Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΤΙΣ «ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - Pentapostagma.gr : Pentapostagma.gr

ΤΙΣ «ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ» ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ - Pentapostagma.gr : Pentapostagma.gr

Αυτές είναι οι  επεμβάσεις των Αμερικανών στα Αραβικά κράτη  και άλλα. Είναι αυτές οι επεμβάσεις και οι πολιτικές, που γεννούν  εκατοντάδες χιλιάδες  μεταναστών, τους οποίους όμως το βάρος το επωμίζεται μία Ελλάδα και  μία Ισπανία! Εκτός όμως από αυτά τα προβλήματα, ένα Μίσος τεράστιο υποβόσκει και στο Μέλλον  θα προβληματίσει την Ευρώπη ολόκληρη.  Η οποία θα διερωτάται το γιατί και το πως! Επαναλβάνονται με πιο σκληρό τρόπο οι ίδιες πάντα τακτικές υποδούλωσης κρατών. Προς χάριν των Πολεμικών Βιομηχανιών και όσων εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα!

Ατέλειωτη αναμονή! Μία Διαπραγμάτευση σήριαλ!

Είναι  πολύ  ακαταλαβίστικο αυτό το σήριαλ με την περιβόητη πια ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!
Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό της χώρας για να γίνεται "μαστίχα" στο μυαλό μας! Πέρασαν 3 μήνες με συννενοήσεις εκατέρωθεν, οι οποίες και απειλές περιείχαν και κομπασμούς και καθόλου Ουσία!
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα το άδικο θα το μοιράσω στον Σύριζα αλλά σίγουρα και στην Ευρώπη.
Στον Σύριζα θα αποδόσω μεγάλη ευθύνη στις προεκλογικές του υποσχέσεις, τις οποίες ξεστόμισε, τόνισε και με πολύ σιγουριά πρόσφερε στον μικροσυνταξιούχο, στον άνεργο και τελικά σε ένα μεγάλο κομμάτι του Λαού που συνεχώς πέφτει στο  απύθμενο πηγάδι της αδυναμίας να επιβιώσει ακόμα. Αυτό το λάθος, τον εγκλώβησε και σήμερα του έχει δεμένα και χέρια και πόδια! Το άλλο μεγάλο του εμπόδιο, ήταν οι αριστερές "συνιστώσες", οι οποίες απέναντι από τον άκρατο και χωρίς όρια Καπιταλισμό, θεωρούν, πως στην σημερινή συγκυρία του Κόσμου, ονειρεύονται μία επιστροφή ενός άκρατου πάλι Κρατισμού! Δηλαδή επιστροφή σε συστήματα που ήδη όχι μόνον απέτυχαν, αλλά και εξαφανίστηκαν!
Ακόμα και σήμερα δυσκολεύονται να συμφωνήσουν σε μία μέση οδό μεταξύ των δύο θεωριών. Ο Κομμουνισμός απεβίωσε και ο Καπιταλισμός μετά από πάμπολλα λάθη, προσπάθησε να στηρίξει την ευημερία των Λαών του στηριζόμενος στις πηγές πλούτου Λαών στους οποίους με διάφορα προσχήματα (δήθεν προσφορά Δημοκρατίας) στην ουσία τα εκμεταλλεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο.
Το λάθος της Ευρώπης είναι, πως ακολούθησε και αυτή τον ίδιο δρόμο. Χωρίζοντας όμως και όχι ενώνοντας Βορρά και Νότο στην Οικονομία, αλλά με επικεφαλής την Γερμανία, η οποία ακόμα δεν κατόρθωσε να λειτουργήσει όπως θα έπρεπε σε μία Νέα Ενωμένη Ευρώπη.
Συνεχίζει να θυσιάζει τα κράτη που εγκλωβίστηκαν στα δικά της συστήματα και ενώ σχεδόν απειλούσε πως ένα Grexit, ήταν δυνατό, σήμερα καθυστερεί ν' αποφασίσει, γιατί προφανώς κατάλαβε πως δεν συμφέρει Κανέναν η αβεβαιότητα που θα επιδείξει οικονομικά η Ευρώπη, με την έξοδο της Ελλάδας.
Ο Σύριζα όμως καθυστέρησε πολύ να κατανοήσει, πως όταν χρωστάς ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!Τα λόγια είναι πολύ ωραία! Η Πραγματικότητα όμως πρέπει να τον προσγειώσει. Και εδώ άργησε πάρα πολύ. Αυτό θα το πληρώσουμε, όσο και εάν προσπαθεί, να παρουσιάσει λιγότερη επώδυνη την νέα σίγουρα πια Συμφωνία η Μνημόνιο η οπωσδήποτε επιθυμεί να ονομάσει τις περεταίρω υποχρεώσεις της Ελλάδας! Αυτό,όμως πρέπει να γίνει από Χτές! Τόσο γρήγορα! Να τελειώνουμε!......