Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΡΑΝΟ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Χάρις Αλεξίου - Απόψε θέλω να πιω

Stamatis Kokotas - Gie Mou

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧ BY STEVE

ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΒΙΚΥ ΑΛΗΤΗ

Διδυμα φεγγαρια~Μητροπανος/Ζουγανελη

Ασλανίδου Μελίνα - Δεν υπάρχουν άγγελοι

Μόνο μια φορά - Μακεδόνας

Τους ζουρνάδες και τα νταηλίκια ξεχάστε τα!



Εικόνα πανικού!
Αυτήν δυστυχώς την εικόνα παρουσιάζει σήμερα η Κυβέρνηση, παρασύροντας ολόκληρη την χώρα, στο ίδιο θλιβερό σκηνικό!
Και αυτό γιατί έγινε ολοκάθαρα φανερό πλέον, πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των τεράστιων προβλημάτων. Η Κυβέρνηση της για πρώτη φορά Αριστεράς, αποδεικνύεται κάθε μέρα πιο πολύ πως απογυμνώνεται, μπροστά στην σκληρή Αλήθεια, που διαλύει τα πάμπολλα ψέματα.
Η Κυβέρνηση πολύ απλά έβαλε την υπογραφή της φαρδιά πλατειά σε ένα συμφωνητικό κατακρεούργησης, των πολιτών αυτής χώρας, καλυπτόμενη πως δήθεν δεν συζήτησε λεπτομέρειες των απαιτήσεων από τους Δανειστές, για να τις απαλύνει στην διαδρομή. Τώρα αντιμετωπίζει την προχειρότητά της και δρα μέσα σε ένα ατέλειωτο πανικό! Και νομίζοντας πως ακόμα, λειτουργεί σαν Αντιπολίτευση (η πανεύκολη δουλειά, αφού κρίνεις εύκολα και πολύ αυστηρά, χωρίς όμως να δίνεις τις πρέπουσες Λύσεις!) Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό των κομμάτων μέχρι σήμερα στην Ελλάδα! Και κάνει και το άλλο πολύ σοβαρό Λάθος! Ανακοινώνει με μεγάλη έμφαση αποφάσεις της Κυβέρνησης, πριν αυτή να τις έχει συμφωνήσει με τους «Θεσμούς»! Και αμέσως μετά κάνει πίσω και ο Πολίτης απογοητεύεται!
Και απογοητεύεται, επί πλέον, όταν αντιλαμβάνεται πως ούτε η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, έχει τα φόντα να βοηθήσει όπως θα έπρεπε μέσα από ένα μίνιμουμ Πατριωτισμού. Αλλά όλοι ασχολούνται με το ποιος θα έχει την πρωτοκαθεδρία στο Κόμμα!
Ο χορός του Ζαλόγγου συνεχίζεται! Για ολόκληρο τον λαό, εκτός από τα όποια λαμόγια, τα οποία μπροστά σε αυτήν την Ανικανότητα, θα βγούνε πάλι λάδι. Αυτοί θα είναι τα σαϊνια και όλοι άλλοι Πολίτες τα κορόϊδα μιας Ζωής! Και ο χορός καλά κρατεί!..
Τουλάχιστο κ. Πρωθυπουργέ, μην ανακοινώνεις πράγματα που δεν μπορείς να τα ορίσεις! Χώνεψέ το και το γνωρίζεις πολύ καλά! Βρισκόμαστε υπό αυστηρότατη Επιτροπεία! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την αποδοχή αμέσως μετά από άρνησή σας η Ελλάδα να δεχτεί 50-60.0000 πρόσφυγες στο έδαφός της; Το περιβόητο 23% ΦΠΑ στην Παιδεία; Η την τραγική αντιμετώπιση των Κόκκινων Δανείων, η οποία κρατάει χιλιάδες ανθρώπων μέσα στην Αγωνία και δεν ξεκαθαρίζει επιτέλους;…. Πως όλα αυτά να τα χωνέψει ένας πολίτης. Και ένα καίριο ερώτημα (που έχει ξαναγίνει): Ψάχνοντας (σοβαρά) για δίκαια Ισοδύναμα, έχετε εξαντλήσει το νοικοκύρεμα του Δημοσίου; Δεν υπάρχουν ακόμα τρύπες, τις οποίες οφείλετε να βουλώσετε πριν καταφύγετε σε ατέλειωτες και οριζόντιες (έγκλημα) φορομπηχτικές; Προβληματιστείτε λίγο .... Τουλάχιστον για την Υστεροφημία σας!......