Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Φτάνει πια αυτή η Ασυδοσία!

Η   κατάληψη σε σχολεία   χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζει!
Συγκεκριμένα,  σε ένα Λύκειο στην Άνω Γλυφάδα, όπου δύο από τα εγγόνια μου είναι μαθητες,1ης και 2ας Λυκείου, από χθες Δευτέρα άρχισε η Κατάληψη του Σχολείου. Πίστευα, πως τώρα που προσπαθούνε να γίνουμε ένα Ευρωπαϊκό κράτος, αυτές οι συμπεριφορές  ανήκαν στο παρελθόν. Το εξοργιστικό είναι πως οι μαθητές (κάποιοι, ποιος γνωρίζει από που ορμώμενοι), έχουν το θράσος, να κλείνουν σχολεία με το έτσι θέλω! Ούτε η Διεύθυνση του Σχολείου, ούτε οι Καθηγητές, ούτε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αντιδρούν! Με απόλυτη Απουσία και Αδράνεια, αντί να εμποδίζουν τέτοιες κινήσεις και συμπεριφορές, τις βοηθούν ουσιαστικά!
Ας τολμήσει κανείς όχι να κάνει, αλλά να σκεφτεί για κατάληψη στα σχολεία στην Αγγλία! Ούτε υπάρχει τέτοια σκέψη!
Είναι άλλο πράγμα η Απεργία, το Δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να αγωνιστεί για όσα αφορούν όρους  στην εργασία του και τελείως διαφορετικό οι Καταλήψεις Δημόσιων κτιρίων όπως είναι τα σχολεία.
Είναι απαράδεκτο, το σχολείο να είναι κλειστό, οι Καθηγητές να αμείβονται κανονικά και στους μαθητές να μην υπολογίζονται οι απουσίες!
Και οι πολίτες της χώρας να πληρώνουν για όλα αυτά, οι μαθητές να στερούνται χρήσιμο χρόνο μαθητείας και σε όλα αυτά το Κράτος να μην μπορεί να τρίξει τα δόντια! Με αυτόν τον τρόπο διδάσκεται ουσιαστικά στα σχολεία η Απειθαρχία στον Νόμο, εκεί δηλαδή που θα έπρεπε το Σχολείο να διδάσκει την Απόλυτη Πειθαρχία στους Νόμους του Κράτους!
Ακόμα το χάλι αυτό συνεχίζεται…..

Και λέμε πως προσπαθούμε να γίνουμε ένα Κράτος Δικαίου και υπόδειγμα Σεβασμού στους Νόμους!........

Αδέλφια προσοχή στις προβοκάτσιες! - Pentapostagma.gr

Αδέλφια προσοχή στις προβοκάτσιες! - Pentapostagma.gr

Με όλα τα παραπάνω γενικά συμφωνώ. Και εγώ ερωτώ: Γιατί τώρα γίνεται τόσος ντόρος με αυτούς τους δολοφόνους Τζιχαντιστές (που οπωσδήποτε πρέπει να τους σταματήσει η Δύση!) Αλλά γιατί δεν τόνιζαν τα ΜΜΕ χρόνια τώρα την αδικία των επεμβάσεων Αμερικανών και άλλων σε κράτη όπως Ιράκ, Συρία, Λιβύη κ.λ.π.;........Άλλαξαν δρόμο τώρα τα συμφέροντα;.....Τώρα όμως γεννήθηκαν νέα προβλήματα! Και θα τα υποστούμε (εύχομαι όχι) όλοι μας. Και περισσότερο θα τα υποστούν σίγουρα αυτοί οι οποίοι δημιούργησαν το πρόβλημα και ξεσήκωσαν τους Λαούς!.....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ Γερων Παισιος Κρητικος ο Αγιορείτης - Pentapostagma.gr

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ Γερων Παισιος Κρητικος ο Αγιορείτης - Pentapostagma.gr

Λυπάμαι, που δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον σεβάσμιο Γέροντα! Βλέπει πόλεμο με την Θέληση του Θεού! Για ποιον " Θεό" μιλάει και γιατί πρέπει να λέγεται πως κυβερνάει ο Σατανάς, όταν τις περισσότερες φορές, πολλοί "Θεοσεβούμενοι" άνθρωποι συμμετείχαν  σε εγκληματικές ενέργειες με στόχο το Κέρδος και συνεχίζουν να το κάνουν;
Ο Θεός μας, μας χάρισε την Ζωή σε μία υπέροχη Φύση και εμείς οι " άνθρωποι" την μετατρέψαμε σε Κόλαση!....Το κακό μας το μυαλό είναι που φταίει!
Αυτό είναι το μειονέκτημά μας! Οι Κοινωνίες πρώτα παθαίνουν και μετά μαθαίνουν! Ας μην είμαστε συνεχώς παθιασμένα απαισιόδοξοι και μισαλλόδοξοι!...........   

FT: Σκούρα τα πράγματα για την παγκοσμιοποίηση, ο Πούτιν ο μεγαλύτερος εχθρός της - Pentapostagma.gr

FT: Σκούρα τα πράγματα για την παγκοσμιοποίηση, ο Πούτιν ο μεγαλύτερος εχθρός της - Pentapostagma.gr

Fwd: Fw: ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ - stkaloud@gmail.com - Gmail

Fwd: Fw: ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΑ - stkaloud@gmail.com - Gmail