Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αρκετό χρόνο ξοδέψαμε σε πισωγυρίσματα!....

Τώρα είναι φανερό πως από πουθενά δεν μας δίνουν άλλο χρόνο για να κάνουμε τα καμώματά μας!Γιατί Καμώματα ήταν όλα! Την στιγμή  που χρωστάς τα μαλλιά της κεφαλής σου, είναι τελείως, ανόητο να κουνάς  το "δάχτυλο' στους Δανειστές σου! Αυτό το γνωρίζει και η "κουτσή Μαρία"! Δυστυχώς με πισωγυρίσματα και στροφές 360ο στο εξωτερικό και με  "μαγγιές" στο εσωτερικό, φτάσαμε σήμερα στο απροχώρητο.
Ας "ξυπνήσουμε" ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ! Ας αλλάξουμε τροπάριο και ας Ενωθούμε Ολοι μαζί Πατριώτες!
Φτάνει η κατρακύλα της Χώρας μας! Φτάνει πια η  Απώλεια της  Αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των Ελλήνων!...Φτάνει πια  η Πολυγλωσσία σε πολύ σοβαρά ζητήματα!
Να συμφωνηθεί από  όλους, ένα Σχέδιο Πραγματικής Σωτηρίας της Χώρας! Να αναλάβουν άτομα ικανά και με αδιάσειστα Προσόντα για ν' αντικαταστήσουν τους μέχρι τώρα Διοικούντες!
Κανείς από όσους βρέθηκαν σε Κυβερνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος και εννοείται και του  παρόντος, δεν θα  επανεμφανιστεί στο προσκήνιο της Νέας Κυβέρνησης Σωτηρίας!
Το έργο θα είναι και σκληρό και  επώδυνο. Αφάνταστα δε κουραστικό για εκείνους που θα οριστούν να το πραγματοποιήσουν. Θα επανέλθη η Ελπίδα στον Τόπο αυτόν και θα παρουσιαστούμε πιο Σοβαροί και  πιο Αποδοτικοί και γρήγοροι. Απαλλαγμένοι από τα κομματικά δεσμά που κρατάνε την χώρα να εμφανίζεται κλυδωνιζόμενη και κύρίως Ασόβαρη!
Για όσους δε κάνουν σκέψεις για λύσεις επιστροφής στην Δραχμή.......ας φαντασθούν λίγο το τι θα γίνει εάν επανέλθουμε ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ στην δραχμούλα! Λίγη Φαντασία και ίσως πεισθούν! Εκτός εάν είναι αυτοί που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και περιμένουν να θυσιαστούμε Όλοι μας για το υπέρμετρο  και Εγκληματικό πλέον Συμφέρον τους.

Όλα αυτά τα παραπάνω αναφερόμενα, δεν είναι μόνο δικές μου σκέψεις. Πιστεύω (και αλοίμονο εάν δεν το πίστευα), πως οι περισσότεροι Πολίτες τα έχουν όλα και σκεφτεί και καταλάβει. Εγώ πολύ απλά τα επαναλαμβάνω συνεχώς όπως  μπορώ καλύτερα.
Ιδού λοιπόν η Ρόδος κύριοι Πολιτικοί (κυρίως της Κυβέρνησης, αλλά και όποιων άλλων) Ιδού και το Πήδημα!

Αλλιώς υπάρχει και το Plan b (όπως μας μάθανε να τα λέμε αυτά πιο μοντέρνα)! 
Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ !!!!!!!!........Θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο βέβαια και γι' αυτό το προτείνω σαν 2η λύση!
Έχουμε "κότσια";........ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ! ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ!...............Και βέβαια Σώστε την Ελλάδα!!!!!!!..........
Και μόνο όταν Σωθεί η Πατρίδα, τότε γνωρίζοντες τα λάθη μας, να φτιάξουμε ένα Πραγματικό  Δημοκρατικό ΣΥΝΤΑΓΜΑ, για την συνέχιση του Κράτους με όρια Δίκαια, Αξιοκρατείας, Αποδοτικότητας και Ανάπτυξης με ουσιαστικές Υποδομές Ασφαλείας για την σταθεροποίηση του Βιοτικού επιπέδου των πολιτών, με εξασφαλισμένη Υγεία, Παιδεία και Πρόνοια Ουσιαστική για τον Πολίτη!
Τότε μόνο και εφ' όσον εξασφαλιστούν αυτά, να επανέλθουμε με εκλογές μεταξύ  πολύ ολίγων Κομμάτων, που στην Νοοτροπία τους, δεν θα έχουν τις ανεπιτυχείς θεωρίες του Παρελθόντος και τον Φανατισμό τους! Νοοτροπία που υπήρξε η Βάση της Καταστροφής μας! Ένας θα είναι ο σκοπός τους! Να καλυτερεύουν την Ζωή των Πολιτών! Και για να γίνει αυτό τα Κρατικά Ταμεία και γενικά το Δημόσιο να ελέγχεται, έτσι ώστε ΠΟΤΕ ΠΙΑ να μην ξαναβρεθούμε Δανειζόμενοι και σίγουρα (ελπίζω όλοι να το καταλάβαμε αυτό), εξαρτώμενοι με τον χειρότερο τρόπο από ξένους Δανειστές. Αυτό είναι για μένα ο Πραγματικός Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ι Σ Μ Ο Σ!!!....