Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το “ξερες; – Πως προέκυψε η χειρονομία της μούντζας; | Ράδιο Καλλονή 107,7 FM | Ποιοτική Μουσική και Έγκυρες και Έγκαιρες Ειδήσεις

Το “ξερες; – Πως προέκυψε η χειρονομία της μούντζας; | Ράδιο Καλλονή 107,7 FM | Ποιοτική Μουσική και Έγκυρες και Έγκαιρες Ειδήσεις

Και εμείς το χαβά μας με τις εκλογές!......

To Φανάρι : Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΩΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ;

Εάν όλα αυτά είναι αληθή (έτσι όπως γίναμε, φυσάμε και στο γιαούρτι!), αντί όλοι εμείς οι Έλληνες για μία φορά στην ιστορία μας, να είμαστε ενωμένοι σε μια γροθιά και να ζητούμε (παράλληλα με τις υποχρεώσεις μας προς την Ευρώπη, που εμείς δημιουργήσαμε, με την νοοτροπία μας) να ξεκαθαρίσει προβλήματα, που την αφορούν και την ίδια, ετοιμαζόμαστε για εκλογές!..
Εκλογές, που  όπως και να το κάνουμε, θα μας ρίξουν σίγουρα σε περιπέτειες!
Όταν το Ταμείο είναι μείον, κάθε κομματική θεωρία και φιλοσοφία, είναι απλά εκτός πραγματικότητας!
Παρ' όλη την Κρίση που μας μαστίζει εδώ και 5 χρόνια και, Εμείς εκεί! Τις καρέκλες ν' αρπάξουμε και ας πάνε όλα κατά διαόλου! Ακούμε συνέχεια τις θεωρίες και τις λύσεις του προβλήματός μας από όλους γενικά. Τώρα Όλοι γνωρίζουν την Λύση! Μέχρι τώρα ακόμα και όσοι συμμετείχαν στην καταστροφή μας, "ποντάρανε" σε άλλο "άλογο" για να πετύχουν τώρα στην αναμπουμπούλα, κάποια "καλή" πολυθρόνα εξουσίας!...Ξεχνούν όμως πως ο Λαός (τα κατ' αυτούς "πρόβατα προς σφαγή", ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!
Η  δυσκολία της καθημερινότητας, έκανε ζημιά στους πολιτικούς και σε όσους ειδικά επιμένουν να κρύβονται (νομίζουν έτσι) επιμελώς για να τον ξεγελάσουν! Η ζημιά στην χώρα όμως θα γίνει!
Μόνο Ενωμένοι Όλοι Μαζί, θα είχαμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους δανειστές μας! Αλλά που Εμείς αυτά;....Το βιολί μας μια Ζωή!...Αυτοκαταστροφείς και ασυνείδητοι!