Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ως πότε θα τραβήξει αυτή η κατάσταση;....

Μόνο με κλειστά τα μάτια  και τ ' αυτιά όλο αυτό αντέχεται! Πότε θα καταλάβουμε εμείς οι Έλληνες πως ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!
Δεν αρκουν οι φωνές και οι  κραυγές. Δεν λένε τίποτα οι καταλήψεις  και το κλείσιμο της Αθήνας με τρακτέρ!
Να μην κάνουμε κα άλλες καταστροφές στην Αθήνα και γενικά στην χώρα. Συνεχώς πηγαίνουμε πίσω. Όπως Πίσω Πρέπει να  κάνει και η Κυβέρνηση η οποία τώρα μόλις αντιλαμβάνεται πως άλλο πράγμα η Αντιπολίτευση και τελείως άλλο η Διακυβέρνηση. Αλλά ο Κομματισμός τύφλωσε τους Πολιτικούς μας και  η μόνη τους φροντίδα ήταν η επιβίωση της καρέκλας τους. Την οποία οι ίδιοι τρόχισαν και της αφαίρεσαν τα πόδια! Τώρα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΘΑΡΡΟΣ για να αποφασίσουν να κάνουν πίσω και να ζητήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ  Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α   ΟΛΩΝ!
Τεράστια τα προβλήματα και πολύ αδύναμοι αυτοί αλλά και ο Λαός για να βρει τις Λύσεις!
Να ηρεμήσει ο Τόπος το συντομότερο! Να μην εμποδίζει κανείς την Καθημερινότητα με δικαιολογία την υποστήριξη των συμφερόντων του. ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ! Για ότι συμβαίνει σήμερα!...
Ας το παραδεχτούμε και ας συνεργαστούμε ειλικρινά για την Σωτηρία μας! Γενικά και όχι  για το Απόλυτο Εγώ μας, που μέχρι σήμερα μας κατέστρεψε!
Ας ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αρμόζει. Πληρώνοντας και τα λάθη της, αλλά φροντίζοντας να μην τα επαναλάβει.
Κύριε Πρωθυπουργέ.....παίξατε και χάσατε! Χάσατε την ευκαιρία  σαν νέος, να μείνετε στην Ιστορία ένας  Σοφός Κυβερνήτης της Ελλάδας! Παραδώσατε την σκυτάλη! Είναι πολύ βαριά για Εσάς!
Δώστε Ανάσα και Ζωή στην Χώρα μας! Και αυτό είναι Ηρωισμός. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΑ!