Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!........

Έφτασε επιτέλους η ώρα της  πραγματικότητας!
Τελείωσε επιτέλους το διάστημα της ανούσιας και επώδυνης για τον Λαό προεκλογικής αντιπαράθεσης! Χάριν της οποίας και χρόνος χάθηκε  πολύς  μέσα σε ένα πανδαιμόνιο κομματικών διαξιφισμών, αφού η  «Δημοκρατική» κατά τα άλλα Νοοτροπία μας, δεν μας επέτρεψε να δούμε όλους τους Πολιτικούς μας ενωμένους, μπροστά στον κίνδυνο της Πατρίδας μας. Το Πρόβλημα της χώρας μας, είναι πως η χιλιοειπωμένη «Δημοκρατία» και ο συνεχώς επαναλαμβανόμενος «Πατριωτισμός», μόνο  με τραύματα και βαθιές πληγές, την στόλισαν!
Χαιρετούμε την μεγάλη Νίκη, του Σύριζα και ευχόμαστε όλοι μας, να πετύχει τους Εθνικούς Στόχους! Να μην ξεχάσει ποτέ, πως βρέθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση την ευκολότερη γι’ αυτόν συγκυρία. Στήριγμα του βασικό η μεγάλη Αγανάκτηση ενός πολύ μεγάλου κομματιού του Ελληνικού Λαού, ο οποίος ξαφνικά του ήρθε στο κεφάλι, ο μεγάλος «κεραυνός» μιας τεράστιας και πολύχρονης Οικονομικής Κρίσης. Η οποία και κατά το μεγαλύτερο μέρος της γεννήθηκε από την έλλειψη καλής Διαχείρισης του Κράτους μας. Συμπληρώθηκε από την ανεξέλεγκτη Ατιμώρητη Διαφθορά αλλά και υποστηρίχθηκε από την τεράστια Απραξία και Ανικανότητα δύο μεγάλων κομμάτων επί πολλά χρόνια. Λόγια, υποσχέσεις, Ασυνέπεια, Βόλεμα και κατάχρηση Δημόσιου Χρήματος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των Κυβερνήσεων μέχρι τώρα. Γι’ αυτόν τον λόγο η Ευθύνη του Σύριζα είναι τώρα τεράστια! Είναι τεράστια, γιατί ο Λαός ανέχτηκε μέχρι κορεσμού του και έλλειψης επί πλέον Αντοχής επί 5 ολόκληρα χρόνο έναν πραγματικό Οικονομικό Καιάδα!
Στην προεκλογική του εκστρατεία είπε κατήγγειλε και υποσχέθηκε πάρα πολλά! Πολύ ωραία και ουσιαστικά. Αλλά ήρθε η ώρα τώρα ν’ αντιμετωπίσει την Πράξη και όχι την Θεωρία. Οι με πολλούς τρόπους  λεονταρισμοί χρειάζονται μεγάλη προσοχή και Σύνεση. Θεωρητικά στοχεύει να   βοηθήσει στην αλλαγή της Ευρώπης.
Ας προσέξει πως θα χειριστεί τα πράγματα, γιατί τώρα η ουσία δεν είναι η
Προσέλκυση ψήφων, αλλά ο αγώνας για την επιβίωση ενός Λαού 11 περίπου εκατομμυρίων έναντι, κολοσσιαίων συμφερόντων και νοοτροπιών! Είμαστε ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Και γνωρίζουμε το πόσο ανοργάνωτοι σε όλα σχεδόν είμαστε οι Έλληνες! Ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού πανηγύρισε στην Νίκη! Είναι το κομμάτι, που περιμένει (όπως και όλο το υπόλοιπο κομμάτι, που τον αμφισβητούσε προεκλογικά), να δει  γρήγορα κάποιο φως! Όχι σε ένα άλλο καινούργιο τούνελ! Αλλά σύντομα!.....
Γι’ αυτό με βήματα σταθερά και με την μεγαλύτερη δυνατή Συναίνεση και Ανοχή, πρέπει να προσπαθήσει να κινηθεί σε πλαίσια Λογικής και Συνέπειας! Το ευχόμαστε και δεν θα υπάρξει απολύτως κανείς ακόμα και  με αντίθετες Πολιτικές Αντιλήψεις, να αντιδράσει…..
Όσον αφορά την Νέα Δημοκρατία η οποία και έχασε στις εκλογές, πολύ άσχημη εντύπωση άφησε η απουσία του τέως Πρωθυπουργού στην παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου στην προσέλευση του νέου Πρωθυπουργού. Αυτές οι νοοτροπίες, πρέπει να ξεχαστούν από όλους τους Έλληνες! Γιατί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αμαυρώνουν το όποιο καλό έκανε η όποια Κυβέρνηση.
Πρέπει όμως να τονίσουμε πως στις τελευταίες εκλογές, όλο και πιο πολύ βλέπουμε μία όμορφη ηρεμία, χωρίς διαξιφισμούς και γεγονότα κατά την  διάρκεια των εκλογών. Αυτή είναι μία ουσιαστική Αλλαγή προς το καλύτερο στην Ελλάδα.
Όσο για τον Λαό, Όλοι μας Πρέπει να μην αρχίσουμε τις κρίσεις και τις κραυγές κρίνοντας τα βήματα της νέας Κυβέρνησης. Αυτή χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να ενημερωθεί στην ουσία τώρα των προβλημάτων της χώρας.
Αυτό άλλωστε επιβάλλει η σωστή Δημοκρατία. Που πάντα υποτίθεται πως  διακρίνεται από Λογική Πειθαρχία και βέβαια  Δικαιοσύνη!

Καλή Επιτυχία για την Ελλάδα, για όλους τους Έλληνες!........