Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Να μην ξεχνάμε!........

Το πρόβλημά μας είναι πως πολύ εύκολα ξεχνάμε!
Οργή και αηδία πολλοί αισθανόμαστε, όταν συνεχώς ακούμε, ν’ αντιμάχονται Κυβέρνηση και  Αξιωματική Αντιπολίτευση, για το πως ουσιαστικά, θα νικήσει το ένα κόμμα το άλλο και να πάρει την εξουσία. Και όλα τα υπόλοιπα κόμματα ολημερίς σκέπτονται το που θα «ποντάρουν» για να έχουν τις θεσούλες τους Όλοι!
Τελικά αυτή η χώρα καταστράφηκε μέχρι τώρα, από όλους αυτούς που χρόνια υποστήριζαν και ίσως ακόμα και τώρα, πως σκοπός τους μοναδικός, είναι η Σωτηρία της!
Και επιμένουν Όλοι τους ( με καμία απολύτως εξαίρεση), στον ίδιο ρυθμό. Και αυτό το πετυχαίνουν γιατί πολύ απλά, είμαστε ένας Λαός που πολύ εύκολα ξεχνάει!
Και συντηρούμε όλη αυτήν την απαράδεκτη κομματική συγχορδία, η οποία μόνο καλό δεν  μας κάνει.
Μας κοροϊδεύουν με τον χειρότερο τρόπο. Η σημερινή Συγκυβέρνηση (των δύο κομμάτων), έχει ένα ελαφρυντικό έναντι όλων άλλων. Γιατί ενώ και τα δύο κόμματα αυτά, φέρνουν την μεγαλύτερη ευθύνη (αναλογικά πάντα) για την κατάντια της χώρας, τουλάχιστον ανέλαβαν (και ήταν ο μόνος τρόπος για να επιβραδύνουν την πτώση τους), το μεγάλο βάρος του προβλήματος,  η λύση του οποίου ουσιαστικά τους εκμηδένισε σαν κόμματα. Τη λύση δεν την βρήκαν ούτε και είναι εύκολη. Κρατιόμαστε από μία τρίχα, επάνω από τον γκρεμό. Είναι έτσι που βρεθήκαμε η «σωτήρια «  ίσως τρίχα»!… τώρα για το παραπέρα….. πάλι από εμάς εξαρτάται.
Εάν όμως όλα τα κόμματα πραγματικά σκέπτονταν αγνά πατριωτικά, τότε με την πρώτη εμφάνιση του μεγέθους της Κρίσης (της δικής μας Κρίσης, γιατί αλλιώς θα είμαστε, εάν η Ελλάδα σήμερα είχε τις υποδομές που χρειάζεται το Κράτος-πράγμα που δεν έγινε ποτέ-τότε και η Γενική Παγκόσμια Κρίση, θα ήταν λιγότερο επώδυνη για μας) θα συμφωνούσαν σε μία Εθνική Κυβέρνηση για όσο χρόνο χρειαζόταν!..... Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ και σήμερα χάνουν τον καιρό τους, με εκλογές για την ώρα άχρηστες και επικίνδυνες, λόγω χαμένου πολύτιμου χρόνου! Κρίμα….. αλλά ας μην ξεχνάμε!.....