Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;....ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!.......


Η  Ανθρωπότητα δια των Ηγετών της, συνεχώς διατείνεται, πως προσπαθεί να χειρισθεί την Ζωή των Ανθρώπων με Δικαιοσύνη και Ισονομία. Οι  Ηγέτες της είναι Πολιτικοί και Θρησκευτικοί. Μια Ζωή περνάει ολόκληρη και εκατομμύρια άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν και αυτό που μένει συνεχώς το ίδιο, με μικρές, αλλά ανεπαίσθητες αλλαγές, είναι η Καθημερινότητα.Εκείνο που προχωράει συνεχώς είναι η Τεχνολογία. Και η οποία πάλι δεν μπαίνει  μόνο στην Υπηρεσία του Καλού και του Δικαίου, αλλά σε καίρια σημεία, καλύπτει για να μην πούμε πως βοηθάει την Αδικία και το Έγκλημα. Και εξηγούμαι. Έπαψαν μέχρι σήμερα τα εγκλήματα κατά Λαών; Χόρτασαν όλοι οι Άνθρωποι ψωμάκι και απόλαυσαν την Ασφάλεια της Καθημερινότητάς τους; Τιμωρήθηκαν όπως έπρεπε, εκείνοι οι όποιοι εκμεταλλεύθηκαν ολόκληρους Λαούς, για άδικους πολέμους, οι οποίοι τσάκισαν ψυχικά και σωματικά αυτούς τους δυστυχισμένους Λαούς; Μπήκε ποτέ φρένο στην ακόρεστη Δίψα για Υπερκέρδος, την κύρια αιτία της Δυστυχίας των πολλών;..
Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε. Και κανείς δεν θεωρεί, πως η Ανθρωπότητα θα κατορθώσει ποτέ να ζήσει σε έναν Κόσμο των Αγγέλων! Αλλά κανείς δεν πίστευε και δεν θέλει να πιστέψει ακόμα με τόσα που βλέπει και ακούει, πως δεν υπάρχουν Άγγελοι και κυκλοφορούν πολλοί διάβολοι!...Και τι γίνεται;….Πολύ απλά οι Πολιτικοί του Κόσμου, ο καθένας με τον τρόπο του και την δήθεν φιλοσοφία του (που πάντα αυτή κολλάει επίμονα στην θεωρία και δεν κάνει παραπέρα βήμα), μέσω του Κομμουνισμού του Φιλελευθερισμού, του Σοσιαλισμού, και όποιου άλλου «σχεδίου», υφαρπάζουν την ψήφο των Λαών και όταν καθίσουν στο τιμόνι του πλοίου, τότε ταξιδεύουν αντίθετα, από ότι υποστήριζαν προεκλογικά. Και χρόνια ολόκληρα, πολλοί Λαοί του Κόσμου, υποφέρουν από εγκλήματα μεγάλα όπως, η μεγάλη ελευθερία κατοχής όπλων, τα ναρκωτικά, την διάδοση του αλκοόλ,, την μείωση της Κοινωνικής Πρόνοιας και άλλα πολλά και γνωστά προβλήματα. Η Τεχνολογία βέβαια μας βοήθησε να βλέπουμε και να ζούμε όλα αυτά τα προβλήματα, με τηλεοράσεις σύγχρονες,  τέλεια κινητά τηλέφωνα και ένα διαδύκτιο, το οποίο περιέχει και το Καλό και το Κακό με μεγάλη ελευθερία! Ο μεγάλος και πλούσιος μπουφές είναι μπροστά μας. Ότι γουστάρουμε το βουτάμε και μετά αφού πέσουμε στα δίχτυα των τραπεζών (όσοι και δυστυχώς είμαστε κάποτε πολλοί, που δεν υπολογίζαμε τίποτα), τότε αρχίζουν τα μεγάλα δράματα. Οι Πολιτικοί τι έκαναν για να προφυλάξουν τους πολίτες τους ;…… ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Είπανε ένα απλό «πέσαμε έξω σαν Κράτος (όχι οι ίδιοι) και τώρα σαν πατριώτες που είμαστε, θα αγωνιστούμε για να σωθούμε και να βγούμε από αυτό το (αναθεματισμένο λέω εγώ) τούνελ!"...Όλα αυτά δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά γενικά στον υποτιθέμενο Ανεπτυγμένο Κόσμο, συμβαίνει αυτήν την στιγμή. Αλλού πιο έντονο το πρόβλημα αλλού πιο μικρό. Αλλά υποβόσκει και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει που θα τελειώσει. Από την άλλη πλευρά στα χρόνια αυτά της δήθεν Ειρήνης, έγιναν  στρατιωτικές επεμβάσεις σε κράτη για πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να «γεννηθούν» στρατιές οργισμένων μεγάλων και μικρών ομάδων, οι οποίες δημιούργησαν και τώρα «έμαθαν» να επιβιώνουν με «τρομοκρατικά» ονομαζόμενα κτυπήματα. Ποια από όλα είναι τα πραγματικά  τρομοκρατικά κτυπήματα, ας το σκεφτεί ο καθένας. Γιατί σήμερα ο κόσμος, σκέφτεται και αντιλαμβάνεται. Άλλο τίποτα δεν μπορεί να κάνει! Αποτέλεσμα;….σήμερα ο κόσμος ελπίζει πάλι να λύσει τα προβλήματά του, από τους Πολιτικούς του! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Λέμε μέσα μας «τα φάγανε που τα φάγανε, ας προσπαθήσουμε πάλι από την αρχή! Αφού τους ψηφίζαμε ας τα ξαναπληρώσουμε! Και η Ζωή συνεχίζεται, με τις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τους μικροεπαγγελματίες, τους μικροσυνταξιούχους κ.λ.π.κ.λ.π.
