Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Kαλο παραδεισο αδερφε...!!! απιστευτες φωτογραφιες... φευγει περηφανος κι ευτυχισμος σαν χριστιανος που τον κρεμαν οι ισλαμοπιθηκοι...! - Pentapostagma.gr : Pentapostagma.gr

Αυτές οι εικόνες  κατά των Χριστιανών, αλλά   και οι αντίθετες  κατά των  Μουσουλμάνων, είναι  το έγκλημα που από καιρό  προγραμματίζεται για ένα τεράστιο Μίσος, μεταξύ ακραίων ατόμων και από τις δύο πλευρές . Ούτε όλοι οι Χριστιανοί είναι κατά των Μωαμεθανών ούτε αυτό συμβαίνει και από την  άλλη πλευρά. Οι ακραίοι Ισλαμιστές και οι  ακραίοι  Λευκοί, είναι τα δύο μέρη που πρέπει να περιοριστούν. Πριν κρίνει κανείς τον οποιονδήποτε, ας ψάξουμε να βρούμε τις αιτίες. Και δυστυχώς θα βρούμε πάλι Συμφέροντα και Εκμετάλλευση Ανθρώπων. Που θα βγει αυτό το επικίνδυνο Μίσος;......Ας μας απαντήσουν όσοι έβαλαν το χεράκι τους! Οι πόλεμοι γύρω μας δεν είναι άσχετοι με όλα αυτά. Το κακό είναι και το άδικο που άλλοι αθώοι πολίτες πληρώνουν για τα εγκλήματα ομάδων εκμετάλλευσης, που είτε προέρχονται από κράτη, πίσω από το πρόσχημα της εμπέδοσης της Δημοκρατίας στον Τρίτο Κόσμο, είτε από τους Τζιχαντιστές Ισλαμιστές, μισθοφόρους που τους γέννησε και τους έθρεψε η ίδια η εκμετάλλευση. Και τώρα κινούνται σαν επαγγελματίες  πολεμιστές του Μίσους......Ας ΔΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ! Οι   χιλιάδες των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία καθημερινά είναι τα θύματα. Και το Μίσος διογκώνεται! Εμείς ποια ευθύνη φέρουμε;....όχι για να το μάθουμε κι΄αυτό από  τους συμμάχους μας!

Αισιοδοξία και Ηρεμία χρεαζόμαστε τώρα!



 Καλό  σας  Σαββατοκύριακο  με  πολύ  Αισιοδοξία!
Τώρα για το πως ζητώ και εύχομαι Αισιοδοξία, με τέτοια μαντάτα και από μέσα και από έξω μετά από  τόσους άκαρπους μήνες, μιας Διαπραγμάτευσης η οποία έγινε η μάλλον δεν έγινε, αφού το αποτέλεσμα, όχι μόνο ήταν μηδενικό , αλλά μας γύρισε με ζημιά 1 ίσως και 2 χρόνια πίσω. Ελπίζω να μην είναι πιο πολλά!
Πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά. Σίγουρα οι Ευρωπαίοι, σχεδόν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης, κάνανε και αυτοί το παιχνίδι τους. Κανένας σε αυτήν την Ζωή, δεν δέχεται να χάσει. Η Φιλανθρωπία είναι είδος που εξυπηρετείται ειλικρινά περισσότερο από τα φτωχά Κοινωνικά στρώματα και λιγότερο από τα Μεγάλα Συμφέροντα και Δυνάμεις. Όποιος πιστεύει για το αντίθετο, μάλλον αρνείται να δει κατάματα την Πραγματικότητα.
Αυτή  η Κυβέρνηση ( μία σύνθετη από πολλές ανόμοιες πλευρές Κυβέρνηση), μέχρι προχτές τράβηξε τα πράγματα, ακολουθώντας πιστά τις θεωρίες της. Αριστερίστικα επαναστατικά τερτίπια, που όμως «παρέσυραν» με το μέρος της, ένα μεγάλο κομμάτι ενός οργισμένου Λαού, πέτυχε μέχρι εκεί. Από εκεί και ύστερα, έχασε τόσο χρόνο με εμμονή στο ότι ο Λαός της έδωσε την εντολή να τον σώσει απ’ τα Μνημόνια και τους απανωτούς φόρους, την  τεράστια Ανεργία και το στέγνωμα της Αγοράς. Έχασε πολύ χρόνο μην λύνοντας ουσιαστικά προβλήματα και από εκεί τώρα κινδυνεύει να χάσει ότι κέρδισε!
Ο Λαός όμως σήμερα, δεν ενδιαφέρεται εάν και πόσο ένα κόμμα θα κερδίσει η θα χάσει! Εκείνο για το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη είναι ΛΥΣΗ στα προβλήματά του. Κανένας δεν πρόκειται να λυπηθεί τον κ. Τσίπρα και το Κόμμα του, ακόμα και εάν είναι συνέχεια εξοργισμένος, με τους προκατόχους του Πρωθυπουργούς και Αρχηγούς Κομμάτων. Απλά θα  φορτωθεί με μεγαλύτερη Οργή, αφήνοντας το Παρελθόν και κρίνοντας το Τώρα! Γιατί όπως φαίνεται το Τώρα πάει ακόμα χειρότερα και άγνωστο μέχρι  που θα φτάσει. Οι διάφορες φωνές κάστες και ομαδούλες στο ίδιο Κυβερνητικό Κόμμα, του χαλάνε συνεχώς την διάθεση.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, μάλλον θα επέλθει α-να-γκα-στι-κά μία επί τέλους συμφωνία! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Γιατί    αυτός ο δρόμος θα είναι πιο ανώδυνος από την μετάβαση στην Δραχμή και βέβαια εκτός Ευρώπης!.......Το σημερινό επίπεδο Ζωής του Έλληνα, ακόμα και υποβαθμισμένο δεν είναι στο επίπεδο του 1945 μετά την Κατοχή! Αυτό ας μην το ξεχνάμε! Και εάν φτάσουμε εκεί, όσοι υποστηρίζουν μία τέτοια λύση να σκεφτούν αυτούς που δεν έχουν στείλει λεφτά έξω, δεν έχουν δουλειά, αυτοκτονούν καθημερινά και άλλα τόσα προβλήματα. Το μεγάλο μας Πρόβλημα και Υποχρέωση, είναι να φτιάξουμε μία Διαχείριση Τίμια. Εκεί πάσχουμε πάρα πολύ και είναι η κύρια αιτία της σημερινής κατάστασης. Να ενεργοποιήσουμε την Δικαιοσύνη όχι Κομματικά, αλλά Πατριωτικά! Μπορούμε;. .Εάν ναι τότε να είμαστε πολύ Αισιόδοξοι αυτό το Σαββατοκύριακο!.... Θα επιβιώσουμε με την Λογική και την Εμπειρία μας μέχρι τώρα!
Να περάσετε ήρεμα και καλά!      

Εδώ γελάμε!Best magic show in the world 2015 - best magic trick ever P3