από τον  κλεφτοπόλεμο αυτού του τύπου που ζούμε δεν υπάρχει!
Το λυπηρό είναι πως με αυτήν την κατάσταση που διαμορφώνεται, κινδυνεύουμε στην Ελλάδα να βγούμε πάλι χαμένοι! Γιατί τώρα η Ευρώπη θα "σφίξει" ακόμα πιο κλειστά τα σύνορά της και έτσι αυτή η συμφωνία που έγινε τελευταία μεταξύ Ευρώπης Τουρκίας και Ελλάδας, θα βρει μεγαλύτερη δυσκολία να πραγματοποιηθεί! Που σημαίνει πως μάλλον να καταλάβουμε πως θα  δεχτούμε πολύ περισσότερους Πρόσφυγες και Μετανάστες από όσους υπολογίζονται τώρα.
Εύχομαι  τα παραπάνω γραφόμενα να αποτελούν  ουτοπικές σκέψεις μου! Το εύχομαι πάρα πολύ αυτό! Γιατί δυστυχώς σήμερα  (ίσως και πιο παλιά-αλλά δεν το καταλάβαινα ακόμα), Οι Ηγέτες στον Κόσμο μας δεν είναι Ειλικρινείς!........