Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τα ανεξήγητα είναι πάρα πολλά στην Ελλάδα!...

Και πως να εξηγήσει κανείς αλλά και πως να καταλάβει, κάποια νοοτροπία υπευθύνων Δημοσίων Λειτουργών, όταν μέσα σε πάρα πολλά άλλα, που δυσκολεύουν την Ζωή στην Ελλάδα, έχουμε και το φαινόμενο της έγκρισης άδειας βαρυποινιτών;..
Άλλοι  κλέβουν εκατομμύρια και το έσκασαν στο εξωτερικό, άλλοι έστειλαν πολλά εκατομμύρια έξω και παριστάνουν τους «τίμιους» φορολογικά πολίτες και άλλοι σκοτώνουν, όχι έναν μόνο άνθρωπο,  και   τους δίνει η Πολιτεία άδεια παρακαλώ, για να κινηθεί ελεύθερος στην Κοινωνία! Ποιος;  Αυτός που σκότωσε ανθρώπους, στο δήθεν βωμό μίας «αντίστασης» κατά της Αδικίας και υπέρ της Κοινωνίας! Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν οι αρμόδιοι!
Και πως να το εξηγήσουμε αλλιώς αυτό που έγινε με τον βαρυποινίτη, ο οποίος στέλνει τώρα απειλητικό email, και βίντεο συγχρόνως;
Ποια λογική δικαιολογία, μπορούν να δώσουν εκείνοι, που  αποφάσισαν με τέτοια «ευαισθησία» για τον Άνθρωπο, κάτι τέτοιου είδους άδειες και ειδικά σε επικίνδυνους κακοποιούς;… Ανεξήγητο αδιανόητο και τελικά επικίνδυνο φαινόμενο!
Και βέβαια μη μου πει κανείς πως φταίνε μόνο οι διοικούντες την φυλακή. Σίγουρα δεν έκαναν κάτι που δεν το γνωρίζει και δεν το επιτρέπει κάποιος ανώτερος και στην Δικαιοσύνη, αλλά και στην Κυβέρνηση!
Ο Λαός ζει καθημερινά το δράμα μίας  μίζερης επιβίωσης γεμάτης άγχος και πικρία. Εννοώ Λαό όλους εκείνους τους πολίτες που ούτε έκλεψαν, ούτε αδίκησαν κανένα. Όλοι αυτοί τώρα αντιμετωπίζουν και έναν επί πλέον φόβο! Τον φόβο της Ανασφάλειας, που τον ζούνε ήδη από μία άλλη καθημερινή πλευρά.
Για όλα αυτά, όλα τα κόμματα, ας πάψουν να πολεμούν, το ένα το άλλο και ας σοβαρευτούν για μια φορά στην χώρα αυτή που μοιάζει με Παράδεισο, αλλά που μέσα στους κατοίκους της, έχουν προσχωρήσει και πάρα πολλοί διάβολοι!
Σήμερα τον Έλληνα δεν τον ενδιαφέρει το που θα βρεθεί το κάθε κόμμα μετά  από εκλογές! Έχει μέσα του Οργή! Και ζητάει την τιμωρία ενός συστήματος που έφερε την χώρα αυτή εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Δυστυχώς δεν πιστεύει ΚΑΝΕΝΑΝ πια κατά βάθος. Γυρεύει Λύση και Τέλος  στην Ανασφάλεια της Επιβίωσης!
Μπορείτε αυτό να το καταλάβετε κύριοι Πολιτικοί; Όλοι σας όμως!
Αφήστε τα κόλπα και τα κολπάκια, που είχατε μία ζωή συνηθίσει να κάνετε στον Λαό αυτόν. Επιτέλους Ενωθείτε ν’ αντιμετωπίσετε με όλες σας τις δυνάμεις, τα προβλήματα που είναι πάρα πολλά! Κανένας σας από μόνος του, δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα χωρίς άλλες περιπέτειες!
Είναι ο μόνος τρόπος, για να σώσετε την χώρα και ν΄ αποδείξετε, πως σαν Έλληνες  μπορείτε όλοι μαζί, να φτάσετε εκεί που από χρόνια, έπρεπε να είχατε φτάσει!
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα πειράματα…. Και οι δανειστές. Μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ, δεν χαρίζονται σε ΚΑΝΕΝΑΝ!....