Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Η Κοινωνία στο καρφί!.....

  • Την ίδια ημέρα που ο Υιός του Θεανθρώπου βρέθηκε στο καρφί, την ίδια ημέρα σήμερα σαν και τότε μαζί του, η Ανθρωπότητα βρίσκεται ολόκληρη στο "καρφί" και αυτή. Τόσα χρόνια μετά από το παράδειγμά του αλλά και όλες οι προσπάθειες του για να καλυτερέψει τον άνθρωπο, γενικά έπεσαν στο κενό!....Πόλεμοι, αρρώστειες, δολοφονίες ολόκληρων λαών, είναι στην ημερησία διάταξη της Ζωής μας. Οι συνθήκες άλλαξαν και ο τρόπος του πολέμου άλλαξε και αυτός. Τώρα ο άνθρωπος πολεμάει τις πιο πολλλές φορές μερικώς χορτάτος. Και ντυμένος. Και με αυτοκίνητο πολυτελείας. Και με σπίτι. Με πολλά κομφόρ. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι οι λαοί, που ακόμα δεν βρήκαν τον δρόμο ούτε του φαγητού αλλά ούτε και της ζεστασιά μιας στέγης. Όλοι όμως οι λαοί μηδενός εξαιρουμένου πολεμούν μ' έναν αόρατο μεν εχθρό πανίσχυρο δε. Το Κέρδος! Το μεγάλο και ατέλειωτο Κέρδος! Που για να το αποκτήσεις πρέπει κάποιον άλλον συνάνθρωπό σου ν' αδικήσεις και να τον εκμεταλλευτείς. Δεν είμαστε δα και όλοι μας το ίδιο. Δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι οι οποίοι υποχωρούν στην συνείδηση. Και προχωρούν σαν υπνωτισμένοι στον δρόμο του Κέρδους, που δεν τους ανήκει. Και  σιγά-σιγά, οι λίγοι έγιναν περισσότεροι και τα κέρδη τους μεγαλύτερα. Δεν υπάρχει γι' αυτούς πατρίδα, θρησκεία, Αξίες! Υπάρχει μόνο ο Θεός του Χρήματος! Κατά άλλα παριστάνουν τους φανατικούς Χριστιανούς, Ισλαμιστές, Βουδιστές κ.λ.π. Η βιτρίνα! Η βιτρίνα για να παρασύρουν τον αμέριμνο κοσμάκη. Αυτοί είναι που συνε ργάζονται πολλές φορές μεταξύ τους και δημιουργούν "παγίδες" στους λαούς. Τους εγκλωβίζουν τους καταπιέζουν και σαν αχόρταγες βδέλλες του ρουφούν το αίμα!
  • Το έργο του Χριστού έμεινε δυστυχώς στα χαρτιά.
  • Η θυσία του, χάθηκε από την ασυδοσία του ανθρώπου, για τον οποίο θυσιάστηκε. Κοροϊδεύουν ακόμα και πολλοί, οι οποίοι κρύφτηκαν μέσα στο πραγματικό Λειτούργημα της μετάδοσης της Χριστιανοσύνης , του Ισλαμισμού η όποιας άλλης Θρησκείας. Το ατομικό συμφέρον διέφθειρε τα πάντα.
  • Τώρα χρειάζεται μία πραγματική ουσιαστική Ανάσταση Κυρίου για  να επαναφέρει τον άνθρωπο στον προορισμό του, που είναι η Ειρηνική Συμβίωση των Λαών και όχι η Αλληλοεξόντωσή  τους. Δεν πιστεύω σε άλλον τρόπο πια. 
  • Ελπίζω ακόμα. Γιατί δεν δέχομαι ν' απογοητευθώ!
  • Καλή σας Ανάσταση!...Πάντα με Ειρήνη και Υγεία!