Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Mariah Carey - Without You (Official Video)

Whitney Houston - I Have Nothing (Official Video)

Δέσποινα Βανδή (Live @ Μια Χώρα, Μια Φωνή) Ant1 {17/7/2014}

Μελίνα Ασλανίδου (Live @ Μια Χώρα, Μια Φωνή) Ant1 {17/7/2014}

Γιάννης Κότσιρας - Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει | Ηρώδειο - 22/6/2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;....

Τι σημαίνει ΟΥΣΙΑ;.....
ΟΥΣΙΑ σημαίνει:
1) Να ψάξουμε  το ΕΣΧΕΣ αλλά και το ΠΟΘΕΝ! γενικώς και απεριορίστως σε όλα τα μέχρι τώρα Πολιτικά Πρόσωπα ακόμα και παρελθόντων ετών!
2)Κάθε έννοια και εφαρμογή της  απαράδεκτης ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ κάθε αδικήματος να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ από κάθε  εκδίκαση υπόπτων υποθέσων.
3)Να γίνει μεγάλη προσπάθεια ΟΥΣΙΑΣ  για την διοευκόλυνση νέων Επενδύσεων με σεβασμό στα μίνιμουμ δικαιώματα εργαζομένων (συμβάσεις εργασίας-απαγόρευση ομαδικών απολύσεων- και σεβασμό στο Περιβάλλον), όχι με ατέλειωτη γραφειοκρατία και φορομπηχτική ταχτική χωρίς σταθερότητα.
4)Πολιτική Γενική Συναίνεση σε ότι αφορά το καλό της Χώρας και όχι απόλυτα του Κομματισμού!
5)Ναι στον Συνδικαλισμό, με απόλυτο και μοναδικό στόχο την Συνεργασία Εργοδοτών και Εργαζομένων. Απαγόρευση κάθε Κατάληψης Δημόσιου η  Εργοδοτικού χώρου! Οι εργατοπατέρες Συνδικαλιστές θα εργάζονται όπως όλοι οι άλλοι και θα ελέγχουν και τους εργαζόμενους εάν συμπεριφέρονται στην υπηρεσία τους σωστά! 
6)Πρωταρχικός και  Συνεχής Στόχος, η Ανταγωνιστικότητα για καλύτερη Ποιότητα Υπηρεσιών και Προϊόντων! Με Ανάπτυξη του Αγροτικού Τομέα, του Κτηνοτροφικού, αφού εκκαθαρίσει το τοπίο από τους αγρότες  και κτηνοτρόφους "μαίμού"!
7)Αξιοκρατία παντού! Παιδεία Σύγχρονη  που θα προκαλεί τον Σεβασμό και όχι τον χλευασμό των Νέων μας.
8)Να μπει βαθειά στην Νοοτροπία μας, πως όταν εργαζόμαστε, οφείλουμε να παράγουμε  τόσο όσο η αμοιβή μας και ένα μέρος ακόμα για την επιχείρηση! Χωρίς επιχειρήσεις μικρές η μεγάλες δεν υπάρχει Ζωντανή Αγορά. Με μοναδικό αυστηρό και ατέλειωτο έλεγχο στην απόδοση των φόρων και των εισφορών των εργοδοτών στα Δημόσια ταμεία!  
9)Ειδικά στον τομέα του Τουρισμού, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ μικροί η μεγάλοι η οποίοι με  παράλογες χρεώσεις των υπηρεσιών τους, πληρώνονται με υπέρογκα ποσά, η Πολιτεία Οφείλει για να διασώσει την μοναδική Μοναδική Βιομηχανία μας η οποία στηρίζεται στο Δώρο της  Ασύγκριτης Φύσης μας, να τους αποβάλλει ριζικά από την Αγορά!
10)Εννοείται πως θα λειτουργούν οι Νόμοι χωρίς εξαιρέσεις και με ταχύτητα Φωτός και όχι Χελώνας!
11)Εννοείται πως με την μέχρι τώρα Νοοτροποία των Πολιτικών μας οι οποίοι κατόρθωσαν ακόμα και να  την μεταδώσουν στους ψηφοφόρους τους, τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Χρειάζεται Αλλαγή του όλου Πολιτικού Συστήματος! Αυτό ήδη έχει αρχίσει να γίνεται από μόνο του. Η μεγάλη Αποχή από τις τελευταίες Εκλογές, ήδη έχουν αρχίσει ν' απομακρύνουν Πολιτικούς ευκαιριακούς. Χρειάζεται όμως και συνέχεια. Που σημαίνει πως οι Εκλογές σήμερα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!
12) Με βάση την  σωστή ενημέρωση γύρω από τα προβλήματα της χώρας, είναι φανερό περισσότερο από ποτέ, πως έχουμε ανάγκη από Συνεργασία όλων μας, με  Δικαιοσύνη και Πολύ Δουλειά, να φέρουμε την Χώρα μας εκεί που της αξίζει! Μόνο έτσι θα προστατέψουμε την Αξιοπρέπειά μας, η οποία τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε! Το θέλουμε;.......Εάν Ναι, τότε το μπορούμε όλοι Μαζύ!.......

Stepan, η αρκούδα- «γίγαντας» που ζει με ένα ζευγάρι Ρώσων εδώ και 23 χρόνια! (φωτό)

Stepan, η αρκούδα- «γίγαντας» που ζει με ένα ζευγάρι Ρώσων εδώ και 23 χρόνια! (φωτό): Ο Yuriy και η Svetlana Panteleenko από τη Ρωσία έχουν έναν πολύ απροσδόκητο συνοδοιπόρο στη ζωή τους- και συνδαιτημόνα στο τραπέζι τους: τον 23χρονο αρκούδο Stepan. Το άγριο- υπό κανονικές συνθήκ

Δείτε πώς με μια μονωτική ταινία στο στόμα άφησε άφωνους τους πάντες! [video]

Δείτε πώς με μια μονωτική ταινία στο στόμα άφησε άφωνους τους πάντες! [video]

Άψογο πραγματικά!......