Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!

Που ακούστηκε να μένουν κλειστά  τα Πανεπιστήμια από καταλήψεις  εργαζομένων  η και των Διοικήσεων τους;....Σε ποια χώρα  ανεπτυγμένη τα δικαστήρια βγάζουν παράνομες τις καταλήψεις των Δημοσίων κτιρίων (Πανεπιστημίων κ.λ.π) και οι καταληψίες συνεχίζουν ανενόχλητοι;...Σε καμία!
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Οι Κυβερνήσεις σε αυτήν την χώρα δεν μπορούν να συνεννοηθούν, με τους πιο μορφωμένους (υποτίθεται) πολίτες Πρυτάνεις και Διοικητικούς και αφήνουν τα παιδιά να κινδυνεύουν να  χάσουν ακόμα και εξάμηνα!
Μα όλα αυτά, όπως οι καταλήψεις και των Γυμνασίων και Λυκείων, που ζούμε κατά καιρούς, δεν γίνονται έτσι απλά από  πρόχειρες συμπεριφορές και αποφάσεις. Είναι το αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο Κυβερνούσαν τόσα χρόνια οι διάφορες κομματικές φατρίες, που για το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η διάρκεια στην κατοχή της καρέκλας τους. Άφησαν έναν συνδικαλισμό να γιγαντωθεί τόσο που σήμερα τους είναι αδύνατον να τον συμμαζέψουν. Τι πάει να πει δεκαπενταμελές  συμβούλιο τάξης Γυμνασίου η Λυκείου;.....
Αυτά όλα είναι τα αποτελέσματα του τρόπου με τον οποίο "οργάνωσαν" αυτήν την χώρα. Από την μία το Αυτοδιοίκητο (που ακούγεται πολύ καλό και Δημοκρατικό), από την άλλη  η Ανυπαρξία Οικονομικών Ελέγχων από το Κράτος, η Ασυλία των Βουλευτών και η  Ακόρεστη Ψηφοθηρία, αλυσόδεσαν  με  τον χειρότερο τρόπο το Μέλλον αυτού του τόπου!
Σήμερα φτάσαμε στο σημείο, όλοι και όλα να έχουν τα δίκια τους! Η  Απειθαρχία κυριαρχεί και αναγκαστικά φτάνουμε σε ακραίες πια καταστάσεις. 
Η Ελλάδα φαντάζει να διαθέτει έναν στρατό, με τον οποίο προσπαθεί να πολεμήσει το Χρέος της και ο στρατός αυτός είναι κομμένος σε κομματάκια, που το καθένα επιμένει να επιτεθεί στον εχθρό (το χρέος) με διαφορετικό τρόπο. Με σκοπό όχι να το μειώσει και να γλυτώσει την Πατρίδα από την Μεγάλη Περιπέτεια, αλλά για το πως θα ξεγελάσει πάλι ψηφοφόρους, που ακόμα τους θεωρεί ηλίθιους!.......Εάν δεν συνέλθουν Όλοι τους και δεν καταλάβουν να καθίσουν κάτω και να φτιάξουν εκείνο το σχέδιο, με το οποίο η Ελλάδα θα υποφέρει λιγότερο, τότε πάμε κατά διαόλου!..
Μπορεί ποτέ αυτό να συμβεί;.......Που από προχθές έπρεπε να είχε γίνει!....
Η Πατρίδα μας και πλούσια είναι σε Ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε πηγές  Πλούτου!
Δεν μπορεί να συνεχιστεί, να φεύγουν από την χώρα τα καλύτερα μυαλά της και να επιμένουμε να την κρατήσουμε με  τις παλιομοδίτικες ετσιθελικές  και ωχαδερφικές  αντιλήψεις! Φτάνει πια!...