Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Frank Sinatra .My Way

Don't Cry For Me Argentina - Madonna

Whitney Houston - I Will Always Love You LIVE 1999 Best Quality

Γιάννης Πλούταρχος & Diana - Κοίταξέ Με (Official Music Video HD)

Τακτικές προσπάθειας Ανάπτυξης με δείγμα το Παλαιό Αεροδρόμιο!
Είναι ακατανόητος και πρωτοφανής ο τρόπος με τον οποίο διακινείται το θέμα του Παλαιού Αεροδρομίου!
Η τακτική καθυστέρησης της  τεράστιας αυτής επένδυσης και μάλιστα σε καιρούς πλήρους διάλυσης του Οικονομικού Ιστού του Κράτους είναι τελείως «εγκληματική»!
Η Κυβέρνηση είναι «Δικέφαλη»! Ο ένας εγκέφαλος υποστηρίζει, αλλά με όχι τόση βεβαιότητα που χρειάζεται την προώθηση του έργου, ο δε άλλος κάνει το παν να  την καθυστερήσει! Φταίνε πότε τα δάση που δήθεν υπάρχουν και θα θυσιασθούν για την επένδυση και πότε τα Αρχαία ευρήματα (που υπάρχουν διάσπαρτα σε όλη την  χώρα) .Οφείλει η  Κυβέρνηση αυτή που διατείνεται έντονα πως διαθέτει την μοναδική έως τώρα ευαισθησία για Περιβάλλον και Αρχαία, να τα προστατέψει. Το τελευταίο τραγικό συμβάν με την τεράστια ρύπανση των ακτών μας από μαζούτ, αποδεικνύει περίτρανα την αλήθεια αυτή!
Με τις Σκουριές το ίδιο και έγινε. Η ίδια συνταγή με αποτέλεσμα να διχάσει τους κατοίκους της περιοχής, χωρίς αυτοί αλλά και εμείς να γνωρίζουμε το ποια είναι η Αλήθεια και ποιο το Ψέμα! Και ξαφνικά όταν η ξένη εταιρεία πλέον "έτριξε" τα δόντια και απείλησε ν’ αποχωρήσει από την περιοχή, τότε και οι συναντήσεις  βρέθηκαν και οι άδειες άρχισαν να δίδονται γρήγορα.
Συμπέρασμα: Πολύ απλό! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! Και μόνο που μας λείπει η σταθερή στάση σε τέτοια σοβαρά θέματα αποδεικνύουν την έλλειψη Σοβαρότητας που είναι απολύτως αναγκαία, στην Πολιτική! Εδώ όμως έχομε σύγκρουση και μεταξύ του ιδίου κόμματος, αλλά και μεταξύ της Κυβέρνησης και των υπολοίπων. Και αυτό γιατί ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!
Ούτε ο Φούρνος του Χότζα δεν έχασε τόσο χρόνο έως ότου βρει την σωστή θέση!
Λίγη Ντροπή δεν θα έκανε καθόλου κακό! Είναι η τελευταία μας ΕΥΚΑΙΡΙΑ οι Πολιτικοί μας αλλά και Εμείς οι Πολίτες να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ!
ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Ας λάβει ο καθένας τις ευθύνες του!