Μας φταίνε βέβαια και οι μετανάστες! Στους οποίους αφού τους παραδώσαμε όλες τις «βρώμικες»  δουλειές για εμάς που θεωρήσαμε πως φτάσαμε ψηλά, τώρα τους κυνηγάμε να τους φορτώσουμε  όλα τα κακά. Στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Πορτογαλία, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στην Αγγλία, στις ΗΠΑ (όπου οι έγχρωμοι ξεπέρασαν το 50% του Αμερικάνικου πληθυσμού!) Παντού το ίδιο πρόβλημα. Γέμισαν ατα κράτη από  "φυγάδες¨ματανάστες! Πάντα λόγω εκμετάλλευσης και φυσικά Υπερκέρδους! Η περιβόητη Παγκοσμιοποίηση!....
Και τώρα τρέχουμε οι «λευκοί» και δεν φτάνουμε. Και δεν φτάνουμε γιατί κλείναμε τα μάτια μας στο πρόβλημα προκειμένου να πληρώσουμε πιο φτηνά μία εργασία. Και ο υιός μας να γίνει γιατρός (στο μυαλό μας το φακελάκι που      
το ζήσαμε εμείς οι ίδιοι). Μακριά από την Αγροτιά και την Κτηνοτροφία. Την Αλιεία! Τις πηγές που απλόχερα η Φύση μας προσέφερε!...Όσο για τις μεγάλες χώρες,  σε αυτές οι Βιομήχανοι μετέφεραν τα εργοστάσιά τους, στην Κίνα, στην Ινδία, στο Πακιστάν, αφήνοντας εκατομμύρια ανέργους….Όλα αυτά γνωστά! Απ’ έξω και ανακατωτά τα μάθαμε όλοι μας! Αυτά κατάφεραν οι Πολιτικοί του Κόσμου! Και οι Θρησκευτικοί μας Ηγέτες;…..τι έκαναν αυτοί μπροστά σε όλα αυτά τα κακά;…..Ότι και αν έγινε καλό (που σίγουρα έγινε) δεν έγινε συντονισμένα. Εκείνο που κανένας Θρησκευτικός Ηγέτης ΠΟΤΕ δεν έκανε, είναι να ηγηθεί μιας συντονισμένης προσπάθειας, Ένωσης όλων των Εκκλησιών, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε ν’ αγωνιστούν Όλοι μαζί ενάντια στα Κακά που μαστίζουν την Ανθρωπότητα, όπως οι Πόλεμοι, τα όπλα γενικώς, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τ5ην πορνεία,την μείωση της Κοινωνικής Πρόνοιας, την εξάλειψη της Πείνας Παγκοσμίως και την εναντίωσην των  Πολιτικών, με τις αποφάσεις τους οι οποίες είναι αντίθετες με την όποια Θρησκεία. Γιατί δεν  νομίζω πως υπάρχει Θρησκεία, που δέχεται τα παραπάνω εγκλήματα κατά των Λαών! Τα χρώματα και οι Θρησκείες δεν  πρέπει να χαρακτηρίζουν τους Ανθρώπους. Τον Άνθρωπο τον χαρακτηρίζει βασικά η Καθημερινή του Συμπεριφορά…..
Αφού λοιπόν τέτοιες κινήσεις δεν γίνονται, γιατί να πιστέψει ο καθένας πως ναι είμαστε ειλικρινείς, εμείς οι Χριστιανοί, οι Μωαμεθανοί, οι Βουδιστές, η όποιοι άλλοι; ….
Τούτες τις Άγιες ημέρες, μέσα από μία δύσκολη Καθημερινότητα, ας ελπίσουμε πως κάποια στιγμή οι Εκκλησίες των Λαών, θα συμφωνήσουν και θα βοηθήσουν στην διόρθωση αν όχι στην εξάλειψη των κακών φαινομένων….
«Πολιτικοί και Θρησκευτικοί  Ηγέτες έφτασε η ώρα να μπείτε μπροστά, αλλάζοντας τελείως τον τρόπο του Λειτουργήματός σας. Γιατί ο μέχρι τώρα τρόπος απέτυχε!.......» Η αυριανή Ανάσταση του Κυρίου είναι και  η ώρα της Κρίσης!  Τέτοιες ώρες , κρίνεται και η Ανθρωπότητα. Γιατί σήμερα η Οικονομική Κρίση που ζούμε δεν είναι τίποτα μπροσ΄τα στηη ΚΡΊΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ! Αυτή είναι πολύ χειρότερη και πολύ πιο επώδυνη!  
Καλή  Ανάσταση και Ειρήνη στον Κόσμο!