Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

John Lennon - Imagine HD

PONTIAKOS GAMOS - ALEKS & MARIA Serenitsa (pontiaka)

ΜΙΚΡΗ ΠΟΝΤΙΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

ΣΥΡΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Official Ottawa Greek Festival (GreekFest) Flash Mob

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Λίγο ανοιχτό ουρανό χρειαζόμαστε να πάρουμε καμιά ανάσα!

ΓΕΛΛΑΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

Αυτά είναι λόγια Βουλευτίνας σήμερα!...Πήξαμε από  απαράδεκτες  απόψεις "υπευθύνων" ατόμων!

Ας ξεστραβωθούμε επιτέλους!....

Ο Κόσμος χάνεται και Εμείς το βιολί μας!
Και εκεί που νομίζαμε πως μετά την αξιολόγηση ( η οποία και ακόμα δεν τέλειωσε ουσιαστικά), κάπως θα σοβαρευόμαστε, διάφορα στελέχη της Κυβέρνησης συνεχίζουν να πετούν  ανόητες "φωτοβολίδες"! Πράγμα που οδηγεί  τους "κακούς" ξένους δανειστές, να συνεχίζουν να μην μας έχουν απολύτως καμία εμπιστοσύνη και να πιέζουν το σχοινί στο λαιμό μας μέχρι εκεί που δεν πάει!
Κύριοι, είστε τελείως  αδιόρθωτοι, ασύνδετοι μεταξύ σας και τελικά πολύ επικίνδυνοι!
Τελικά ο καθένας σας έχει την γραμμή του;....Εδώ εσείς διατυμπανίζατε, πως θα "διορθώσετε" την Ελλάδα, όταν όλοι οι άλλοι με το δίκιο σας την φέρανε στον γκρεμό.
Αντί αυτού δεν συμπεριφέρεστε σαν μία Ενωμένη Κυβέρνηση, αλλά ο κάθενας σας (και από θέσεις μεγάλης Ευθύνης) πετάει τα "μαργαριτάρια" τα οποία εκτός από την ανοησία που εκπέμπουν συνεχίζουν να καταστρέφουν την Ελλάδα! Γιατί με αυτήν την πρόχειρη και ασύνδετη  Πολιτική συμπεριφορά, δείχνετε σε όλους τους άλλους, πως η Ελλάδα είναι μία χώρα Τσίρκο!
Η Απογοήτευσή μου είναι πολύ μεγάλη! Το συμπέρασμα που εγώ πια βγάζω στην ηλικία που έχω, μετά από μία πορεία Ζωής, όπου το όνειρό μου ήταν πάντα να βρεθώ στην Ελλάδα, δυστυχώς αποδείχτηκε μεγάλο Λάθος αυτό! 
Απογοητεύτηκα τόσο που δεν πιστεύω πια ούτε στους παλιούς Πολιτικούς, αλλά ούτε και στους φερόμενους σήμερα ως "νέους"! 
Δυστυχώς η χώρα αυτή η πανέμορφη και πλούσια χώρα,κατοικείται από έναν Λαό (η πλειοψηφία δυστυχώς), ο οποίος δεν εκτιμάει:
1)Την Αλήθεια, 2) την Πειθαρχία στον Νόμο) 3)την Αξιοκρατία,4)την Αριστεία,5) τον πραγματικό Πατριωτισμό,6) την συλλογική προσπάθεια, 7) Γενικά την Ενότητα,8) και  βέβαια  9) την Προκοπή του "Εμείς", αλλά κοιτάζει απλά το τομάρι του.
Γι' αυτούς τους ανωτέρω λόγους, μέσα στην απογοήτευσή μου, γεννιέται και μία Ελπίδα (η μοναδική), σύμφωνα με την οποία, ίσως καταφέρουμε, να φέρουμε ατέλειωτες Ξένες Επενδύσεις και με ανοιχτό το μυαλό μας, να καταφέρουμε να ζωντανέψουμε τον τόπο! Ζωντανεύοντας την Αγορά, μιμούμενοι αυτά που κάνουν οι "κακοί" ξένοι στον τόπο τους. Δημιουργώντας εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και Ελπίδα στον Λαό αυτόν . Και μην ξεχνάμε πως καταφέρνοντας αυτά, επι πλέον θ' απολαμβάνουμε και μίας σταθερής Ασφάλειας της Χώρας μας, αφού ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σκεφτεί να τα βάλει με μεγάλα Συμφέροντα αδιάφορο από που προέρχονται.
Ας αφήσουμε λοιπόν τους κομματισμούς και ας κοιτάξουμε σαν Λαός ενωμένος το συμφέρον του. Και εάν πολλοί από εμάς φοβούνται μην χαθεί η Ελλάδα, ας καταλάβουν πως όπως πάμε ήδη την χάσαμε!
Η Ελλάδα δεν θα χαθεί, εάν χρησιμοποιήσουμε την εξυπνάδα μας και όχι τους  κούφιους φανατισμούς μας! Ψύχραιμα πιστεύω πως οι σκέψεις των περισσοτέρων Ελλήνων, κατά βάθος θα συμφωνήσουν και θα συμπληρώσουν προς το καλύτερο όλες τις ανωτέρω απόψεις μου!............Ελπίζω ακούραστα, πως η Ελληνική Ζωή αργά η γρήγορα θα πάρει το απάνω της!..........

Billy Joel - Piano Man

Your Song - Elton John

Louis Armstrong - What A Wonderful World (Lyrics)

Frank Sinatra - New York, New York.

Αλεξίου - Μαχαιριτσας - Καταμεσίς του χάους HD (Lyrics)

Σαν Αμερικάνος - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Tonino Carotone