Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Προφητείες μετά Χριστόν;... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2014!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!





Το ότι τα τελευταία χρόνια, είμαστε θεατές πολλών γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας , αλλά και πιο μακριά και το ζούμε αυτό καθημερινά. Εκείνο που μου είναι αδιανόητο, είναι να διασπείρονται απόψεις από ιερωμένους. Και μάλιστα με τόση ζέση και προσπάθεια πειθούς! Πως είναι δυνατόν ιερωμένοι και ειδικά Μοναστηριακοί να παριστάνουν τους  μελετητές και  αναλυτές των Παγκόσμιων Πολιτικών γεγονότων! Είναι λυπηρό που μεταδίδονται τέτοιοι φόβοι, όχι γιατί αποκλείονται αλλά το γιατί παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο.
Αρκετά υποφέρουμε από την ανεπάρκεια αρκετών Πολιτικών μας! Μην συμπληρώνεται και αυτό από τους μετά Χριστόν Προφήτες! Στον χώρο του ο καθένας! Έτσι θα είναι και ο καθένας πιο χρήσιμος!
Όσο για τις "χαμένες Πατρίδες" ας μην ξύνουν πληγές ανθρώπων που υπέφεραν υπέρμετρα από αυτές τις  καταστάσεις! Αυτές οι εμμονές, ωφελούν μόνο τις βιομηχανίες όπλων, τις οποίες η Ελλάδα έχει  "χρυσώσει"!.....Είμαστε πολύ μικροί για να μην είμαστε Ενωμένοι! Αλίμονο μας εάν το Παρελθόν  επιχειρούμε να το φέρουμε στο ΠΑΡΌΝ!....και δεν χρειαζόμαστε κανενός είδους προφήτη!...